- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл. Цвет: Прозрачный
Дуже добрий товар, рекомендую.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл. Цвет: Прозрачный
Хороша якість
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл. Цвет: Прозрачный
Чудово, задоволена. Прийшли всі контейнери, якісний пласник, без запаху, все так як на фото. Дивіться уважно розміри щоб випадково не помилитися , що вам потрібно.
- Достоинства:
- Складаються, дуже компактні
- Недостатки:
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 150 мл. Цвет: Прозрачный
Купила этот комплект. Действительно 17 тазиков)). Пока перемыла в этом убедилась))).
Пластик приятный. Цвет крышек темной зелени. Хотелось бы поярче, но и так нормально.
Единственное что вызвало вопрос: а зачем столько малюсеньких тазиков?
Пока даже не понимаю, как я буду использовать такое количество маленьких ёмкостей...
Брала по акции. Так что Розетке спасибо!- Достоинства:
- Приятный пластик
- Недостатки:
- Много маленьких ёмкостей, хотя для кого-то возможно они нужны
- Олександра
а в маленьких зручно тягати смаколик на роботу, горішки, сир слайсами до кави, миті ягоди не півкіло)тримати порцію меленої кави чи навіть соусу якщо в офісі є холодильник,
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Оранжевый
Користуюся рік.
Дуже задоволена,набір має різні форми,зручно - ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: BWB. Цвет: Зеленый
Чудовий набір. Кришки сидять міцно, пластик якісний.
- Анатолій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: juli. Цвет: Прозрачный / Зеленый
Набір на любителя... Думав, що виробник брендовий, от і повівся... Нічого якісного я не побачив в цьому наборі....Навіщо пересічній людині так багато міні лоточків? Фіг знає, куди їх?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не закриваються герметично
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: BWB. Цвет: Зеленый
Контейнери не прозорі, а зелені надіслали, не ті що я замовив. Якість мала бути краще за таку вартість.
- ДІОтзыв от покупателя. Продавец: BWB. Цвет: Зеленый
Хороші контейнери, дуже подобаються, але трохи при замовлені помилилась і замовила не того кольору, прийшли повністю зелені, в не прозорі. Картинка у прозорих і зелених однакова, тому не звернула увагу, що написано інше(
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Big Stan. Цвет: Зеленый
Швидко доставили. Обережно упаковано. Дяка магазину.
- Достоинства:
- Гарний товар
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO. Цвет: Красный
Все як має бути
- Недостатки:
- Нема, стандартні зручні лоточки
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: DeluxeRoom. Цвет: Зеленый
Ніколи. Не. Купляйте. Це. Колись був аналогічний набір, куплений в Польщі, він був дуже крутий, така собі робоча лошадка, дешевий, якісний. Прослужили років 5-6, вже помутніли, пошкрябалися, та вирішив я його викинути, купити аналогічний новий. Та замовив ОЦЕ. Приїхав новенький красивенький набір, старий викинув, але через пару тижнів зрозумів, яку помилку я зробив. В новому швидко трохи дефорувалися кришки, абсолютно всі, та перестали триматися на контейнерах, ти його закриваєш, а він знову назад відгибається та відкривається. Загалом жах, через півроку цей набір пішов у смітник, купив інший. Категорично не рекомендую. Ймовірно це підробка чи якась копія, тому й дешеві, а може якість так впала. Умови мийки, засоби - нічого не мінялося.
- Достоинства:
- Дешеві
- Недостатки:
- Не тримаються кришки, не закриваються.
- Мошковская Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Зеленый
Удобные, прозрачные
- Ліана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PL MARKET
Контейнери сподобались, різних розмірів, і хорошої якості. Плюс в тому, що складаються один в одний, коли пусті, не займають багато місця
- Достоинства:
- Чудова кількість за таку ціну
- ДБОтзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Зеленый
Доставлено надзвичайно швидко.
- Достоинства:
- Багато різних розмірів, якісні
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: PL MARKET
Спасибо большое, очень хороший товар.
- Достоинства:
- Компактный для хранения, размер контейнеров на все случаи.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LOLSTORE
Набір контейнерів на всі випадки життя
- Достоинства:
- IKEA
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Home-ik
Багато контейнерів за невелику ціну, без запаху
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Зеленый
Гарні контейнери з якісного пластику!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO. Цвет: Красный
Дуже задоволена, товар зручний та якісний
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Зеленый
Хороший набір, купа різних розмірів, пластик не ламається при використанні для морозильної камери, як деякі інші судочки.
- Достоинства:
- Ціна, різноманіття розмірів, якість.
- Юля А***Отзыв от покупателя. Продавец: оцеДім. Цвет: Зеленый
Це просто супер покупка ! Все ціле, зручне, не має запаху. Дякую за швидку доставку !
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: LOLSTORE
Оперативна комунікація з продавцем. Швидка доставка. Чудовий набір контейнерів, що повністю відповідає опису. На мій погляд - найкраща пропозиція за цю ціну. Після тестування першого набору, замовив ще 2 набори - на подарунки.
- Достоинства:
- Багато маленьких контейнерів
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: DeluxeRoom. Цвет: Зеленый
Товар хороший та зручний в користуванні.
- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: оцеДім. Цвет: Зеленый
Вмісткі і зручні.
- Дробова К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Зеленый
Якість та зручності
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Оранжевый
Дуже компактний набір. Веселий колір.
- Юлия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: оцеДім. Цвет: Зеленый
Пришов набір, почала розпаковувати лоточки, побачила свекров і все, вимушена була заказувати собі повторно. Бо набір дуже класний
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: оцеДім. Цвет: Зеленый
Чудова якість!
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: DeluxeRoom. Цвет: Зеленый
Дуже практичний набір за таку ціну!! Пластик хорошої якості, міцні та вмісткі!!
- Карпяк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Оранжевый
Дякую , швидка доставка , контейнери зручні )
- Мария А***Отзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO. Цвет: Красный
Прекрасный магазин, оперативно отправили, набор за свои деньги ну просто топ, я не знаю, почему его ещё не раскупили, реально. И качество пластика, и сам вид контейнеров, довольна как слон.
- Продавец Daddy_BO
Дякуємо за відгук!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LOLSTORE
Набір чудовий, але хотілося б більше великих лотків.
- Іванна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Daddy_BO. Цвет: Красный
Все супер Чудовий набір за свою ціну.
- Продавец Daddy_BO
Дякуємо за відгук!
- Василий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ASM. Цвет: Оранжевый
Пользовался такими же несколько лет. Отлично!!!
- Достоинства:
- Удобство и практичность, а также, доступная цена
- Янина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LOLSTORE
На свої гроші супер, я таким користуюсь більше 2х років, всі як нові, а це замовила ще, люблю щоб все було в судочках і для зберігання круп теж підходять.