- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Аромат неприємний. Краще взагалі не пшикати, бо тільки гірше. Я розумію, що на смак всі різні, та цей освіжувач неприємно здивував не тільки мене, але й дітей, чоловіка і гостей. Не ризикуйте, навіть зі знижкою він не годиться
Добрий день!
У нас дуже великий асортимент освіжувачів, Ви можете обрати аромат, який буде відповідати Вашому смаку.
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Очень едкий резкий запах
Не понравился- Представник постачальника
Добрий день!У нас дуже великий асортимент освіжувачів, де Ви можете обрати аромат, який буде відповідати Вашому смаку.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Освіжувач дуже кайфовий !
Без мокрих капель . Запах вишни не сильний і довго тримається .
Раджу.- Достоинства:
- Гарний запах і стійкий. Сухє розпилення.
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Приємний запах
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Купувала освіжувач"ваніль",сподобався аромат.Зараз "вишня",трохи різкуватий спочатку,тримається у повітрі досить довго,приємний.
- Достоинства:
- Акційна ціна,приємний аромат,досить довго зберігає свіжість повітря.
- Недостатки:
- Немає.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Ніколи не думала, що буду в захваті від вишневого аромату. Я його дуже недолюблюю, особливо в парфумах, чаях, в якості ароматизаторів він мені бридкий і хімозний. Але цей аромат неймовірний! Він густий, насичений, оксамитова вишня. Освіжувач відповідає заявленим вимогам, розпилювач працює добре. Розпилення не дуже делікатне, але цілком прийнятне.
До речі - дорослому сину аромат зовсім не сподобався :) - Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
дуже гарні в цих освіжуючих засобів
- Достоинства:
- дорогуватий, але якісний, економний, запах дуже сильний треба трохи тиснути, надовго хватає
- Клименко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Економний завдяки надмілкому розпиленню. Довго затримується в повітрі
- Достоинства:
- Сухе, мілке розпилення, економний
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Доволі приємний аромат несолодкого вишневого йогурту. Гарно маскує запах підгорілого. Але, в цілому, нічого особливого
- Достоинства:
- Звичайний освіжувач
- Недостатки:
- Звичайний освіжувач