- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Картина чудова! Отримала позитивні емоції під час малювання. А тепер радує очі).
- Достоинства:
- Купувала по акційній ціні. Фарби якісні.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо за вибір нашої продукції та цінуємо, що ви звернулися до нас з відгуком.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Ця картина викликала якісь приємні ностальгічні спогади...Вийшла неперевершена! Дуже рекомендую до покупки!
- Достоинства:
- Ціна, якість фарб та полотна
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Велике спасибі, що вибрали саме наш товар. Ми вдячні що знайшли час для зворотнього зв'язку.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Дякую,дуже швидко отримала замовлення.
- Достоинства:
- Картина своєрідна і по сюжету і по кольорах.Добре і легко замальовуються цифри.
- Іванка
Підкажіть будь ласка, де ви придбали рамку?
Представник постачальникаДоброго дня! Наші картини йдуть на дерев'яному підрамнику.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваше повідомлення та за вибір нашого продукту.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Не дуже складна але приємна картина. Фарби свіжі, є трохи проблема з світлими кольорами, доводиться покривати у два шари, але то типова ситуація.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш вибір та за те, що поділилися з нами вашими думками. Завдяки Вам ми стаємо кращими.
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Фарби якісь зелені, замість потрібного кольору, якісь засохші. Купив на подарунок дружині. Подарував, розпакувала - тепер шукаю інший подарунок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все в коментарі
- Марія
там де желене то відділився пігмент фарб, треба переміщати фарбу в баночці та буде все ок
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ARTRovian. Размер картины: 50 x 40
Легка в малюванні
- Достоинства:
- Хороша якість фарб
- Недостатки:
- Не вистачило номера 4 і 13, потрібно по 2 шт
- Продавец ARTRovian
Добрий вечір. Галина, дякуємо, що Ви звернули на це увагу. У кожної мастериці своя техніка нанесення фарби на полотно. Якщо Вам не вистачило фарб у контейнерах , то виробник завжди йде назустріч клієнтам . Доливає фарби , яких вам не вистачило. Для цього потрібно надіслати фото картини ,та контейнерів з фарбами менеджеру .