- Людмила І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
замовляла не тільки одіяла, а і подушки, постіль, покривала цієї ТМ IDEIA. все якісне.
- Достоинства:
- Ковдрами максимально задоволена, якісні тканини та пошиття. Сміливо рекомендую!
- Недостатки:
- ніяких не виявила
Представник брендуДякуємо за вашу оцінку і зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Ковдра дуже тепла
Я не очікувала , в якісь моменти це насправді недолік
Сплю під однією зимовою частиною, без тоненької, і тепло
Якість хороша, доставка в терміни, карабіни для з'єднання ковдр дійсно зручні
Представник брендуДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Хороша ковдра за хорошу ціну.
Користуюся тільки однією з двох, під двома жарко- Достоинства:
- Універсальна, підійде на різний температурний режим
- Недостатки:
- Трохи шуршить
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 175x210
Ковдра чудова, брав із розрахунку на те, що товствою буду вкриватися взимку, а, як виявилося, тонка сама по собі чудово тримає температуру.
Матеріал приємний, дефектів не помічено.- Достоинства:
- Текстильність матеріалу, утримання теплоти
- Недостатки:
- Не помічено
Представник брендуДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x210
Ок
- Достоинства:
- Хорошо
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за вибір та високу оцінку
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Ковдру замовляю вже втретє, то собі, то батькам. Виявилась якісною, теплою. За роки користування з нею нічого не трапилось, шви не розлізлись, наповнювач не збився. В порівнянні з замовленням в 2022 році, зараз ковдра дещо змінилась - зимова стала більше товстою, а літня навпаки - тонше.
- Достоинства:
- Тепла, можна прати в машинці, якісна.
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за вибір та схвальну оцінку
- Чепурко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Це чудова ковдра! Користуємось нею з 2019 року. Ось вже 6 років. І вона не втратила своїх властивостей. Не збилась, наповнювач на місці, равномірний без прогалин. Звісно, прали її не один раз. Все супер.
Але, мушу сказати, що я лежу тільки ПІД нею, коли удень лягаю на ліжку - прибираю, аби зайве не притискати наповнювач. Ставлюсь дуже дбайливо.- Достоинства:
- Покупка на багато років
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Гарна ковдра, дихаюча. Влітку використовуємо тоненьку ковдру, взимку більш товстішу. Взимку дві ковдри не з'єднували і так було тепло та комфортно.
- Достоинства:
- Ковдри різної товщини.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Хорошее одеяло спасибо) осенью и зимой испытаю, такое больше надеюсь влезет в одинарный пододеяльник)))
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Заказ 851820855 Це не ковдра , а суцільний обман! Замовив розмір 140х210, забрав в точці видачі, щоб не забруднити ковдру там рулеткою розмір не перевіряв, і як зʼясувалось даремно!!!дома розкрив пакет і взявши рулетку отримав ширину ковдри в 132 см і це ще з дружиною її тягнули, сподіваючись що вона повинна розправитись! Не вистачає 8 см!!!!! 8 см просто вкрали! І по відгукам це не перший випадок!!! Як таке можливо?? Відсутній взагалі контроль якості товару!!!Нікому не раджу до придбання ковдри цього виробника бо розмір у нього це лотерея!!! І що тепер з нею робити?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розмір не відповідає!! На 8-10 см!!!
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Вся наша продукція шиється на сучасному устаткуванні. Її розміри контролюються за допомогою вимірювальних інструментів, що регулярно проходять перевірку відповідності до стандартів. Однак, якщо ви впевнені в результатах своїх вимірювань, зверніться будь-ласка в підтримку Розетки. Якщо контрольні виміри підтвердять ваші результати буде прийматися подальше рішення.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Це дуже класна ковдра,використовую товстішу на зиму,коли дуже холоднл,тоді з,єдную 2 в 1 і це СУПЕР ТЕПЛО.
Літня-тонша теж дуже комфортна,легка.
Ще не прала.- Достоинства:
- Тепла,зручна,
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарну оцінку
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 175x210
Чудова ковдра. Тепла і гарна.
Взимку було досить теплішої, хоч в квартирі було прохолодно. Якщо не досить - можна пристебнути ще й тоншу. Тоді комплект з двох стає дуже теплим.
Влітку користуюся тонкою - ідеально.
Рекомендую.- Достоинства:
- Тепла, гарна, з двох ковдр
- Недостатки:
- Велика. Не попереш так просто.
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Мені подобається користуватися ковдрами з двох частин. Але ця модель здивувала. Кріплення (на карабінах) тільки на кутах ковдри, що дозволяє ковдрам жити своїм життям. Тканина гладенька, ковдри з'їжджають між собою та простирадлом, на мій погляд тканина шелестить коли рухаєшся. Це дратує та некомфортно. Тому користуюсь однією ковдрою.
Крім цієї моделі придбала це дві інші ковдри (одинарні) цього виробника. Враження дуже добрі.- Достоинства:
- Ковдра тепла. Розмір 140*210
Представник постачальникаДякуємо за вибір.
Вибачте за незручності, що пов'язані з конструктивним рішенням. Примемо до уваги.
- Плужник Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра дійсно дуже якісна і тепла. Купувала на подарунок, просто в захваті
Представник постачальникаДякуємо за вибір та схвальний відгук.
- Вероника М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Представник постачальникаДякуємо за оцінку, Вероніко! Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!
- Аліса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дуже товсте , хто любить жару - раджу , але ви не будете пітніти попри те , що ковдра тепла . Спочатку виглядає дуже товстим , через недільку - розрізняється. Поки зима - літню другу ковдру кладемо разом із зимовою , так затишніше , м'яке як перина
- Достоинства:
- М'яке
- Недостатки:
- Спочатку показалося дуже товстим, але вирівнялося
Представник постачальникаДобрий вечір! Дякуємо за Вашу оцінку та враження! Дуже раді, що ковдра Вам сподобалась. Це дійсно універсальний варіант на всі пори року. Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра гарна,тепла,легка, зручно використовувати її посезонно.
Представник постачальникаДобрий вечір, Лесю! Ми вдячні Вам, що обрали ТМ IDEIA. Дуже раді, що Вам сподобався товар нашого виробництва. Сподіваємось, і надалі у Вас будуть виключно позитивні враження. Користуйтесь з задоволенням! Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!
- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Ковдри гарні. Заявлені розміри співпадають. Під осінньою спати тепло і приємно. Використовували поки що лише її.
Представник постачальникаДобрий вечір, Надіє! Щиро вдячні за оцінку і враження! Користуйтесь з задоволенням! Зима буде теплою з ІДЕЯ!
- Добрая Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Задоволені.
Представник постачальникаДобрий день, Людмило! Дякуємо за покупку, оцінку і враження! Стараємось для Вас! Користуйтесь з задоволенням!
- Оксана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 175x210
Ковдра по якості гарна, легка і тепла, але розмір не співпадає із заявленим. Брала розмір 175*210, а отримала 160*205
- Достоинства:
- Легка і тепла
- Недостатки:
- Розмір не співпадає із заявленим
Представник постачальникаДобрий день, Оксано! Дякуємо за гарну оцінку і Ваш відгук. Ми раді, що Вам сподобалась якість нашої продукції. Щодо вказаного недоліку. Можливо, наявна похибка вимірювання. Але ми почули Ваше занепокоєння та цінуємо кожного клієнта. Будь ласка, зверніться до служби підтримки, якщо цей недолік є для Вас критичним. Дякуємо, за відгук і покупку.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Дуже комфортні та теплі ковдри. Легенькі. Рекомендую.
- Достоинства:
- Дві ковдри на всі сезони. Якщо використовувати дві разом ну дуже теплі як на мене
Представник постачальникаОксана, приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову.
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Думаю якщо окремо використовувати ці ковдри ефект буде кращим. Коли ці ковдри скріплені, то через день користування вони починають з'їжджати у простирадлі, і користуватися некомфортно
- Достоинства:
- Якісно пошита
- Недостатки:
- З'їжджає у простирадлі
Представник постачальникаДякуємо, що опублікували відгук, і ми шкодуємо про те, що ваш досвід не був тієї якості, яку ви очікували. Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими. Гарного дня!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x210
Купила это одеяло, после того ,как приобрела подушки этого бренда,,у меня два одеяла 4 сезона
Один Дормео,один Идея
Дормео тоньше, Идея потолще
Даже упаковочная сумка гораздо больше,,
В целом одеяло хорошее качественное,теплое, не пользуюсь скрепленными вместе ,жарко))- Достоинства:
- Хорошее одеяло
Представник постачальникаДобрый день, Татьяна. Благодарим Вас, что выбрали ТМ IDEIA. Нам очень приятно, что Вы оценили качество нашей продукции. Всегда рады будем снова видеть ваш заказ!
- Олена К***
Скажите, как Вам теперь в сравнении эти два 4 сезона? У меня тоже Дормео, вот думаю, что дочке лучше взять. И как стирается Идея, не сбивается ли наполнитель
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x210
В целом хорошее одеяло на первый взгляд. Кот сразу одобрил.
Что с качеством наполнения - покажет время. В отзывах вроде не ругались.- Достоинства:
- Без запахов, размер совпадает.
- Недостатки:
- Дороговато
- Алексей
Поспал несколько дней под ним - всё отлично. Но стал просыпать работу)
- Ярослав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 175x210
Гарна ковдра, на вигляд якісна, та має бути теплою, але, нажаль, при заявленій ширині 175см прийшла з шириною 162-167 см, в залежності від місця вимірювання. Довелося повертати
- Достоинства:
- Тактилтність матеріалу, на вигляд тепла
- Недостатки:
- Реальна ширина виробу відрізняється від заявленої
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
3 роки використання. Бомба. Тепла та комфортна. Вдала покупка.
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Ковдра дуже тепла. Замовила, бо в панельному домі і теперішній ситуації з опаленням не хотілось мерзнути вночі. Використовую обидві ковдри і іноді навіть жарко. Під ранок хочеться висунути ножку або ручку, але ненадовго, бо зараз в кімнаті не вище 17°С. Трошки "дерев'яна", бо нова, але з часом думаю стане більш м'якою.
- Достоинства:
- Дуже тепла
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Легка, добре переться, виглядає класно.
Ще не пробувала чіпляти дві ковдри одночасно, чекаю холодів. Не думаю, що буде аж занадто тепло під нею взимку, але ще висновки робити зарано- Достоинства:
- 2 в 1, це зручно
- АнжелаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x210
Дуже тепле
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
одеяло купила в прошлом году. на сегодня довольна одеялом.
- Достоинства:
- тёплое, легкое и уютное одеяло.
- Недостатки:
- пока не нашла
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Дороговато, але якість хороша
- Достоинства:
- Легке та тепле
- Недостатки:
- Ціна ))
- Ильина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 155x210
Покупка этого одеяла была после некоторых покупок которые и заставили меня опять рассматривать покупку одеяла. В 18 году я купила на розетке классные зимним одеялка из бамбука, но за три года они поистерлись и стали более тонкими, тогда я заказала такие же и о ужас, они пришли совсем другого качества, решила купить в магазине и лично обозреть одеяло перед покупкой, одеяло хорошее, но за ночь приходилось его по несколько раз переворачивать, так как оно влажное становилось, и вот в преддверии зимы я опять занялась поиском одеяла, благо любимая розетка предоставляет большой выбор, отмела при поиске того производителя, который меня не порадовал и долго выбирала по отзывам, остановилась на этом одеялке, очень переживала какое придет и приехало оно хорошо упаковано, чистенькое с качественно прошитыми швами, хорошие защёлки, которые соединяют эти два одеяла. Одно толстое, а второе очень тоненькие.Вообщем осмотрела и убрала в шкаф до зимы, но тут похолодало и я решила попробовать покупку, вообщем взяла толстое одеяло и смогла проспать под ним до часу ночи, очень теплое, реально для зимы, но что самое удивительное под ним не потеешь, оно дышащее, просто ещё не по сезону, вообщем посреди ночи засунула тоненькие одеяло в пододеяльник, не знаю для лета, оно хоть и тонкое, но наверное будет жарковато, а вот на сейчас само то, лёгкое теплое, опять же пропускает воздух, вообщем нашла я по моему себе, то что хотела, а вот если соединить два одеялка, то оно для Арктики наверное подойдёт, вообщем спасибо производителю и розетке, главное не меняйте этот продукт, а то как начинают улучшать, то может неизвестно, что получиться.
- Достоинства:
- Лёгкое и воздушное
- Недостатки:
- Пока нет
- Ильина Н***
Да почитала свой комментарий, его компьютер очень смешно обрабатывает, но главное смысл понятен.
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 200x220
Рекомендую
- Достоинства:
- Очень лёгкое
- Макс М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 140x210
Можна брати
- Достоинства:
- Ковдра з двух частин, можна зробити підібрати під погоду
- Недостатки:
- Не помітив, іноді кнопки трохи муляють, які по краям скріпляють ковдри
- Ліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 175x210
Ковдра супер! Фактично дві ковдри. Якісно прошиті, гарно виглядають. Користуюсь вже пару тижнів лише одною частиною ковдри: при температурі +19 в квартирі спати дуже тепло й комфортно. Мені подобається
- Достоинства:
- легка, тепла
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 175x210
мені подобається
- Достоинства:
- Тепле, легке, зима+літо