- AI аналіз відгуків22 відгуки: 78% позитивних, 15% нейтральних, 7% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Анжела К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Така собі
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Особисто мені подушка дуже зайшла. Дуже зручно спати і на спині і на боку. Приємний матеріал.
Був трохи запах специфічний, не можу назвати неприємним, за тиждень вже майже не відчувається.
Представник брендуДякуємо за відгук та оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена
Представник брендуДякуємо за оцінку та відгук!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не всім підходить
Представник брендуДякуємо за ваш відгук.
Дійсно, вибір ортопедичної подушки є дуже індивідуальним. Комфорт залежить від статури, улюбленої пози сну, особливостей шийного відділу та звички до певної висоти подушки.
Модель ErgoSleep з віскоеластичної піни розроблена для анатомічної підтримки голови та шиї, однак період адаптації та особисті відчуття можуть відрізнятися у різних користувачів.
Сподіваємося, ваш відгук допоможе іншим покупцям врахувати ці особливості при виборі. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вона афігєнна!
Щоб хто не говорив , коштує кожної гривні)
Так , спочатку не звично
Але потім коли звикаєш то це найкраща подушка !
Беріть не пошкодуєте )))
Представник брендуДякуємо за емоції, враження і відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала 8 місяців назад. Задоволена. Сплю і на боках і на спині і на животі. Дуже зручно.
- Достоинства:
- Просто агінь. Шикарна подушка. Перестала боліти шия. Мамі теж замовлю
- Недостатки:
- Неприємний запах був, але лишила її просто в кімнаті на кілька днів і він вивітрився повністю. Реально повністю. А я чутлива до запахів
Представник брендуДЯкуємо за ваш відгук та гарну оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цієї подушки постійно боліла шия і було нав'язливе бажання похрустіти шиєю. Вже через тиждень що біль, що бажання щось поправити пропали. До форми потрібно спочатку звикнути і знайти зручні пози, а після цього нуль негативних емоцій. Заслужені п'ять зірок.
Представник брендуДякуємо за ваш відгук та гарну оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спати комфортно. Храп не пропав від зручності розміщення)))
- Достоинства:
- Досить зручна. Очікування виправдала. Бо жодна подушка не задовольняла.
- Недостатки:
- Після того, як подушка розправилася, на мій погляд, не вистачає пару сантиметрів по товщині. Занадто пласка. Не очікувала, що настільки тонка. На малюнках виглядає по іншому.
Представник брендуЩиро вдячні за зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!
- Елена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила дві подушки. Одна була більше прим'ята, але з часом вирівнялась.
Спати зручно.
Чоловік майже не хропів.- Достоинства:
- Зручне положення голови.
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за оцінку! Користуйтесь за задоволенням.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чому одна подушка відповідає заявленим характеристикам, а друга ні?
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за фото та зворотний зв’язок.
Після вакуумного пакування ортопедичні подушки з memory foam можуть відновлювати форму з різною швидкістю. На це впливає ступінь стиснення під час транспортування, положення виробу в упаковці, температура приміщення та інші фактори. Саме тому одна подушка може набрати повний об’єм швидше, а іншій для цього потрібно трохи більше часу.
Рекомендуємо залишити подушку у розправленому вигляді ще на певний період для повного відновлення форми.
Якщо ж друга подушка не відновить об’єм повноцінно — будь ласка, зв'яжіться з пібдтримкою Rozetka, посилаючись на наш коментар. Ми обов’язково допоможемо з вирішенням питання та зробимо обмін.
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інколи дуже корисно поспати на такій подушці.
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Судова подушка. Болі в шиї пропали практично після першої ж ночі. Повністю задоволений нею. М'яка, не жарка,комфортна.
Представник брендуДякуємо за оцінку і ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама подушка норм, в міру жорстка, в міру нормальної висоти
Але має жахливий пліснявілий запах, прийдеться викидати, шкода витрачених грошей
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подушка дуже низька, заявлені 12 см не відповідають висоті подушки. 12 см це найвища точка в кутах подушки, а не там, де має лежати голова.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Низька. См висоти не відповідають дійсності
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Подушка Ergo Sleep є моделлю анатомічної форми з різними зонами підтримки, тому висота у таких виробах вимірюється по найвищій точці — у даному випадку це 12 см, як і зазначено в характеристиках.
Зона під голову при цьому є нижчою спеціально, адже саме така конструкція допомагає підтримувати правильне положення шиї та голови під час сну. Якби вся поверхня подушки мала однакову висоту 12 см, це було б некомфортно для більшості користувачів. З наданих нами фото матеріалів очевидно, що не може зона підтримки голови чи, скажімо, шиї мати висоту 12 см.
Також варто враховувати, що ортопедичні та анатомічні подушки потребують часу на адаптацію, особливо якщо раніше використовувались класичні моделі. Звикання може тривати не один день, але згодом багато користувачів настільки оцінюють комфорт правильної підтримки, що вже не хочуть повертатись до звичайних подушок.
Розуміємо, що відчуття висоти та рівень підтримки дуже індивідуальні, і для людей, які звикли до більш високих або жорстких моделей, подушка може здаватись недостатньо об’ємною. Але дайте їй шанс проявити себе. Переконані, вона стане звичною та рідною і даруватиме комфортний сон.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я розчарована. Мені не підійшла, чоловік поспав 2 дні, теж не підійшла. Якщо спати в одному положенні на спині, то можна брати, але якщо ви як і я спите на животі, або на боку, то це не для вас.
- Достоинства:
- Меморі. М'яка.
- Недостатки:
- Запах, не зрозуміло як прати чохол, тому що посередині кнопка і як зняти його не відомо.
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук.
Подушки з ефектом пам’яті дійсно потребують певного часу на адаптацію — зазвичай більше ніж 1-2 дні, особливо якщо раніше використовувались класичні м’які моделі.
Щодо чохла: він знімний, а кнопка по центру є звичайною текстильною застібкою, яку потрібно роз’єднати для зняття чохла перед пранням. Основу прати неможна за жодних обставин.
Сторонній запах для даної моделі не є типовим.
Дайте подушці шанс проявити себе. Це дійсно комфортний варіант.- Анастасія
У Вас вона теж воняє? Я вже тиждень не можу зрозуміти чи це тільки у мене так чи ні, запах наче пліснява
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраще що відбулося з моєю шиєю, єдина подушка після якої не болить голова та шия
- Достоинства:
- Змінний чехол, дуже зручна
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно спати. Після сну шия не болить.
- Достоинства:
- Швидка доставка, якість.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДякуємо за вашу оцінку і зворотний зв'язок! Користуйтесь з задоволенням!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна подушка. Почитала відгуки... Думала, що буду звикати, бо люблю спати на боку та лицем в подушку, але підійшла ідеально...
Представник брендуДякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтесь з задоволенням!
- Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подушка чудова, дякую. Доставили швидко, зручно було забирати: пакування - сумка, легко нести, не займає багато місця. Якість подушки чудова, продумана до дрібниць. Спати комфортно, хоч і треба трошки звикнути.
- Достоинства:
- швидка доставка, якісний, продуманий до дрібниць, товар
Представник брендуДякуємо за відгук і вашу оцінку! Будемо раді бачити вас знову!
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарная подушка
- Достоинства:
- Очень удобная и эргономичная, действительно комфортно спать. Необычный внешний вид то же запишем в плюсы
- Недостатки:
- Первые 4 дня шея почему-то... начала болеть (на старой, довольно высокой подушке не болела). Потом всё наладилось
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую всім, хто не полінувався і написав відгук, тепер і я сплю на комфортній подушці і шия не болить))
Цілий квест шоб її тут урвати- Достоинства:
- Дуже комфортна, місце під руку взагалі топ
- Недостатки:
- Трохи треба звикнути до того шо вона низька
- Ігор F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не зміг спати ці подушкі. Пробував 4 ночі, весь час крутився, всю ніч, просто ад якийсь, пробував з обох сторін спати, не вийшло. На самі прості подушкі сплю добре, хотів спробувати щось нове, але покупка для мене не вдала вийшла.
Представник брендуДоброго дня! Дуже шкода, що ви розчаровані покупкою. Це якісна ортопедична модель. Однак це часте явище - необхідність адаптуватися до особливостей такої моделі. Сподіваємося ви дасте подушці шанс.
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна подушка
- Достоинства:
- Зручна, комфортна, ергономічна
Представник брендуДякуємо за вибір та високу оцінку
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго вечора, скажіть будь ласка ваш товар ще буде в наявності?
- Достоинства:
- Замовила дві подушки,супер чекаю коли з'являться ще в наявності, потрібно ще дві замовити.
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за вибір та гарну оцінку.
Так. Ця модель популярна і тому періодично виникають перебої на складі. Незабаром вона знову буде у продажу.
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Sure
- Гашинська С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подушка супер,купила для чоловіка в нього протрузія в шийному відділі , хочу замовити собі.
- Достоинства:
- Покращився сон
- Недостатки:
- Відсітні
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав на подарунок дружині. Та перестала хропіті.
- Достоинства:
- Засипає на подушці швидко
- Недостатки:
- Тепер немає часу на мене
Представник брендуДякуємо за вибір та високу оцінку
- Коряк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скажу просто - задоволена.
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подушка сподобалась!
- Достоинства:
- Коли звикаєш - дійсно зручно
- Недостатки:
- Хотілось би трооооошечки вище
- Роман Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
к сожалению пакет в котором была подушка почему то приехал порваным, сама подушка очень удобная, если бы не пакет поставил 5
- Достоинства:
- удобство
- Недостатки:
- пакет
Представник брендуДякуємо за вибір та схвальну, попри деякі нюанси, оцінку
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень доволен подушкой.
Спустя непродолжительное время после начала использования заметил что боли в районе шеи начали появляться реже и реже.
На сегодня болей нет вообще.
Представник брендуДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подушку купил для жены, очень понравилась, жена спит всю ночь не просыпается, шея не болит, спасибо изготовителю и продавцу.
- Достоинства:
- Есть
- Недостатки:
- Нет запасной наволочки.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підійшла одразу, треба звикнути. Сон дійсно став кращим. Уже рекомендував друзям.
- Достоинства:
- Якість на вищому рівні.
- Недостатки:
- Немає, просто незвично на початку.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер подушка! Теперь реально шея не болит после сна!
- Достоинства:
- Только положительные. Рекомендую.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла швидко на відділення Розетки. Чудова якість, зручне пакування.
Можна спокійно одягнути наволочку зі звичайної подушки і все чудово сидить.- Достоинства:
- Зручність, чудовий сон
- Недостатки:
- Якщо ви спробували і вам було зручно, дуже важко знову спати на звичайній подушці
- Ірина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все прийшло швидко, класно запаковано, все супер!
Подушка зручна, шия менше болить від сну