Отзывы покупателей о Набор крючков для штор и карнизов IDEIA Сигма пластик белый х 100 шт (2200004315263)
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Якісні гачки
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Покупкой довольна
- Достоинства:
- Всё супер
- Недостатки:
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Норм крючки
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Досить непогані гачки. Значно коротші за тих, якими ми користуємося багато років. Але є великий плюс: на відміну від них, ці гачки не ламаються. Дуже міцні, зручно чіпляються та надійно тримають і тюль, і штори. Щоправда, їх ціна завищена у двічі мінімум, на мій погляд. Навіть зі знижкою- 1,85 грн за гачок- це занадто.
- Достоинства:
- Міцні, непомітні, зручно чіпляються та добре тримають штори
- Недостатки:
- Дуууууже завищена ціна
Представник постачальникаДобридень! Дякуємо за високу оцінку.
На жаль, багато речей зараз коштують більше ніж нам би хотілося. Такою є ситуація в країні.- Ирина
Так, звичайно, зараз подорожчало майже все. Але навіть цьому є адекватна межа. Не може така дрібниця вітчизняного (!!!) виробника коштувати дорожче, чим, наприклад, дошка для нарізання виробництва Німеччини, яку везли з-за кордону та сплачували за неї мито... Це якесь божевілля.
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що ви не задоволені ціною. Сировина для вітчизняного виробництва часто везеться з-за кордону. Саме виробництво знаходиться у досить складних умовах. Не впевнені, що німецький виробник працює хоча б приблизно в таких умовах як український. Однак ринок пропонує широкий вибір товарів, і сьогодні ми не ізольовані, купувати можна товари виробника будь-якої країни. Водночас зауважте, що більшість європейського виробництва розташована в Китаї. За ці гроші Китай купує російську нафту, а та не дає українським виробникам спокійно працювати.