Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Развивающая игрушка десткие кубики с животными жабка Монтессори – игровой набор з 4 больших интерактивных кубиков стыкуются в башню для развития моторики логики детей и малышей

Код :  557919969
Оценка пользователей 4.25/5
  • Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream

Повелась на попередні відгуки та опис, але після отримання та огляду іграшки при нормальному освітленні цей виріб не виправдав очікувань, оцінка маааааксимум 4 з 10.
    Комунікація з продавцем вдалась, іграшку прийняли назад та кошти повернули, але після декількох днів листування)

Достоинства:
    Пластик міцний
    Недостатки:
    Утримаюсь від коментарів
    • Продавец  TexDream

Дякуємо за відгук! Нам шкода, що іграшка не виправдала ваших очікувань. Раді, що змогли врегулювати ситуацію та оформити повернення.

• Олександр І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream

Син у захваті як вони рухаються. Цікава конструкція і така щільна, думаю довго будуть служити. Дякую продавцю за консультацію.

• Продавец  TexDream

Дуже дякуємо за відгук! Раді, що вашому сину подобається.

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream

Дуже класна іграшка. Дитина з великим задоволенням грається, так круто коли рухаються руки і очі. Якісний пластик. Рекомендую.

Дякуємо Вам за відгук!

• Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TexDream

Дитина граєтся з задоволенням особливо сміється коли піднімаються ті вушка, а посмішка дитини найкраща нагорода для матусі. Легко складаються, але міцно тримаються. кольори дуже насичені і приємні. Я дуже задоволена вибіром покупки саме цієї розвиваючої гри. Дитинка зайнята та розвивається граючись ними. Дякую продавцю, рекомендую у кого маленькі діточки.

Достоинства:
    безпечний матеріал без запаху
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  TexDream

Щиро дякуємо за такий розгорнутий відгук! Раді, що гра приносить дитині радість та користь.