Отзывы покупателей о IP-камера IMOU Cruiser Z 5 MP (IPC-S7DP-5M0WEZ)
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
- Достоинства:
- Качество відео
- Недостатки:
- Зум,не приближається на виділений об'єкт та в комплекті відсутнє з'єднання
- Артур Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Поки найкращі камери що я брав ціна - якість
- Достоинства:
- Зум, апка
- Недостатки:
- Одна почала трошки балуватись але не критично
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Неплохая камера за свои деньги, обзор в ролике не ютуб
- Достоинства:
- Корректная работа ИИ по выявлению людей и транспорта, хороший зум
- Недостатки:
- Не поднимается выше линии горизонта
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Ок
- Артур Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже задоволений камерами
- Достоинства:
- Ціна - якість, поворотність
- Недостатки:
- Трішки не зручно зумити
- Анатолій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
все ок
- Достоинства:
- ціна/якість
- Иван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Внутрішня ranger дає набагато кращу картинку від серії cruiser . Додаткова лінза на 12 мм не дає змоги щось детально розгледіти дальше 20 метрів , картинка якась перешарплена і оброблена софтом .
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Зображення хороше, працює без нарікань, не підвисає. Один момент який не сподобався, не має точки моніторингу, у аналогічної камери іншого виробника є така функція, виставляєш пололоження-діапазон моніторингу. В даній камері в якому положені залишив в ручному режимі ptz (фокус зображення, кут огляду) таке зображення і залишається без змін туда камера і дивитья. Слідкує за рухомими об'єктами з смарт підсвіткою, іч підсвітка теж присутня. Стосовно лед підсвітки вона вмикається й у світлий денний час при виявлені об'єкта спостереження, це напевно вже як недолік програмного забезпечення, мало б таким чином працювати у темну пору доби.
- Достоинства:
- Якість, дизайн, зручна в користуванні.
- Недостатки:
- Напевно станом на зараз (ще тестую) якихось недоліків по суті не виявив. Але є нюанс 5G wifi не бачить, хоча в описі вказано що підтримує, по факту тільки 2.4G при цьому працює відмінно.
- Константин О***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже розчарований. Не працює з MicroCD. MicroCD перевірений, робочий. При першій інсталяції камера запропонувала відформатувати. На MicroCD не свариться, показує, що є записи, але при відтворенні виникають помилки.
- Достоинства:
- Гарна якість зображення
- Недостатки:
- Не працює з MicroCD
- Юрій
Я купив дві таких камери і в кожну мікросд 500 гіг і ці камери пишуть до 5 гіг +- і тоді я форматую бо програма показує що був рух і є запис але він не програється, там є тіпа тех підтримка в додатку я писав і скріни скидував, але ніхто не відповів, от так і форматую постійно
- Askerovich
ну то варто спробувати іншу карту. як варіант
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Працює нормально.
- Достоинства:
- Непоганий зум
- Недостатки:
- Ще не виявив
- Директор І*** ФабрикиОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Когда оставляешь в зуме следить за каким то участком , в этой камере есть такая проблема что зависает в тупую и ничего не записывает в результате . Когда во время просмотриваешь то вроде как нормально пишет и не виснет . В общем есть проблемы . Зум крутой но есть серёзные нюансы
- Достоинства:
- Сёмка в зуме начиная от 5 х
- Недостатки:
- Программное обеспечение для этой камеры плохое , не хватает автоматического отслеживания и приближения к этим объектам что бы детальней можна было разглядеть , зависает при сёмке в зуме.
- Маряна У***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Гарна камера мені сподобалась, легко встановила, а ще сподобалось що внічну сйомку видно як дньом. Аще приходять смс коли є якийсь рух.
Думаю замовлю ще!- Достоинства:
- Вайфай
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Хороша камера,придбав уже четверту для особистих потреб.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Камера супер, за такі гроші
- Директор І*** ФірмиОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Дуже цікава камера , дуже приємно здивований що найкращі умови ціни були тільки на розетці
- Достоинства:
- Зум в ньому дуже цікавий , приближає як з бінокля
- Недостатки:
- Хто зна...буде видно
- Директор І*** Фабрики
Сама як камера хороша , но бачу imou AI і закладена функція відстеження дуже бажає кращого , детектить стоячу машину по сто разів , тварин не детектить хоча виставлені всі функції щоб все і всіх детектило всі рухи , також була підключена AI теж з неї толку мало то бачить то не бачить . Кароче програмне забезпечення по виявленню дуже сира мягко сказано
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Камера супер. При першому підключенні з під ios обновиласу з версії 2.хх на 3.хх. Зум класний в ночі інфрачервона підсвітка теж відмінно причом з пятого поверху.
- Достоинства:
- Якісна картинка та зум
- Недостатки:
- Поки немає
- Юрій П***
ВІтаю. Ця камера знімає на два об'єктива чи на один? В зумі може знімати? Якщо наприклад зафікусувати на паркомісце...
- Сергій Д***
Так знімає в зумі.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Чудова камера , фіксується все,купив максимальний об'єм пам'яті,десь місяць пише на максимумі
- Гуцало В***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Хороша камера, відповідає заявленим характеристикам,ціна якісь.Рекомендую
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Был приятно удивлён от размера камеры тихий поворот а особенно качество 5 Мп Но больше всего меня удивила инфракрасная подсветка сопоставимо с Прожектор галогенновый 10 Вт
- Достоинства:
- Размеры и вес особенно удивила инфракрасная подсветка.
- Юрій
Дуже дивно шо підсвітку вас здивувала, вона слабенька і жовта, маю сосідів які поставили найдешевші камери поворотні то в них біле світло раза в три сильніше,
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
все добре,рекомендую
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Отлично
- Достоинства:
- Цена качество
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Установил, и теперь двор под наблюдением. Настройка не сложная.
- Достоинства:
- Доставку привезли вовремя. И камера хорошая.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Доволі швидко доставили з польського складу. Гарний функціонал та якість. Зум працює гарно, наче оптичний. Об'єкти (людину, авто) розпізнає та відстежує. Особисто мені не вистачає в IMOU доступу до вебінтерфейсу через IP і ще, чомусь, показує наявність оновлення, викачує, але не встановлює.
- Достоинства:
- Гарна якість картинки, зум
- Недостатки:
- Глюк з оновленням
- СергейПродавец: RozetkaEU
Обновление ПО у этой камеры есть?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сырое ПО
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Є, можна оновлювати через мобільний додаток.
- Сергей П***
Спасибо, это обнадёживает.
- ВладиславПродавец: RozetkaEU
Купил эту IMOU IPC-S7DP-5M0WEZ для наблюдения за двором — остался очень доволен. Из коробки всё выглядит добротно, корпус прочный, металл, пылевлагозащита на высоте. Подключение прошло без проблем, интерфейс приложения понятный.
- Сергій Д***
Де ви там металевий корпус побачили ?