Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья IDEIA Полуторный 145х215 см Сатин Хлопок Премиум Бежевый (4820227289868)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Алергія по всьому тілу. Тканина як наждак

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Алергія. Тканина груба
      Представник бренду

Добрий день! Нам щиро шкода, що комплект викликав у вас такі неприємні відчуття.

Хочемо зазначити, що виріб виготовлений зі 100% бавовняного сатину — натуральної тканини, яку обирають для постільної білизни саме завдяки гладкості та комфорту при контакті зі шкірою. Кожна партія проходить контроль якості, і переважна більшість покупців відзначає саме м'якість цього комплекту, тому опис «тканина як наждак» дуже нас здивував — це нехарактерно для сатину.

Ми з розумінням ставимося до будь-яких скарг щодо самопочуття. Водночас встановити причину алергічної реакції дистанційно неможливо, адже вона може бути зумовлена багатьма чинниками, і лише лікар може визначити джерело таких симптомів.

Опис, склад та характеристики виробу повністю відповідають фактичним властивостям товару. Якщо ж ви припускаєте, що вам міг потрапити бракований екземпляр, будь ласка, зверніться до нас через чат Rozetka — ми готові розглянути ситуацію та запропонувати повернення чи обмін. Ваш комфорт для нас важливий.

• Надія

Це просто люкс! Дуже задоволена комплектом!

Достоинства:
    ціна/якість, 100% бавовна, шовковиста текстура
      Представник бренду

Дякуємо за зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!

• Олена Г***

Обожнюю таку постіль, неймовірно приємно спати на дійсно класній білизні, бо це точно впливає на якість сну. Колір бомбічний і дорогий

Достоинства:
    натуральний склад, комфортна до шкіри, на блискавці
    Недостатки:
    жодних мінусів
      Представник бренду

Дякуємо за оцінку та відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 145 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Колись отримала таку у подарунок, а тепер сама купую бо дуже сподобалась якість білизни, яка з часом не стала гірше. Зносостійка, витримала навіть кігті мого кота, жодних зацепок

Достоинства:
    якість, швидка доставка
      Представник бренду

Дякуємо за оцінку та відгук! Користуйтесь з задоволенням!