Отзывы покупателей о Комплект постельного белья IDEIA Евро 200х220 см Tropical Dream подарочная упаковка мята (4820227289813)

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Мятный. Размер пододеяльника: 145 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Постільна білизна гарної якості, приємна на дотик, колір дуже мені подобається, якісно пошита з блискавкою на півковдрі.

Достоинства:
    Приємна на дотик, гарний колір
      Представник бренду

Дякуємо за вибір та чудову оцінку

• Юлія

Сказати що я задоволена це нічого не сказати постіль прекрасна м’ягенька комфортна дуже дуже еластична ну я в захваті

Достоинства:
    Дуже мʼяка

• Коритник С***

Отримала постіль, неймовірної якості, мʼяка на дотик, колір чудовий все як я обожнюю дякую за таку чудову постіль

Достоинства:
    Мʼяка , чудовий колір

• Людмила К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Пудровый. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже задоволена цим комплектом. Приємна, якісна тканина, шви виконані чудово, одне задоволення спати в такій постілі.

Достоинства:
    Якість матеріалу, пошив