Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подушка для беременных, реабилитации и ежедневного комфорта IDEIA U-shape с наволочкой на молнии Антиаллергенная Стеганая Серая 140×75×20 см (4823133301532)

• Олена Т***
    Продавец: Rozetka

зручна подушка. яка підтримує спину і шию. на ній зручно лежати. а також робити роботу за ноутбуком. вона мій рятівник для моєї спини

Достоинства:
    зручна
    Недостатки:
    нема
      Представник бренду

Дякуємо за ваше враження! Користуйтесь з задоволенням!

• Вікторія

Подушка супер!
    Дуже сподобалася. Зручно і комфортно відпочивати)

Представник бренду

Дякуємо за вашу оцінку! Користуйтесь з задоволенням!

• Юлия К***
    Продавец: Rozetka

Це неймовірно зручна подушка!!! Моя донька просто в захваті від неї. Якість пошиву на високому рівні. Сон з цією подушкою якісний, ну дууууже зручно. Рекомендую тепер всім своїм знайомим!!! Ідея, ви найкращі!

Достоинства:
    Зручність і якість
      Представник бренду

Добрий день, дякуємо за ваш відгук і теплі слова! Користуйтесь з задоволенням!

• Юлія Б***

Подушка просто топ
    Дуже зручна, велика і м’яка, тепер без неї вже не уявляю сон. Спина і ноги реально менше втомлюються.
    І найкраще — чоловік теж “віджав” її собі вдень, каже ідеальна як опора під спину
    Чесно, не думала що вона буде НАСТІЛЬКИ зручна
    Розмір ідеальний, можна комфортно вмоститись як завгодно. Дуже приємна тканина і гарно тримає форму.
    Тепер це улюблена річ не тільки моя, а й чоловіка
    Рекомендую всім абсолютно
    І вагітним це буде супер штука,сама недавно народила то знаю як воно важко особливо під кінець
    І після пологів теж,особливо після днів коли дитина на руках цілий день і спина під кінець каже до побачення це спасіння чесно

Достоинства:
    Зручна,велика,мяка,якість бомба
    Недостатки:
    Немає вона ідеальна
      Представник бренду

Щиро вдячні за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Марія С***
    Продавец: Rozetka

Дуже хороша подушка,завдяки своєму дизайну та якісному наповнювачу, вона дуже зручна,підтримує ідеально усе тіло.Коли лягаєш на неї,відчувається повне розслаблення тіла,що дуже важливо для відпочинку та сну.Її довжини вистачає,аби на неї лягти повністю та з задоволенням.Вона досить м'яка та приємна.Щиро рекомендую.

Достоинства:
    Дуже зручна та якісна.
      Представник бренду

Дякуємо за розгорнутий відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Гренюх М***
    Продавец: Rozetka

Спрпвжнє спасіння Дуже зручна, м’яка та добре підтримує спину та ноги під час сну. Завдяки їй стало набагато легше знайти комфортне положення та краще висипалася цієї ночі. Також зручно використовувати для відпочинку вдень.Якість чудова, наповнювач не збивається, а чохол приємний на дотик. Однозначно рекомендую як майбутнім мамам так і просто для себе.

Достоинства:
    Супер.Мала можливість протестувати )
    Недостатки:
    Немає Якби не шукала
      Представник бренду

Дякуємо за зоротвний зв'язок і теплі слова! Користуйтесь з задоволенням!

• Марія Л***
    Продавец: Rozetka

Гарна подушка , якісна, зручна.
    Супер - дизайн .
    Уся родина в захваті від комфорта.

Достоинства:
    Гарна подушка , якісна, зручна. Супер - дизайн . Уся родина в захваті від комфорта.
      Представник бренду

Дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!