Отзывы покупателей о Наушники HyperX Cloud Jet Wireless Black (AJ0T1AA)
- Даниил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю, что может не нравиться людям. Но есть нюанс с микрофоном, если его до конца не опустить, он работает с помехами.
- Достоинства:
- Звук и цена
- Недостатки:
- Микрофон
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Робоче положення мікрофону - до упора вниз. Регулювати його розміщення можна згинаючи штангу.
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достаточно хорошие наушники, легкие и очень большой радиус радиоканала,сперва микрофон как будто был не очень но я немного порылся в настройках и все вроде норм. Если вы хотите с кайфом играть в игры то покупайте. А в целом они заслуживают свою оценку но как будто ценна чуть завышена
- Достоинства:
- Классный звук, большой радиус, средний микрофон, сами выключаются через какое то время бездействия, прекрасно держит заряд
- Недостатки:
- Не хватает регулировки для размера головы, хлипкий микрофон боюсь чтобы не сломался, если подносить микрофон в притык ко рту то можно себя слышать, не очень приятно но терпимо, цена чуть завышена
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужасное качество звука, хочу вернуть по гарантии
Представник брендуДобрий день!
Шановний Максим! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Мирошник Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена
- Евгений А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні навушники за свою ціну
- Достоинства:
- гарний звук + нормалний мікро
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За трохи менш ніж 50$, дуже непогані навушники.
Для звичайного користувача мінуси знайти тяжко.
Звісно для меломанів - звук посередній.
Але заряд тримають добре, з'єднання стабільне.
Грати в ігри, дивитися ютуб - саме те, рекомендую.
Відгук після тижня використання.- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Дійсно трохи чути себе в мікрофон, не підтримуються софтом виробника.
- ЕвгенийПродавец: Rozetka
Не беріть ці навушники!!!
- Достоинства:
- Переваг не знайшов
- Недостатки:
- У цих навушниках найгірша функція, яку тільки можна було придумати: чутно самого себе, якщо гучно говорити(). Навіщо так зробили — незрозуміло, тим більше що цю функцію неможливо вимкнути. Мікрофон жахливий: усі звуки занадто гучні та нечіткі, а якщо намагаєшся відсунути мікрофон подалі, то взагалі тебе не чути
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Евгений! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Мікрофон у цієї моделі сертифікований Discord, відповідно - він відповідає усім вимогам для комфортного спілкування. Будь ласка - перевірте налаштування системного звуку.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не беріть ці навушники в житті.....
- Достоинства:
- Батарея
- Недостатки:
- Sidetone який неможливо відключити, поганий звук, поганий мікрофон.
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Ярослав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Sidetone не підтримується цією гарнітурою - тобто якщо Ви чуєте себе в ній, то це налаштовано в системних налаштуваннях звуку Вашої системи.- Ярослав
Наявність sidetone написана навіть в описі товару, але те, що її неможливо вимкнути - ні. Наушники перевірив на 3 пристроях, включаючи телефон, та завжди, коли мікрофон активний чую сам себе.
- Боринець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пвдкажіть, будь ласка, як і де відключити цю опцію шоб не було себе чути. дякую
- Достоинства:
- За ці гроші +- ціна якість ок
- Недостатки:
- якшо мікрофон дуже бблизько - деколи чути себе в навушники
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Дуже схоже на те, що в системі ввімкнуто мониторінг мікрофону. Будь ласка, знайдіть в "пристроях запису" мікрофон гарнітури та перевірте, че не стоїть галочка в пункті "Listen this device".
- Вадим Ш***Продавец: Rozetka
Доброго дня. Прикольні навушники, але працювали 2 тижні. Потім адаптер не бачив навушники і блютуз теж! Переді мною, попередній покупець, не підключив аналогічні навушники навіть в магазині і, відповідно, відмовився.
- Достоинства:
- Ціна. Якість звуку. Комфорт.
- Недостатки:
- Кількістний брак!
Представник брендуДобрий день!
Шановний Вадим! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Кирилл Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спершу прийшли браковані, навушники не могли знайти адаптер. Поміняв і все працює.
- Достоинства:
- Ціна, звук, зручні
- Недостатки:
- Не знайшов поки
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив ці навушники оскільки треба просто гарнітура для роботи на якій час від часу буду слухати фонову музику.
Звук - ну норм, але нічого особливого. До цього буде інша модель HyperX з 7.1 звучанням - там класний звук. тут 2.0 - ну типу ок... але не то. Слабенько.
думав навіть повернути. ну слабенький звук дуже.
Але мікрофон хороший. тільки б не зламався. Бо в минулих таке було.
посадка на голові якась дуже притиснута... не супер. Вуха ніби в вакуумі.
В підсумку - не рекомендую. Хіба якщо основна ціль покупки гарнітура з мікрофоном. І то ... є нюанси. Оце думаю чи повертати чи ні.- Достоинства:
- Мікрофон
- Недостатки:
- не знаю... звук трішки ніякий
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Олександр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Різні моделі навушників звучать по-різному, і незвичне звучання на перші часи може здатися якимось "неправильним" по відношенню до звичок - це нормально. Особливо помітно таке буває при переході на дешевшу і простішу модель. Все, що потрібно - деякий час на те, щоби звикнути до нового звучання.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все влаштувало, доставка швидка. Самі навушники за свою ціну гарні, як і зовнішній вигляд так і функціонально. Однак помітив, що якшо водити по мікрофону пальцем або піднести близько до рота або носа, чути собі ж звук з мікрофона. В іншому навушники за свою ціну топ
- Достоинства:
- Звук,система Plug & Play, посадка на голові, автономність роботи
- Недостатки:
- іноді в мікрофон(якщо дуже близько чутно дихання). Якість мікрофона саме звук трошки гірший за дротові навушники, одннак за таку ціну нормально
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без какой либо настройки, просто достал с коробки и подключил к ПК. Звук хороший , микрофон нормальный но хотелось бы лучше , когда делал запись микрофона слышно проезжающие авто за окном. Из за тканевых амбушюр звукоизоляции от внешнего окружения нет вообще. На внешний вид и когда держишь в руках кажутся хлипкими , очень лёгкие , на моей голове сидят не очень удобно, если резко крутить головой будут сползать. Это мои первые беспроводные наушники, пользовался только проводными Razer разных моделей там всё намного лучше, но эти тоже норм . В кс2 и в pubg , всё хорошо слышно, шаги, перезарядки , в дискорде меня тоже нормально слышат . Вобщем нормальные наушники .
- Достоинства:
- Беспроводные, цена
- Недостатки:
- Не плотно сидят на голове, хотелось бы лучше микрофон
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
что тут комметировать?
- Достоинства:
- Неработают. Ни в компе, ни в ТV, ни в ноуте.
- Недостатки:
- ?
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Александр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Для того, щоби гарнітура працювала, необхідно коректно встановити перемикач способу її підключення - Bluetooth чи 2.4 ГГц радіоканал.- Александр П***
Уважаемый "Представник бренду "
Всё подключено, всё определяется, всё как бы ОК НО ЗВУКА НЕТ!
Представник брендуБудь ласка, перевірте працездатність гарнітури. Для цього:
1. Повністю зарядіть гарнітуру (зелений індикатор має світиттся постійно).
2, Вимкніть гарнітуру.
3. За вимкненої гарнітури (це важливо!) поставте перемикач типу підлючення в положення Bluetooth.
4. Ввімкніть гарнітуру.
5. Ввімкніть Bluetooth на телефоні.
6. Під'єднайте гарнітуру до телефону.
7. Переконайтеся, що гарнітура відтворює звук з телефону. Якщо ні - встановіть колесо регулювання гучності в середнє положення та додайте гучності на телефоні.
Якщо після цього звуку все одно не буде - зверніться, будь ласка, в сервіс за гарантією.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
чую себе через свій же мікрофон
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- чую себе через свій же мікрофон, поганий мікрофон
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Будь ласка, перевірте системні налаштування пристрою запису Вашої гарнітури. В її властивостях є чек-бокс "Слухати цей пристрій" (“Listen to This Device.”). Щоби не чути себе - потрібно вимкнути цей режим.