Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подушка для сна IDEIA Air Dream Classic 70х70 Антиаллергенное волокно два чехла с молнией Белая (4820182658310)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

З тих що я раніше купувла в районі 300-350 грн , - ця набагато краща !! Дуже класна подушка , в міру м'яка, в міру висока, вирівнюється коли встаєш, приємний на дотик чохол .
    Ті , що по 250-300 грн одразу просідають і не такі наповнені .
    Я обов'язково напишу ще через 2-3 міс, чи просяде ця подушка.

Дякуємо за вибір та чудову оцінку. Сподіваємось що й надалі подушка буде подобатися.

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Хороша подушка, трішки витягнули наповнювача, оскільки хотілося меншу товщину, підібрали під себе. Якісна фурнітура і тканина, пока реально комфортно спати.

Дякуємо за вибір та гарний відгук

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Гарні подушки. Сподобалось, що можна регулювати висоту подушок, та прати окремо чохол.

Добрий день, Олено! Дякуємо за оцінку і Ваше враження! Дуже точно підмітили переваги модельки! Користуйтесь з задоволенням!

• Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Вирішила залишити відгук через рік використання подушки, не знаю як кому, а мені подушка підійшла ідеально, моя голова відпочиває на ній, так з часом наповнювач стає меншим у розмірах, але для мене стало тільки в кайф, от на днях замовила ще таку саму подушку для тата!

Достоинства:
    Чохол який можна зняти і попрати і солодкий , приємний сон
    До речі, дизайн шикарний, дуже красива подушка!
    Недостатки:
    Для мене немає!️

Доброго дня, Лілія. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що ви оцінили якість нашої продукції. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Очень супер мега удобная, мне подошла, упакована замечательно. Особым бонусом считаю съёмный чехол на молнии, и возможность достать, если нужно, "лишние перья"

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Не заметила
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Вже не перша подушка цієї фірми. Подушка дуже зручна і якісна.

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Леся Г***
    Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Подушка красивая и выглядит очень эффектно! Это действительно можно назвать образцом стиля! Интересной, нестандартной) окраски верхний чехол. Он стёганный, рисунок ткани, вместе с рисунком выстежки - очень красивое сочетание! Пошито на ура! Все аккуратно, молнии вшиты качественные. Верхний чехол без проблем снимается для стирки. Высоту подушки можно отрегулировать, так как внутренний чехол тоже имеет застежку молнию. Я брала две подушки, для себя и мужа. Мне было высоковато, убрала, добавила мужу, все вышло просто отлично! Рекомендую этот вариант. Это доступная цена и отличное качество изделия!

Достоинства:
    Цена ( в моем случае была скидка), внешний вид красивый, качество изделия.
    Недостатки:
    Ничего нет.
  • Анна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Отличная подушка! В меру твёрдая, приятная к телу. В подарок шла повязка для сна))

Достоинства:
    Удобная по размеру, красивая
      Производитель IDEIA

Добрый день Анна! Спасибо за покупку и приятный отзыв. Нам очень приятно что, Вы остались довольны.Рады будем видеть Вас среди своих покупателей. Приятных и удачных Вам покупок!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Очень понравились подушки. Удобные.

Достоинства:
    Внешний вид . Качество. Приятный подарок внутри :повязка для сна, в каждой подушке.)
    Недостатки:
    Не обнаружены
      Представитель IDEIA

Спасибо, Оксана, за отзыв! Нам очень приятно, что наша продукция подошла под Ваши критерии! Удачных вам покупок!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Вже 2 місяці користуємося цими подушками. За цей час наповнювач не збився, вони такі ж пружні. Подушка зручна і м'яка, ідеально підійде людям, які люблять спати на високих подушках. Як будуть знижки на розмір 70×70, придбаю ще 2 штуки.

Достоинства:
    Пружна, м'яка
    Недостатки:
    Недоліків немає.
  • Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Півроку активно експлуатуємо подушки. Дуже подобаються -- хороший наповнювач, відмінно пошита і прошита, приємного кольору, з можливістю випрати у пральній машині. Чудова якість і нормальна ціна

Достоинства:
    Добре прошита, не збивається, колір
  • Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка не з м'яких, але це те що я й хотіла.Пошиття дуже якісне, є знімний чохол, це зручно.Рекомендую!

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Дякуємо за вибір та гарну оцінку

• Оксана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Сегодня получила 2 подушки 70х70. Приятно было получить в подарок 6 многоразовых масок и 2 маски для сна, хотя при оплате частями вроде не положено было, большое спасибо! Получила вовремя, подушки упругие, весят по 1100 г каждая. Чистенькие и без запаха. Не знаю как долго будут упругими, но если даже собьются - можно купить холлофайбер и добавить - очень удобно, что есть молнии для доступа к наполнителю.

Достоинства:
    Большая, упругая
    Недостатки:
    Пока нет
  • Ірина П***
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Вже купила! Замовляла на подарунки 4 подушки, в кожній як зазначено в описі йшла у подарунок маска для сну-Акція*. З Безкоштовною доставкою за акцією* Дякую ROZETKA!, за швидку та якісно упакованою доставкою із збереженням товарного вигляду товару!
    Виробнику IDEIA: Подушка – супер! Вона така красива, ефектна, багата! Виглядає дуже солідно. Запакована у еко - сумку на блискавці, має подарунковий вигляд. Тканина верху стьобана, ніжна та приємна на дотик, має гарний візерунок. Наповнювач в міру пружний, повертається у попередній стан, щойно підводиш голову. Застібка блискавка розташована з боку, можна налаштовувати висоту. По краях рівнесенький кант.
    Описання на сайті цілком відповідає, фото… наживо вона ще краща! Рівень м’якості – на моє відчуття – середній. Добре тримає шийну частину. Покупкою Я, лишилася задоволена! Сподіваюсь Молодятам сподобається теж! Відгук доповню після експлуатації.

Достоинства:
    Якість відшиву!
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Тетяна

Подушка класна!
    Гарно підтримує голову, зручно спати.

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    З часом пружність зменшується, але все одно добре спати
      Представник бренду

Дякуємо за вашу оцінку та відгук! Збивайте подушку до сну та після сну. Це помагає наповнювачу тримати форму. Користуйтесь з задоволенням!

• Анжелика А***

Соответствует описанию. Всем довольна подушки классные. Спасибо

Достоинства:
    Быстрая доставка,качество товара

Дякуємо за вибір та високу оцінку.

• Олександр З***

Рекомендую

Дякуємо Вам за покупку! Будемо раді бачити знову! Частіше збивайте подушечки і вони служитимуть Вам тривалий час! Користуйтесь з задоволенням! Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Саме таку як шукала.Гарна подушка для сну. В першу ніч використання здається трохи зависокою і твердою в порівнянні зі старою(та стала великим блином з великими комами). Але з наступної ночі подушка повністю приймає саме вашу форму.
    Нарешті я спокійно сплю всю ніч не прокидаючись, перестали боліти спина і шия.

Достоинства:
    Чудова форма
    Недостатки:
    Не помітила

Щиро вдячні Вам за гарну оцінку і теплі слова. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість нашої продукції. Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити знову!
      Сни будуть чарівними з ІДЕЯ!

• Вячеслав

Все супер

Приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову.

• Юлия Ч***

Подушка удобная.
    За два месяца пользования, недостатков не заметила.

Приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову!

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушки сподобались,трохи відсипали наповнювача,бо дуже пружна.Якісно пошиті.

Достоинства:
    Можна коригувати висоту подушки.

Дякуємо за схвальний відгук. Приємно знати, що Вам подобається наш товар, приходьте до нас ще!

• Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Первое впечатление очень хорошее,все соответствует описанию,в оригинальной упаковке, бесплатная доставка в центре выдачи Розетки большой плюс!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Очень понравились подушки. Пользуюсь уже два месяца. Всё отлично)

Достоинства:
    Удобные. Равномерно распределен наполнитель
    Недостатки:
    Нету
      Представитель IDEIA

Спасибо, Оксана, что нашли время оставить отзыв! Нам очень приятно, что Вы остались довольны качеством нашего товара! Удачных Вам покупок!

• Максим
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Хорошая подушка, но немного высокая, но благодаря молнии я половину наполнителя убрал. После перьевой спать на этой одно удовольствие

Достоинства:
    Мягкая, легкая, воздушная
  • Сергей

Вопрос представителю IDEIA-
    прошу помощи,- нужна высокая добротная подушка, летнее и зимнее одеялко,
    одинарное , стандартного размера на взрослого.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Спать удобно, свои функции полностью выполняет, хотя я не очень люблю синтетику, но на зиму достаточно комфортно.

• Инна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Чудова подушка для тих, кому подобаються високі подушки, по жорсткості- середня..мені одразу підійшла, сплю с задоволенням:)

Достоинства:
    Застібки- можна регулювати кількість наповнювача
    Недостатки:
    Поки не знайшла

Дякуємо за вибір та відгук. Раді що вам подобається.

• Вікторія

Подушка просто бомбезна
    Я в захваті,за таку невелику суму-це просто класно!
    Дякую вам

Дякуємо за вибір та чудовий відгук

• Правдивая
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка для меня прекрасна ,я такие люблю ,для кого может высоковато. Есть дополнительные чехол и конечно ж маска для сна ))

Достоинства:
    Комфортно,удобно
    Недостатки:
    Пока нет
  • Вирютина Ю***
  • Владимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

То что хотели! Спасибо производителю и Розетке!

• Любовь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
    Достоинства:
    Подушка хорошая, выполнена качественно, наполнитель в отдельном мешке, на молнии. Смотрится подушка отлично и спать на ней удобно
    Недостатки:
    Почему в каталоге подушка с маской для сна, а в посылке её нет?
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Любовь! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Любовь Б***

Получила письмо из сервис-центра, в котором менеджер предлагает тщательно поискать маску в упаковке товара. Дело в том, что искали мы её вместе с оператором новой почты, но маски не было ни в упаковке, ни в товарной накладной (где записываются все вложения). мелочь, но неприятно.

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Сегодня получила подушку,первоначальное впечатление самое положительное,все хорошо прошито,удобная. пока могу сказать ,что именно такая мне и нужна была. спасибо Розетке!!!

Достоинства:
    именно такая как была нужна!
    Недостатки:
    пока нет
  • Виктория
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Покупкой довольна! Покупала сразу две. Подушка очень плотно набита наполнителем, но это легко испавить так как внутренний чехол на молнии и можно вытянув немного наполнителя выбрать себе удобную плотность подушки.

Достоинства:
    Два чехла на молнии
  • Станіслав Т***

Дуже якісна подушка!

Достоинства:
    Чудова подушка
    Недостатки:
    Пока не виявив

Дякуємо за вибір та приємну оцінку

• Шугаев В***

Супер. Зручно

Достоинства:
    Пружність якість

Дякуємо за вибір та високу оцінку