- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Красива картина
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваш відгук та за вибір нашого продукту!
- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна, дуже яскрава картина. Фарби нормальні, трохи розводила водою. Усіх кольорів вистачило з лишком. Пензлі стандартні, не дуже якісні. Багато маленьких деталей, малювати було досить складно. В загальному дуже задоволена
- Достоинства:
- Яскраві фарби
- Недостатки:
- Непомітила
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту!
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна картина задоволенням малюю
- Пугач М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картина прийшла прекрасна)
- Достоинства:
- Все чудово
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго, але намалювала.
- Достоинства:
- Те, що мало вийти
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна картина, яскраві кольори,претензій немає, ні до якості фарб, ні до полотна, все чітко розписано.
- Достоинства:
- Гарно підійшла у вітальню
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна картина. Складна, має багато дрібних деталей. Фарби свіжі, деякі трохи рідкі, але їх можна промалювати в кілька шарів. Взагалі дуже люблю картини за номерами цього виробника.
Представник постачальникаДобрий день! Велике спасибі, що вибрали саме наш товар. Ми вдячні що знайшли час для зворотнього зв'язку.
- Віта Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна купувала для дівчинки тож сподобалось все !Гарна якість
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова картина, дуже яскраві фарби. Важка, багато дуже мілких деталей, можна сказати що вся картина мілліметр на мілліметр кольори.
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка швидка. Якість так собі. Вже половина картини є.
Фарби деякі норм, деякі як вода. Відкривати і закривати фарби потрібно прикладати зусилля. І то вони можуть самі відкритися від чого і застигнути. На картині не вся нумерація. Із серії " я художник я так бачу". Маленька кисть не підходить потрібно або відрізати або купляти іншу. Наче і все зафарбовуєшь але при висиханні фарби проявляються пусті місця.
Двоякі враження. Наче і норм але є недоліки, яких в іншій фірмі картин немає.- Інна
поділіться,яку фірму картин купуєте?
- Уляна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дорікань нема
- Достоинства:
- Чудовий малюнок, прийшла в цілому состояніє
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.
- БОНДАРЕНКО А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный вариант на подарок
- Достоинства:
- В срок
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, дорікань немає
- Достоинства:
- Гарний малюнок, швидка доставка
- ГлібПродавец: Rozetka
Замовили картину та намалювали Дуже гарна картина
- Сергей Г***Продавец: Rozetka
Красива картина
- Юлія Я***Продавец: Rozetka
Люблю картини по номерам цієї фірми.Гарні, якісні фарби, полотно.Купую вже не перший раз! Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна, якість, вибір
- Недостатки:
- Не знайшла.