- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порадовали сина менше року. Перестав працювати блютуз адаптер.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Якісний матеріал товару.
- Недостатки:
- Прослужили менше року.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
без
- Достоинства:
- гарний мікрофон, чоткий звук
- Недостатки:
- небаче софт від хайпер х
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моя первая покупка и одна из самых лучших. Наушниками пользуюсь с 16 ноября 2020 г. Я попал на акцию и получил чехол к ним, что помогло мне ездить с ушами(наушниками) и ноутбуком. В целом очень отличные беспроводные наушники и впечатление от них. Заряжал я всегда от ноутбука или ПК (По USB-шнурку подключенным к ним). Только после 3 лет использования 3 раза зарядил от блочка 5в - 2а или 1а (не помню) и так же заряжал во время работы, игры дальше (когда уши садились я ставил на зарядку и ждал пока зарядятся. После 3 лет использование так же посыпались амбушуры, то есть ткань на них. Я в принципе заказ себе другие новые амбушуры и как буд-то уши снова оновились. Слегка покомкалась изоляция на микрофоне. Очень доволен этой покупкой. Всем рекомендую! Покупал за 3к + чехол для наушников был в подарок тогда
- Достоинства:
- 1. Звук отличный, как для беспроводных. 2. По началу 2 дня держали заряд с активным использованием (10+ часов в день) 3. Простые в использование. 4. Удобные (На моей голове сидят хорошо)
- Недостатки:
- 1. Отпадает звук, если много всего включено (ЮСБ свисток не успевал обрабатывать разные звуки). 2. Микрофон неплохой (Укажу это в минусам может кто-то думает что тут будет студийный микро, но нет тут самый обычный. Может даже слегка шум есть)
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручні для роботи і перговорів, Тканеві амбушури не кришаться як з шкірзамміннику чере рік-два..
- Достоинства:
- Тканеві амбушури, мікрофон, який мьютиться підняттям
- Недостатки:
- Пропрієтарний радіопротокол, було б краще якби були Блутусні
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер наушники! Активно используются более 2х лет!
- Вендін В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь близько 2 тижнів
Ще до мінусів - матеріал навушників тканина пластмаса. Але це і є причиною того, що вони такі легкі- Достоинства:
- Просторовий звук (можна чітко визначити напрям і навіть відстань до джерела звуку в іграх)
Гучність
Легкі
Мікрофон хороший
Тривалість заряду (на перших парах, далі буде видно)
Гарантія 2 роки - Недостатки:
- Звук потріскування механічних компонентів навушників при поправлянні
Просторовий звук (різка різниця в гучності в іграх у вухах. Перший час боліла голова)
Нема проводу для підключення, коли заряд 0
- Олексій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звук для не вибаглевих чи професійних звукачів але на доси пристойному рівні.
- Достоинства:
- Відсутність кабеля це мега зручно
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
приніс з пункту видачі на радостях підключив і на тобі глюки!! знак гучності мигає ,відкрив параметри там постійно скаче з встройки на стінгер коре і так постійно ,мікрофон взагалі не зявляється в пристроях,переставляв в інші порти то іноді навпаки зявиться мікрофон і теж блимає а навушників нема ,пів дня мучив читав ніе нічого не знайшов з такою проблемою ,в результаті вирішив відключити встройку -не допомогло ,відключив ще звукову що з відеокарти по хдмі передає перегрузив і нарешті почали працювати ,я би не мучився якби вони не працювали на ноуті ,але ж з ним все з першого разу працює без проблем ,а от на стаціонарному компі тепер колонки не підключиш ,або постійно вмикати вимикати встройки це ж гемор ще той,добавлю скрін з ноута це так має виглядати коли все гуд ,а коли ні то в пристроях відтворення або нема або пропадають DTS пристрої
- Достоинства:
- хороший звук
- Недостатки:
- нестиковка з іншим обладнанням
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Ярослав! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Ситуація, яку Ви виклали, не має ніякого відношення до навушників. Перемикання вихідного пристрою - це функція операційної системи, а не пристроїв, тому розбиратися слід з системою - чому вона сама перемикає аудіопристрої.
- Богдан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші навушники, але як на мене, не досить гучні. Хоча якість звуку на рівні.
- Достоинства:
- якість звуку, ергономічність, ємність акумуляторів
- Недостатки:
- гучність
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Гучн\сть навушників обмежена законодавчо: виробляти навушники, гучніші за 100 дБ - заборонено, щоби не було ризику пошкодження слуху.- Богдан Ш***
Якщо обмежено законодавчо, тоді чому деякі навушники явно голосніше грають?) Вони клали на закон?) я не про ноунейм бренди, а про відомі і серйозні)
Представник брендуМоже, й так.
- Женя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня!
Дуже добрі навушники за свою ціну, непоганий звук, хороший мікрофон, але після почалися потріскування у навушниках.- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Після місяця використання почалися потріскування
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Потріскування найчастіше бувають викликані перешкодами радіосигналу (наприклад, працююча за стіною мікрохвильова піч, чи Wi-Fi роутер десь неподалік, або навпаки - роутер далеко, і для зв'язку з ним якийсь Wi_Fi прилад виходить на максимальну потужність передавача...).
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Юзаю навушники вже майже два роки. В принципі непоганий звук, легкі, доволі зручні. Але матеріали в навушниках за таку ціну використані такі собі. Зараз почали облазити вставки "аля шкіра", звідти сипляться шматки гуми. Це при тому що навушники юзаю максимум паруднів на тиждень.
Попередні навушники від Creative в такому самому ціновому діапазоні відпахали 5 років і нічого не сипалось. Тому враховуйте при виборі.- Достоинства:
- Непоганий звук, легкі
- Недостатки:
- Дуже неякісні матеріали виготовлення
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После наушников cloud flight это невозможно слушать. Звук как-будто из унитаза, в приложении ngenuity не определяются, решил сменить, потому что амбюшуры на старых облезли, а здесь ткань. но оно того не стоит, зря ободрал пленку, так бы вернул обратно. Почему не опредяляются выяснить не смог, надеюсь представитель бренда подскажет, хотя, оно может и не важно, лучше с ободраными амбюшурами буду сить, чем такое звук слушать.
- Достоинства:
- Новые
- Недостатки:
- Масса
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Сергей! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Ви порівнюєте навушники кардинально різних класів: Cloud Stinger Core - це навушники початкового рівня, вони на три (!) ступені нижче від топового Cloud Flight. Відповідно - і вартість.- Сергей С***
допустим, но почему они не определяются в Вашем фирменном приложении?
Представник брендуТут можливі різні варіанти, найчастіше таке буває, коли Windows блокує деякі апдейти - інколи буває потрібно використати Media Creation Tool в режимі Upgrade, щоби апдейт пройшов.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив дитині, найбільш розчарований звуком. Я б залюбки повернув товар, але вже покористувались, не приймуть.
Сам користуюсь HyperX Cloud Flight з 2021 року, звук набагато кращий. Як сам виробник тут каже, то лінійка класом вище. Вирішуйте самі.- Достоинства:
- Недостатки:
- Плаский невиразний звук
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Сергiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
HyperX Cloud Flight - це дійсно, гарнітура класом вище, порівнювати Cloud Stinger Core з нею -не зовсім коректно.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вуха топ. По розмірах якраз налізли на голову, а вона в мене не маленька. Сидять добре, приємні на дотик. Звук хороший, гучний в міру. З басами теж все ок. Вухами задоволений. До цього брав Logitech G435 але вони не налізли на голову, точніше не до кінця налазили, а ці якраз в пору. Трохи тиснуть але я думаю це тому, що нові, з часом розійдуться. Рекомендую
- Достоинства:
- звук, розмір
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ергономіка навушників відмінна, сидять добре і на дитині. Якість складання та матеріалів хороша. Сигнал і час відгуку чудові, нічого не гальмує і не заїкається.
- Достоинства:
- З приводу звуку, особисто для мене все як очікував, він непоганий, якщо слухати на третину гучності. Якщо голосніше басять поверх всього, виходить каша, необхідно використовувати еквалайзер.
- Недостатки:
- Особисто мені ну дуже не віриться в заявлені 20-20000 Гц ... 50-16000 набагато схоже ... Я купував десь за 80 $ - в принципі нормально, син задоволений, що ще потрібно))
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники не проробили і місяця ,зламався адаптер .Самостійно його не замінити .Писали у підтримку, відповіді немає
- Достоинства:
- Гарний звук
- Недостатки:
- Адаптер не змінний
Представник брендуДобрий день!
Шановна Ганна! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої гарнiтури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогані навушники. Якість звуку в динаміках і через мікрофон - гарної якості.
- Достоинства:
- Якість звуку та збірки
- Недостатки:
- Погане ПЗ для навушників. Немає гнучкого налаштування. Немає індикації заряду навушників. Немає кнопки вимкнення мікрофону.
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Александр! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Мікрофон тут вимикається поворотом догори.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класні навушники, вже більше року, вони однакові, АЛЕ! зламався адаптер, механічно. Писала на електронну адресу компанії ще в липні місяці, відповіді не було. В магазині адаптер купити не можливо, виходить, що навушники просто можна викинути. Підтримка нульова. Не рекомендую купувати саме безпровідні навушники, бо, як бачимо, компанія не допоможе у вирішенні проблем.
- Достоинства:
- Самі навушники класні
- Недостатки:
- Адаптер неможливо замінити, в результаті можна викинути і самі навушники
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановна Тетяна! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Ніяких звернень щодо такого адаптеру ми не отримували. Напевне, сталася якась помилка з адресою. Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ймовірно, локально питання вирішити буде простіше.
- Горшані С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
добре
- Достоинства:
- добре
- Недостатки:
- добре
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники хороші, як перші безпровідні підуть точно добре.
Але. Як навушники саме - таке собі, якщо слухати музику чи дивитись фільми, треба гратися з еквалайзером, бо високих забагато.
Мала автономність як для мене, 6 годин роботи і посидіти після роботи за компом - на 2й день треба заряджати, 2 дні не протягують вони (і це на 25% гучності).
Радіус роботи нормальний, донгл підняв на висоту монітора - нормально ловить через стіну на кухні.
Амбушури в дірочках як писали інші.
Не зручно розташоване колесико гучності, постійно його зачіпаю рукою коли знімаю.
Не завжди мікро вмикається коли ти опустив мікро, іноді доводиться підняти-опустити щоб запрацював
Є БАГ: коли ввімкнув навушники - звук в них не з'являється копи не покрутиш колесико на навушниках, як тільки додаси чи зменшиш звук - відразу працює.
ІМХО: якби не пройшло 14 днів - повернув би і взяв би Razer Barracuda X 2022 зараз по акції, докинувши 1к- Достоинства:
- Легкі, зручні, нормальний мікро як у більшості бюджетників цієї ціни, нормальний звук
- Недостатки:
- Уродський звук БІП-БІП коли вони сідають, мала автономність, проблеми з софтом, не найдеш потрібний, в DTS Sound Unbound ніякої користі нема, NGENUITY пише що не підтримує їх..
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Андрiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Ця модель не має якихось налаштувань, які потребують програмне забезпечення для керування. DTS Sound Unbound призначене для відтворення просторового звуку - для нього потрібні ігри, які підтримують DTS чи 5.1/7.1 аудіо.
- Руслан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перевтыкал во все USB, игрался с громкостью , настройками эквалайзера . Ничего не помогло . Ещё собеседники в дискорде почему-то слышат сами себя через наушники , хотя у меня вообще внешний микрофон =\ . Помогите!
- Достоинства:
- Пока не понял
- Недостатки:
- Треск то в левом то в правом ухе, иногда одновременно и там и там. Достаточно громкий,раздражающий
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Руслан! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Співрозмовники можуть чути себе не через навушники, а через налаштування операційної системи, які транслюють Ваш звук їм.
Тріск в навушниках найчастіше буває з причини перешкод у зв'язку, наприклад, хтось за стіною вмикає микрохвилбову піч.- Руслан Х***
В мене немає таких налаштувань ,бо інші навушники працюють дорбре . Про мікровхилбову піч жарт оцінив , але тріск увесь час що я ними користуюсь . Стосовно інших перешкод , я вже під'єднав передатчик до юсбі хабу який лежить в мене на столі тобто від навушників до передатчика сантиметрів 30+-
Представник брендуБудь ласка, зверніться до технічної підтримки виробника Вашої операційної системи за роз'ясненням, як вимкнути трансляцію системного звуку співрозмовникам.
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наушники как для своей цены очень хорошие.
Купил на замену своим наушникам HyperX Cloud Flight, которые уже за 2.6 года затаскались. К моему огорчению качество звука хуже чем у более старого аналога HyperX Cloud Flight.
А главное разочерование что не работает HyperX NGENUITY официальное приложение просто не видит наушники, в итоге не льзя смотреть уровень заряда наушников и пользоваться утилитой для них.- Достоинства:
- Дешовая замена HyperX Cloud Flight, маленький вес.
- Недостатки:
- Неработет в HyperX NGENUITY. Качество денамиков хуже чем у других наушников из линейки HyperX Cloud Flight
- Андрей С***
О мне ответила подержка HuperX, там оказываеться другое приложение для наушников... The Cloud Stinger Core Wireless DTS is not compatible with NGENUITY. Any software interaction with the headset will be done through DTS® Sound Unbound®. Please follow the instructions on the included DTS instruction card to enable DTS® Headphone;X®.
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Андрей! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
HyperX Cloud Flight - це не аналог цієї гарнітури, а модель мінімум на два, а то і на три класи вище, з відповідною різницею в ціні.
Щодо HyperX NGENUITY - напишіть, будь ласка, на [email protected] з подробицями (версія ПЗ, фото маркування на USB радіомодулі, подробиці про операційну систему) - ми постараємось розібратись.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вагався чи купувати, бо казали шо поміхи бувають з бездротовими мишками, в мене ссылкамишка і ніяких поміх непомітив, затримок звуку в іграх тоже непомітив, мене все влаштувало!
- Достоинства:
- Нарешті без лишніх дротів біля ПК + до PS5 підходять.
- Недостатки:
- якість мікро
- Игорь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ok
- Достоинства:
- Ok
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив і знайшов рваті дирки в 1 із амбушюр. До самих вух претензій немає ( окрім звуку "ПІБІП!"), але з'являється питання - амбушюри можна докупати та заміняти? Якщо так, то дайте посилання.
- Достоинства:
- Легкі, хороший мікро, адекватний звук, простота конекта.
- Недостатки:
- Шакальний звук при розряджанні: -1 бал
- Алейніков М***
Чувак як я зрозумів це так повинно бути, що рвані в деяких місцях амбашури
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже не первый раз имею дела с беспроводные гарнитурами,решил что в этот раз будет хорошей но увы нет
Пришёл чтоб вернуть за них деньги и тут мне говорят что возврат невозможен так как наушники,внимание,считаются за нательный товар поэтому возврату не подлежат,деньги мне вернуть не удалось потому я отправил их в сервисный центр чтоб починили звук
Вывод:если вы берёте наушники на розетка и есть хоть малая доля вероятности что по какой либо причине:неудобные,плохой звук и тд решите их вернуть то лучше присмотритесь к другому магазину может там хотя б нет таких правил- Достоинства:
- Недостатки:
- шипят при подключении,звук хуже чем в наушниках за 800грн
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Михаил! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Певний рівень шуму в бездоротових навушниках є завжди. Якщо його чутно тільки аід час тиші, а при прослуховуванні контенту він не заважає - це нормально. Якщо він заважає слухати - зверніться, будь ласка, до сервісу за гарантією.
- naruto v***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пользуюсь две недели. мои первые игровые уши за 28 лет. всё более чем подходит, берите не раздумывая.
пысы. перед тем как расплачиваться, откройте лучше коробку дабы наглядно посмотреть и выявить дефекты.- Достоинства:
- всем более чем доволен. не трещат, громкость и "качество" звука устраивает, микрофон отличный.
- Недостатки:
- не выявил
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плотно сидят на голове, уши не прижимает, голова в них не потеет.
Звук при разрядке может доставать, но можно просто подключить на зарядку и продолжить их использовать (прекрасно сочитается с банкой)
Качество микрофона хорошее, лично мне не хватает чувствительности так как я не громко разговариваю и микрофон может не словить голос.
В целом стоит отданых денег.- Достоинства:
- Размер амбрушуры, контактирующий материал (амбрушур и обода), качество микрофона/звука
- Недостатки:
- звук при низком заряде
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це не оригінальний HyprlerX Cloud core wireless 7.1
Це звичайні Stinger Core Wireless
Уважно дивитись на коробку. У фото товару є фото, як виглядає з технологією 7.1.- Євген
В описі чітко вказано віртуалізація 7.1, тобто це звичайні стерео. В самого такі, тільки дротові, це повний шлак.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому хороші наушники, але із за системних звуків з великою частотою (а якщо ще відійшов з діапазону сигнала і підійшов) готуйтесь до насилля над вашими вухами і нервами.
HyperX NGENUITY можна не скачувати, там лише настройка:
1. Гучності, яке і так регулюється колесиком...
2. Мікрофона (його чутливість, думаю що його дастатньо подальше від рота віддалити)
3. Переключатель " 7.1 об"ємний звук " (басси зникають,
звук (перевіряв на музиці, начебто середні частоти еквалайзера на повну 700 і +1к)
ну звучить як в порожній кімнаті
Особисто я купив офіційний драйвер "dolby atmos for headphones" де ці наушники розкривають себе якісним звуком, і я повністю цим задоволений.
3/5 за ПО і звуком розрядки- Достоинства:
- хороший звук (в тому числі якість і гучність), довготривалість батарейки, якісний мікрофон
- Недостатки:
- бридкий і голосний звук при розряженому стані, офіційний софт скудний (7.1 начебто працює, але якість звука жахлива) і це неможливо кастомізувати, сигнал близько 2 метрів (якщо за стіною)
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Вiталiй! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
Режим 7.1 призначений тільки для вхідного 5.1 або 7.1 потоку, він не призначений для обробки стереозвуку.
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я как придирчивый к звуку в наушниках пользователь, очень доволен покупкой, ещё не привык к тому, что провода ещё нет, стандартный софт не ставил по рекомендациям в комментариях, пользуюсь утилитой Nahimic (виндовс стор), там и эквалайзер и другие настройки как для ушей, так и для микро, по сравнению с моими Sven Ap-u990mv (которые весят грамм 400), кажется что на голове кепка, на ощупь кажется что наушники могут сломаться от любого поворота вокруг оси, но не тут то было, тактильно материал пластика так же понравился, очень хороший запас по мощности, отрегулировал эквалайзер на бас так, что на полной громкости внутренняя ткань чуток касается уха) очень хороший бас, благодаря правильной настройке эквалайзера можно сделать из ушей конфетку, а вот с микро ещё буду гуглить варианты настройки, попробую варианты, описанные ниже. К покупке рекомендую, брал на оплату частями, чтобы не было накладно.
- Достоинства:
- Звук, бас, качество, запас мощности, быстрое подключение и настройка!
- Недостатки:
- Не выявлено
- владислав р***
Nahimic работает только с MSI К СОЖАЛЕНИЮ
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь неделю впечатления положительные.Заряд держат до трёх дней активно используя целый день, громкие, микро пока не использовал.
- Достоинства:
- Качество звука.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила наушники год назад, пользуюсь каждый день - очень довольна.
Звук качественный. Микрофон работает без перебоев, хорошо подавляет внешний шум. Наушники очень громкие, обычно слушаю музыку на 25-30%.
Если юзать активно (почти целый день) - батарея держит до 3х дней, если использовать для созвонов по несколько часов/день - до недели.- Достоинства:
- Громкие, качественный звук, микрофон работает без перебоев.
- Недостатки:
- Пока-что не нашла
- Кар Д***
у меня так же, наушники взял в конце 2020-го и до сих пор нет нареканий, все устраивает. а дальность приема вообще агонь, передатчик в компе на балконе, я прохожу комнату, коридор подхожу к кухне и там уже связь начинает теряться. две стены бетонные и дверные проемы.
взял еще одни на подарок. стоящая вещь.
наушники легкие, мощные, качество звука отличное, батарея держит долго - несколько дней. удобно регулировать с них звук. микрофон также на высоте, при звонках через Вайбер ощущение что собеседник не в другой стране, а в соседней комнате.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наушники вполне хорошие поначалу все было супер но потом батарейка быстро сажалась со временем
- Достоинства:
- Сначала долго держат заряд (как и заявлено), хороший звук, микрофон с шумоподавлением
- Недостатки:
- Через месяц активного использования батарейка очень быстро сажалась.
- Марат Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наушники неплохие, вторые такие бы не купил, см. Недостатки
- Недостатки:
- Сигнализация, что наушники разряжены, напрягает со всех сторон. Она начинается слишком поздно, минут за двадцать до отключения, и она слишком назойлива, громка и повторяется постоянно.
- Сергей Ш***
А как работает микрофон, или какое качество у звука? Разрядка это ещё ладно, хочу услышать отзыв от купившего, думаю купить или другие смотреть а то старые сломались
Представник брендуДобрый день!
Спасибо, что выбрали продукты нашей компании.
Качество звука у микрофона можно послушать в многочисленных обзорах.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь почти 9 месяцов покупал для игры CS GO даже на 30-40 процентов звука в этой игре уши не вянут от звука и тебя не оглушает как от взрыва световой гранаты + слышно буквально пол карты идеально
- Достоинства:
- Очень приятный,качественный и сбалансированый звук , в той же игре СS GO слышно пол карты идеально , спустя 9 месяцов звук не изменился , очень удобные , без проводная связь работает идеально даже сквозь толстые стены , микрофон качественный для наушников (инфу в играх давать не больно для тиммейтов как минимум) , заряда хватает на две сутки.
- Недостатки:
- Спустя почти 9 месяцов я увидел только хорошие стороны