- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40
Мої улюблені сандалі. Відносила 2 сезони. Нічого не тріснуло, просто захотілося обновити. Замовила нову пару. Прийшла не та модель. Дуже засмучена. Перезамовила. Сподіваюся отримати
- Достоинства:
- Зручні, легкі, натуральні, ортопедичні підошва
Соответствует
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 39
не якісний товар. 7 липня купила і 20 липня тріснула підошва. вимагаю повернення грошей за цей жах! служба підтримки не відповідає. відгуки не публікують 2-й день. я в шоці. тепер знову взуття купувати тому що це єдині босоніжки. збиралася їхати у відпустку в них. від сили тиждень ходила на роботу і сиділа в кабінеті. це що за якість! поверніть гроші я відправлю назад це непорозуміння!
- Достоинства:
- Немає зовсім
- Медведовская Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 37
Менше місяця в користуванні і на одному босоніжку тріснула підошва, я геть невдоволена. До верхньої шкіряної частини претензій немає.
- Недостатки:
- Підошва не витримує ніякої критики, тріскається
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 37
Придбала ці сандалі рік тому, вони дуже гарні, мягеньки та зручні. Але підошва дуже поганої якості, потріскалася лише за місяць використання.
- Достоинства:
- Гарні, зручні
- Недостатки:
- Підошва
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 38
Гарні сандалі, дуже легкі,на нозі гарно сидять
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
На вигляд гарні, шкіряні, на нозі зручні. Як будуть носитися не знаю, т.як купляла взимку.
- Достоинства:
- Гарні
- Недостатки:
- Поки нема
- Елена Д***
Доповнюю свій отзив. Дуже красять ноги, всі ноги чорні, та краска погано відбивається.
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
Дуже засмучена сандалями. За місяць носіння, навіть не кожен день- лопнула підошва на сандалях. Не рекомендую
- Фирсова И***
Абсолютно типова ситуація для цього виробника. Я ці кактуси їла двічі в 2016 купила 3 пари шльопок, замість капців, у всіх 3 підошва полопалася місяць, півтора. Другий раз в 2021 році знову занесло на 3 пари 2 сандалі і 1 шльопки, думала тоді не пощастило, але підошва знову посипалася. Десь маю фото двох останніх пар з порепаною підошвою... Схоже "бренд це робить постійно, не зрозуміло навіщо шкіра на такому взутті...
- світлана м***
Купувала тапочки і не одні , подібна ситуація, допає підошва. Хоча купувала чоловічі шкіряні, носить 5 років , якість відмінна.
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 38
Заказ пришел 12.07. Боссоножки удобные и мягкая подошва.Все ремешки сделаны с кожи, что гарантирует то что ничего не будет натирать.
Единственное что очень расстроило что после ношения (нечастого) обнаружилось что треснула подошва на одном из боссоножков.
Теперь не знаю что с ними делать.- Достоинства:
- Кожанные
- Недостатки:
- Подошва
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 41
Дуже зручні та приємні на нозі, майже не вагомі. Задоволена на всі 100.
- Недостатки:
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-коричневый. Размер: 40
На указанные 25,5 по факту 26,5 и на широкую ногу
- Достоинства:
- Цена,качество,натуральная кожа и оооочень удобная анатомическая подошва,снимать не хотелось,но велики,
Широкая
Большемерит
- Галина П***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 37
Прийшло взуття на липучках , а не таке як замовляли .
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- ОленаПродавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 36
Сезон носіння на кожен день і тріснула підошва, дуже зручні, але недовговічні
- Фирсова И***
Мені на сезон не вистачило.
- Людмила С***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
Босоніжки легкі, але мають грубовату шкіру. Натирають та фарбують ноги
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Фарбують та натирають
- Елена Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
Гарно носяться, не натирають, але взуття окрашує ноги.
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Взуття окрашує ноги
- Єва Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
Дійсно шкіряні, легкі, але фурнитура зовсім поганенька. Не стала перевіряти, наскільки вистачить, відмовилась від отримання
- Достоинства:
- Шкіряні
- Недостатки:
- Неякісна фурнитура
- Светлана К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 37
Босоножкі гарно виглядають, шкіра м'яка, подошва з супінатором, шлейками можно відрегулювати повноту на різну ногу. В мене вузька 37 розмір. Защіпки металічні не знаю чи будуть натирати покаже час
- Достоинства:
- Модель цікава виглядає добре. Шкіра м'яка, підошва з супінатором