Отзывы покупателей о Набор для росписи по номерам Ideyka Сердцу милый край 40x50 см (KHO6317)
- ЛанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний пейзаж! Відразу сподобався і малювала із великим задоволенням. Від Ideyka почалось моє знайомство з малюванням картин за номерами. Після знайомства з картинами від інших виробників, заслужену перевагу отримала саме Ideyka! Гарні краски, гарні холсти, гарні картини. Як і завжди, Ideyka дарує можливість приємно відпочити і зняти емоційну напругу у наші важкі часи. Велика подяка!
- Достоинства:
- Як завжди Ideyka дарує можливість приємно відпочити і зняти емоційну напругу у наші важкі часи. Чудовий пейзаж, гарні краски!
- Недостатки:
- Була одна невдала краска, пришлось накладати декілька разів.
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відгук від людини, яка отримала цю картину в подарунок: "Краски как подсохли, есть пленки на краях, плохо или тяжело открываются ёмкости с краской, не четко линии нанесены и кисточки хуже чем те, что были там."
Це була картина зі знижкою.
Подивимось, якими будуть інші набори.
Щодо доставки і пакування - все чудово - ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фарби рідкі і не перекривають цифри, якщо малювати в декілька слоїв колір виходить не рівномірний.
Межі на полотні дуже світлі, дуже погано видно контури між номерами. Деякі відтінки не подобаються, але то не критично.- Достоинства:
- Гарний сільський пейзаж, саме такий я і хотіла.
- Недостатки:
- Фарби рідкі, погано видно межі між номерами.
Представник постачальникаДобрий день! Ваш відгук дуже важливий для нас, і ми вдячні за можливість вдосконалюватися завдяки вашій зворотній зв'язку. Дякуємо, що ви з нами, і ми завжди тут, щоб вирішити будь-які ваші питання.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скільки замовляла на розетці картин, але з потікшими фарбами прийшла уперше, шкода.
- Достоинства:
- Гарне полотно, яскраві фарби
- Недостатки:
- Фарби витікли
- Васильев С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всем доволен!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.