Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подушка ортопедическая с наволочкой IDEIA Гречневый Комфорт 50х70 см с валиком для поддержки шеи с шелухой гречихи (4820227287789)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Марина С***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Після використання відчувається покращення якості сну,подушка забезпечує правильне положення голови та шиї, що сприяє більш глибокому та спокійному сну. Також зменшився біль у шиї, спині та голові

Достоинства:
    Гіпоалергенна

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Знаєте, це була цікава покупка. Я не прогадала. Мені все сподобалось. Якість виконання. Поєднання кольорів, рішення з валиком під шию і гречана лузга. Конструкція – дуже зручна. Все на блискавці. Глянула якість наповнювача в основній секції – чистий, кульки закручені, форму тримає, пружний. Валик з лузгою виймається. Я так зрозуміла, щоб можна було прати подушку без нього. Дуже сподобалось! Випробую, напишу також враження! Окреме дякує Розетка за оперативну доставку та сервіс.

Достоинства:
    Якiсть, гарний зовнiшнiй вигляд
    Недостатки:
    Не має.
      Представник бренду

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Тетяна
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Отримала подушку в подарунок і дуже задоволена таким подаруночкомДуже чудова подушка , спати на ній дуже зручно і корисно; підходить для алергетиків; порадувало і те, що в комплекті до подушки одразу йде наволочка; гарне упакування, чудово підійде в якості подарунка

Достоинства:
    Корисно для здорового сну , гіпоалергенна, є наволочка, гарне упакування, чудово підійде на подарунок
    Недостатки:
    Не помітила

• Надя М***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Пощастило виграти такі чудові подушечки! Вони не перевершені,в комплекті також є наволочка,а головна родзинка цієї подушки це гречане лушпиння,ніколи ніде такого не бачила.Мені дуже подобається,м'якенька,гіпоалергенна,на ній дійсно добре відпочивати після важкого робочого дня,да і дитині дуже сподобалась,каже що клас! Тому рекомендую! А взагалі мені вся продукція цієї компанії дуже подобається,якість неперевершена!а головне що виробляється в Україні!!!

Достоинства:
    Якість,зручність!
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за гарну оцінку

• Инна Я***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Спробувала новинку від українського виробника - ортопедичну подушку , де частина її - це зручний валік ( під шію ) з гречаним лушпинням. Інша ( більша частина ) це м'яка частина для голови.
    Спати було зручно , подушка сподобалась.
    Ще приємний сюрприз - це наволочка в комплекті до подушки ніжно блакитного кольору.
    Для тих , хто полюбляє ортопедичні подушки - однозначно рекомендую .

Достоинства:
    Зручна, комфортна

• Юлия К***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Дуже задоволена подушкою. Якість відмінна. Пошита якісно, до неї іде наволочка. Дуже оригінальна і продумана. Лежати удобно, так як вона не вся з гречаною лузгою, а тільки валік під шию. Хто має проблеми з шийним відділом, думаю, будуть задоволені. Не давить, мʼякий ефект!!!!!!!!

Достоинства:
    Якість і удобство

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

валик по жесткости - что-то типа мешка с песком, но с хорошей податливостью и удержкой формы под вашу шею. возможно, для каких-то лечебно-профилактических целей, и актуально на таком лежать, в качестве упражнения для шейного отдела позвоночника... но спать на этом - бред полнейший. люди которые пишут положительные отзывы либо боты либо имеют анатомию пришельцев. Вторая часть набита тем самым бесформенным дешевым синтетическим наполнителем, как и в подушках за 150грн, причем чрезмерно много. благо, часть можно вынуть. у меня была раньше подушка с валиком, спал на ней прекрасно, а это явно не тот случай

Доброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Ортопедичні подушки - взагалі річ на поціновувача саме такого роду речей. До кожної з них дуже довго звикаєш, але потім не можеш користуватися звичайними подушками. Ортопедична подушка з гречаним наповнювачем – річ особлива навіть у цій категорії. Що не говорить про те, що це неякісна модель. Однак широта вибору це плюс а не мінус а в описі до подушки розкриті всі її компоненти. Що дозволяє робити свідомий вибір при покупці.