Отзывы покупателей о Подушка П-подобная IDEIA 140х75х20 см U-shape для беременных, реабилитации и повседневного комфорта с наволочкой на молнии Антиалергенная Стеганная Серая (4820227286539)

Оценка пользователей 4.51/5
  • AI аналіз відгуків
    47 відгуків:  Позитивних – приблизно 75%, нейтральних – 10%, негативних – 15%.
    На основі аналізу 47 реальних відгуків про подушку для вагітних IDEIA, більшість покупців залишилися задоволені покупкою, відзначаючи її зручність, розмір і практичність для вагітних. Основними перевагами називають комфорт під час сну, підтримку спини та живота, а також якість пошиву та функціональні деталі, як знімний чохол. Водночас частина користувачів відзначає недоліки – наявність синтетичних матеріалів, надмірну «жаркість» у спеку, неоднозначну якість наповнювача й запах. Для високих людей подушка може виявитись закороткою. Загалом, співвідношення ціни і якості більшість оцінила позитивно, хоча є рекомендації вдосконалити матеріали і щільність наповнення.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Зручна, доволі непоганої якості. На період вагітності те що треба

• Аліса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Наповнення подушки не відповідає фотографіям наданим виробником - вводять в оману. Наприклад, подивіться на фото з чоловіком - подушка майже на просідає під вагою його ноги. Якщо подивитесь на відгуки тут за 2023 рік, то подушка зігнута в пакеті в 2є, зараз вона згинається в упаковку в 4ро! Надто м'яка - легко згинається під пласною вагою і кистю руки. Планую повертати товар і шукати інший варіант.

Я читала, що чохол синтетичний, тому окремо докупляла в іншого виробника змінні наволочки.

Достоинства:
    Ціна зі знижкою.
    Недостатки:
    Наповнення, синтетичнта тканина чохла
      Представник бренду

Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Всі характеристики виробу вказані на сайті коректно - склад, розміри, щільність наповнювача. Додатково з подушкою можна ознайомитися в точці видачі, і якщо щось не влаштовує легко відмовитися від отримання товару. На жаль, повернення якісного текстилю, який відноситься до групи товарів індивідуального користування не передбачене. Саме тому рекомендується ретельно його оглядати при отриманні.

• Володимир Б***

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Чудова подушка, дружина спить, я сплю з іншої сторони і кіт зверху ще влазить

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Не рекомендую купувати подушку на літо - перше, це синтетичний матеріал чохла , я не звернула увагу, бо була впевнена що не може бути синтетика в подушці для вагітних. Друге - наповнення самої подушки дуже парило , коли було тепло в квартирі, на літо не підійде. А мені потрібно на літо було теж(

Краще купити з чохлом з натуральних матеріалів

Достоинства:
    Зручно, величенька
    Недостатки:
    Краще купити з чохлом з натуральних матеріалів

Доброго дня!
      Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою.
      Синтетичний склад тканини та наповнювача вказаний на сайті. Тканина чохла та наповнювач сертифіковані відповідно до європейських стандартів.
      Ці матеріали добре пропускають повітря. Не вбирають бруд, вологу та запахи. Не викликають алергії. Відрізняються доступною ціною - що забезпечує виробам з сучасних матеріалів таку популярність.

• Людмила У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

100% прийде до снаги кожній вагітній жінці полегшить зручність Вашого сну.

• Турега Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Чудова подушка за приємну ціну. Зручна ідеально підійшла в потрібний момент

Достоинства:
    Зручна, якісна
    Недостатки:
    Не виявив

• Марк
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка в користування майже місяць, вагітна дружина задоволена. Досить щільна (немає такого, що ліг на неї і вона склалася як вата). Рекомендую.
    Також радує, що виробництво в Україні.

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Нормальна подушка, тим паче за свою ціну. Для високих не дуже зручна, мені закоротка якась була. А все інше сподобалось

• Олена К***

Спиш як на хмаринку
    Зручний зйомний чохол

• Марта З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка прийшла із жахливим запахом сирості, якщо сам чохол ще реально привести до ладу, виправши, то сам наповнювач має концентрований неприємний запах. Повністю розчарована даним замовленням

Доброго дня! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Матеріали, які використовуються для пошиття подушки, не вбирають вологу та запахи. Для з'ясування всіх обставин зверніться будь-ласка в підтримку Розетки ссылкаПодальші рішення з цього питання можна буде ухвалювати лише після з'ясування всіх обставин.

• Олександр Є***

Файна подушка. Велика і зручна

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже зручна подушка, спочатку було не зовсім зручно, але потім звикла, тепер без неї не можу спати)

Достоинства:
    Зручна

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушкою дуже задоволена. М'яка при цьому має щільне наповнення, дуже зручна у використанні попри свої розміри, чохол легко прати та міняти, якість швів та фурнітури чудова, нейтральний, ненав' язливий колір.
    Подушку формую у формі крісла для годування немовля, старші діти теж із задоволенням нею користується.
    Незамінна річ для вагітних і не тільки.

Достоинства:
    Якість, антропоментричність форми, щільність наповнення, зручність
    Недостатки:
    Розмір подушки зобов'язує мати велике ліжко

• Марія Я***

Дуже задоволена

• Леся Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка супер..ми з котом взахваті
    Незамінна річ для вагітного животика

Достоинства:
    Зручна,не важка,чохол змінний..можна випрати
    Недостатки:
    Не помітила

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Зручна подушка, єдине шо нема до неї змінної наволочки, за це знімаю зірочку

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не має змінного чохла

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка швидко збилась, прийшлось купувати наповнювач.
    Чехол дуже брудниться, треба постійно прати. Особливо літом, зранку весь в плямах поту.

Достоинства:
    Зручна форма
    Недостатки:
    Неякісний чохол. Поганий наповнювач. Щей почав розлазитись.

Доброго дня! Дуже шкода, що вам не сподобалася подушка. Зазвичай про неї позитивні відгуки.
      Це досить якісний виріб за доступною ціною.
      Це літо було дуже спекотним, а проблеми з електроенергією не дозволяли повною мірою користуватися кондиціонером. Такі умови підвищують потовиділення та вимагають більших зусиль щодо підтримки текстильної продукції в чистоті. Просимо вибачення за всі, описані вами, незручності.

• Демяник Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка чудова, дуже зручно)
    Якість топ
    Сподіваюсь не зібʼється))

• Христина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Максимально не зручно з нею спати дуже жарка

Доброго дня! Дуже шкода, що вам не сподобалася подушка. Вона шиється з матеріалів, які не повинні викликати неприємних відчуттів. Однак відчуття комфорту річ індивідуальна. Іноді буває складно підібрати виріб, що ідеально відповідає всім вимогам та умовам.

• Макаровський Ю***

Дружина задоволона.

Достоинства:
    Зручний сон

• Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже велика, мʼяка на дотик

Достоинства:
    Велика, мʼяка
    Недостатки:
    Не знайшов

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Зручно спати і вагітній дружині і мені) вже декілька місяців пройшло, не помітив ніяких пролежнів на ній. За свою ціну супер

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка дуже потрібна при вагітності, я б дуже мучилась без неї але є трохи мінусів, вона дуже жарка, коли були дні аномільної спеки це жах. Наповнювач швидко збивається але все одно з нею краще ніж без. Чохол з не натуральної тканини

Дякуємо за вибір

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Все супер! Зручна та затишна.

Достоинства:
    Поки все ідеально.
    Недостатки:
    Не виявлено.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Спочатку взяла, була аномальна спека то спати було жарко, і думала даремно витратила кошти, але ми підросли і я зрозуміла, що це найкраще,що придумали для вагітних

Достоинства:
    Саме те,що потрібно вночі вагітній,щоб виспатися і вдень зручно сидіти

• Лариса Ш***

Хорошая подушка!

Достоинства:
    Удобно спать на ней
    Недостатки:
    Хотелось бы, чтобы наволочка была из хлопка

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушка чудова. Прийшла дуже гарно запакована, спочатку здалося що вона маленька, а потім коли розрізала пакет (вакуумний) вона як виросла :) велика, пухнаста, спати дуже зручно. Ще й нашого Миколаївського виробництва. Усім задоволена, дякую!

• Іванна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Дуже зручна подушка. Великою перевагою є чохол який можна зняти та випрати а також застібка на подушці що дасть змогу замінити або додати наповнювач

• Елизавета

Очень комфортная.Я покупкой довольна

Достоинства:
    Хорошее качество,комфорт

• Дарія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Таке, нічого особливого. Перший тиждень, як купила, взагалі не могла призвичаїтись, так наче з цією подушкою було гірше, ніж просто з ковдрою скрученою у валик. Зараз наче ок, але не скажу що це прям товар першої необхідності для вагітних, можливо від терміну залежить (у мене 20й тиждень зараз). Наволочка була з затяжками і трішки з браком, хоча пакування ціле, що говорить, що таку її запакували на виробництві, не стала повертати, бо роздивилась вже вдома, а тягати туди-сюди цю здоровенну подушку, коли ти вагітна і живеш на високому поверху, а ліфт не працює - те ще задоволення.

Добридень! Дуже шкода, що вам не сподобалася подушка. Проте комфорт – річ індивідуальна. Буває складно підібрати річ, що відповідає всім смакам і потребам.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Подушку купила і була шалено задоволена покупкою. Спинку підтримує, животику комфортно. Для вагітних просто кайф. Але полежала я на ній нажаль не довго бо спекотно. Подушка класна так, але в спеку спати з нею нереально

Достоинства:
    Зручно, для животика і спинки
    Недостатки:

Дякуємо за вибір та високу оцінку.
      Так, спека неймовірна, але вплинути на це виробник, на жаль, не має сил. Сподіваємось що ще буде нагода насолодитися подушкою

• Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Купував дружині, якість чудова. Дружина радіє від покупки )

Достоинства:
    Зручна,мягенька і чудова якість
    Недостатки:
    Поки немає

• МанАнна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Ніколи не пишу відгуки,але тут не стриматись. Нарешті я можу розслабитись. Мега комфортно.

Достоинства:
    Неймовірно комфортно
    Недостатки:
    Поки не помітила

Дякуємо за вибір, високу оцінку та чудовий відгук

• Катерина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Замовила подушку, вирішила випрати чехол і помітила цікавий надпис на бірці. Зроблено в Україні але для якоїсь компанії в пітері???
    ставлю 2 бали тільки за зручність подушки

Добрий день! Ми дуже раді, що подушка Вам сподобалась і ви знайшли її зручною. Водночас шкода, що виникло непорозуміння з чохлом. Фабрика "Текстиль 2000", яка є виробником, знаходиться в Миколаєві в Україні відшиває продукцію для різних брендів.
      Компанія BLUYELLOW зареєстрована у США, Флориді, місто Сент-Пітерсберг, позначка про що є на бірці. За вимогами законодавства інформація про адресу реєстрації бренду мусить бути на етикетці. Підприємство мало збільшений попит на цю подушку, а за дизайном та конструкцією вони ідентичні. Тому технологом було прийнято рішення використати чохли BLUYELLOW для подушок IDEIA. Стандарт якості для цих двох брендів єдиний. Засновники бренду BLUYELLOW - українці і не мають жодного стосунку до країни агресора.
      Дякуємо за розуміння.

• Анастасия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x75

Пока еще 7-я неделя беремености, но мне уже с ней удобнее спать. Она огромная и милая. Уже стирала один раз чехол : все хорошо. Теперь еще и муж у меня ее ночью отжимает

Достоинства:
    Большая, красивая, чехол снимается
    Недостатки:
    Отсутствуют

Дякуємо за вибір та гарну оцінку. Дуже раді що вам все сподобалось