- AI аналіз відгуків180 відгуків: позитивний ~70%, нейтральний ~15%, негативний ~15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Гарна клавіатура,зручна
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Задоволений всім.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не знайшов
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
отличная клавиатура за свои деньги для работы, так и для геймига. Очень приятно пользоваться
- Достоинства:
- Классическая розкладка, хорошее качество исполнения, очеь удобная, зоновая подсветка
- Недостатки:
- не замечено
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Супер!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже задоволений, взяв на заміну msi gk30.
Ця в порівнянні з msi наче преміум, для роботи саме те що потрібно.
Невеличкий мінус це підсвітка символів на клавішах, якщо дивитись під кутом то дуже помітно нерівномірність, символи наче в плямах , але для мене це не критично.- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, компактність, приємний хід клавіш, не гучна
- Недостатки:
- Підсвітка букв в клавішах
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Якісний матеріал, швидко доставили.
Товаром та обслуговуванням- задоволені. - МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Мої очікування підтверджено! Рекомендую.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже гарна клавіатура. Клавіші натискаються приємно, не залипають, звук не гучний. ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПЛЮС - блокування клавіш, ідеально для власників домашніх тварин.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Чудова клавіатура, багато налаштувань, мультимедійні клавіші не підсвічуються, трішки марка тож прийдеться слідкувати з серветками
- Достоинства:
- Якість, зручна, регулювання підсвітки
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
На момент написання відгуку користуюсь клавіатурою лише третій день, на даний момент ніякий проблем не виявив
- Достоинства:
- Висока якість матеріалів, дуже приємний тайпінг, красива підсвітка та приємний дизайн
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Забув, що розетка стискає фотки, доповню минулий відгук дещо більшим фото
Очікував більшого за цю ціну.
Мій улюблений шім на низькій частоті, куди ж без нього. Дивно, що плавного регулювання яскравості немає (0, 50%б 100%), але ймовірно шім тут для змішування кольорів та всіляких переходів між ними. Через шім є дещо незвичні відчуття при рухові очей дивлячись на клавіатуру а також жахливо свистять дроселі. Потужність свисту залежить від кольору підсвітки та яскравості, зникає він лише при вимиканні підсвітки (але нащо тоді платити за підсвітку і вимикати її).
Окреме питання до української розкладки - її що, десь в підвалі видряпували китайці голкою? Чому недорізана маска під українську розкладку на всіх абсолютно клавішах? Хочаб англійська добре вирізана.
Матеріал основи клавіш надто прозорий, тож підсвітка не рівномірна: на пробілі, backspace та й деяких інших клавішах можна бачити нутрощі механізму клавіші, а пасувало б рівномірно підсвічений матовий пластик.
Світлодіоди індикатори режимів Num lock, Caps lock та ігрового режиму (scroll lock зажали) надмірно яскраві, яскравіші за підсвітку, а хотілось би темніші за неї.
Відсутня підсвітка медіа клавіш (гучність, play pause і т.д.) а також клавіш зміни режимів підсвітки. Тут сам бовдур, не глянув відгуки перед покупкою, так би може й не купив.
І звісно ж вона далеко не безшумна. Не дуже гучна, але заявляти, що вона безшумна не варто.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Сергiй! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої клавiатури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Якщо клавіатура дійсно шумить так, що заважає - звернiться, будь ласка, в сервiс по гарантiї.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Клавиатурой полностью доволен.
- Достоинства:
- тихая, из качественного материала, приятная на ощупь, полноразмерная, удобное расположение клавиш.
То что она тяжелее обычного, это тоже плюс. - Недостатки:
- Сейчас не знаю
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Чудова клавіатура, добре працює, натискання клавіш майже беззвучне, довгий USB кабель, легко підключити.
- Достоинства:
- Легко підключити, добре працює.
- Недостатки:
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура виправдала очікування. Єдине, що немає можливості через забезпечення надаштувати підсвітку, але мені потрібна тільки зелена і вона є.
- Достоинства:
- Дуже зручна
- Недостатки:
- Підсвітка налаштовується тільки клавішами
- Богдана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже класна ігрова клавіатура! Раніше користувалась лише клавіатурою ігрового ноутбука, але вирішила спробувати таку і задоволена на всі 100
- Достоинства:
- Достатньо тиха, класні режими підсвітки, зручна у використанні
- Недостатки:
- Є незначний недолік, що деякі букви не дуже добре промальовані, але то таке, не заважає в цілому
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Все було чудово
- Достоинства:
- Товар відповідає опису
- Недостатки:
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Пока всё устраивает. Хорошая клавиатура.
- Достоинства:
- Тихий ход кнопок, подсветка, тактильность.
- Недостатки:
- Не обнаружены
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Класна клава, хотя підсвітку можна було краще зробити
- Антон И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Отличная клавиатура
- Достоинства:
- Приятная на ощупь, регулируемая подсветка, мягкое и четкое нажатие
- Недостатки:
- По большому счету не обнаружил, ну может для кого то - цена, но в целом если вы обычный юзер интернета и иногда можете во что то поиграть, то эта клава за эти деньги вам будет служить десятки лет
- Шевченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
За 15 років, перший раз поміняв клаву, стару купляв за 200 грн, нову майже за 2к.
- Достоинства:
- М'якість клавіш, та підсвітка, зручна та тиха.
- Недостатки:
- Під кутом не видно букв, коли підсвітку вмикаєш. Але її можна вимкнути, тому все ок.
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура в цьому ціновому сегменті сама найкраща із мембраних. Гарний дизайн та підсвітка. Приємний хід клавіш,не гучний. Багато кнопок. Є кнопки для зміни пісні в плейлисті або кнопка для зміни підсвітки. Також розкладка Eng/Ukr. Також можна увімкнути один колір підсвітки, наприклад жовтий або зелений
- Достоинства:
- Дизайн,Хід клавіш,Підсвітка, Кількість кнопок, функціонал,Влагозахист,Розкладка
- Недостатки:
- При включеній підсвітці якщо дивитись під нахилом, то верхня частина букв поганувато видна там де кнопки F1. Також при вимкненій підсвітці погано видно букви
- Шаповал О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Після покупки мало користувався а після придбання ноутбука зовсім простоювала. Коли прийшов час користуватись цією клавіатурой для набору тексту виявилось що це просто жах, не памʼятаю якою вона була як тільки придбав але зараз якщо натискати хоч 1мм від центру то її або закусить та натиснеться або зовсім не натискається
- Достоинства:
- Вага, якість зборки
- Недостатки:
- Натискання клавіш жах
Представник брендуДобрий день!
Шановний Олександр! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої клавiатури. Ми розумiємо ваше обурення: вкрай прикро, коли виходить з ладу улюблений гаджет.
Звернiться, будь ласка, в сервiсї.
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
За таку ціну норм, але досить гучна, можна взяти механіку)
В описі товару клавіатури вказано що розкладка англійська та нукраїнська по факту замовлення прийшло лише з англійською розкладкою
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Да як так Розетка??? Не звик читати відгуки, але треба звикати, клавіатура тільки з Англійською мовою!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Англійська мова
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Ситуація як й в усік, клава без української розкладки.
- Достоинства:
- Має вагу.
За свої кошти має непоганий функціонал. - Недостатки:
- Немає мови.
Шукав по фільтру безшумні, а вона доволі гучна, як офісна дешева.
Представник брендуДобрий день!
Шановний Микита! Приносимо свої вибачення за ваш негативний досвiд використання нашої клавiатури. Відсутність української розкладки - це помилка, такого не має бути.
Щодо шуму - це геймерська клавіатура, Для свого класу вона практично безшумна.
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Оскільки ви не будете дивитися на клавіатуру під 90 градусів, а скошено, то майте на увазі, що якщо контур освітлення букв досить чіткий, то рядка цифр і клавіш ф ніби візуально змазується. Додам фото.
- Достоинства:
- Важка (не скользить), гарна
- Недостатки:
- Прийшла без української розкладки.
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ми зробимо все, щоби вирішити проблему з розкладкою.
І мені прийшла без української розкладки. Читав про це заздалегідь, а в магазині забув перевірити. Тепер йти знову в магазин. Звертайте увагу!
- Кошина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Пришла клаватура только с анлийской раскладкой, хотя заказывали специально с Украины , чтобы была украинская ракладка
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Замовив раз - прийшла тільки з англ. розкладкою. Повернув.
Замовив ще раз - знову лише англ.
Не забирав з відділення.- Недостатки:
- Немає української мови
- Владимир О***
Закажите в 3й раз, может все таки привезут в этот раз ту что надо.
- Олег
Порада Володимира хоч і може прозвучати трохи насмішливо, але цілком доречна.
Конкретно зараз на уцінці продається саме англомовна клавіатура з пошкодженим пакованням, можливо це і є вона і це одиничний випадок, а всі інші клави з партії мають українську розкладку.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Видали клавіатуру тільки з англійськими буквами , хоч і написано ще Eng/Ukr. Можливо при комплектації зробили помилку і не подивились. По всьому іншому претензій немає ,клава як клава. Клаву зміню , надіюсь наступна приїду Eng/Ukr , як заявлено
- Достоинства:
- Є окремі кнопки якими можна переключати музику і міняти гучність
- Недостатки:
- Тільки з упаковки вона не здається безшумною ,як то написано
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Клавиатура хорошая , приятные на ощупь клавиши с приятным нажатием , массивная , не ездит по столу, но.... Подсветка хоть и есть режимы разные но полноценно под себя не настроить ... Так же как на картинке есть кириллица на клавишах то на деле ее нет вообще, только латиница, меня спасло только то что я уже давно пользуюсь ПК и кнопки уже знаю.... Но иногда всёровно путаюсь, если бы изначально написали что на клаве нету кириллицы, вопросов бы не было...
- Достоинства:
- Тяжёлая, не ездит по столу, красивая подсветка, приятные клавиши и нажатие.
- Недостатки:
- Отсутствие кириллицы на клавиатуре хотя в характеристиках и на фото она есть, не настроить подсветку под себя полноценно...
Дякую, що обрали продукт нашої компанiї.
Шановний Максим! Дякую, що знайшли час i залишили нам вiдгук. Дозвольте принести вам свої вибачення за ту проблему, з якою ви зiткнулися. Сталося деяке непорозумiння.
В асортименті клавіатур HyperX є достатньо моделей, в яких передбачене поклавішне налаштування підсвітлення, а ця модель призначена для групових налаштувань клавіш по зонах.
Що стосується української розкладки - вона має бути, мабуть десь сталася помилка. Напишіть, будь ласка, на [email protected] - ми зробимо все, щоби вирішити проблему.- Максим П***
А в які дні ваша підтримка працює?
Представник брендуВ робочі.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Топчік
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Крутая клавиатура, приятное нажатие клавиш, приятный материал, увесистая и приятная подсветка. Не самое лучшее исполнение кириллицы на клавишах, с латиницей все хорошо, так же отсутствует поддержка софта
- Достоинства:
- Материал, вес, подсветка, комфорт
- Недостатки:
- Отсутствие софта, исполнение кириллицы
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская
Клавиатура весьма хорошая: приятная подсветка с разнообразными режимами и настройкой цвета, твой выбор которых клавиатура запоминает, сдержанный и эргономичный дизайн, наличие очень полезных мультимедийных клавиш. Но тут как раз значительный для меня минус - у этих клавиш подсветка отсутствует, что вызывает неудобства при использовании клавиатуры ночью без света. Тем не менее я скорее всего вскоре привыкну к их местоположению и порядку. Из псевдоминусов - без подсветки наименование клавиш плохо видно. Так как я в принципе помню их расположение для меня серьёзным минусом это не является. К тому же смысл тогда было покупать клавиатуру с подсветкой не пользуясь ею?)