Отзывы покупателей о Набор Inebrya Keratin для восстановления волос Маска 1000 мл + Очищающий шампунь 300 мл (1006781831/2000000000251)

Оценка пользователей 4.47/5
  • Елена Ф***

Самый лучший шампунь для моих волос

Достоинства:
    Волосы ожили
  • Олена П***

Очень классная шампунь

Доброго дня, Олено.
      Дякуємо за ваш відгук про набір Inebrya Keratin для відновлення волосся.

Нам дуже приємно, що ви оцінили якість шампуню та поставили найвищу оцінку. Серія з кератином - це справжній порятунок для волосся, що потребує зміцнення та відновлення структури.

Сподіваємося, що маска з цього набору також подарує вам чудовий результат, роблячи волосся ще більш шовковистим та міцним.

Дякуємо за ваш вибір Inebrya. З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Інна Д***

Чудовий шампунь, та маска, шампунь гарно очіщує, а маска надає м'якості та блиску волоссю... для блонду те що треба!)

Достоинства:
    Неймовірна якість! Чудова приємна акційна ціна!)

Доброго дня, Інно.
      Дякуємо за ваш чудовий відгук про набір Inebrya Keratin для реконструкції пошкодженого волосся. Іншим споживачам буде корисно прочитати ваше враження, що ви вважаєте його "чудовим", і особливо цінно, що ви підкреслили його ефективність для блонду.

Ваші слова про шампунь та маску є найкращим підтвердженням якості та результативності нашої продукції.

Щиро дякуємо за вашу високу оцінку 5 з 5. Ваша думка дуже цінна для нас.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Тетяна В***

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук про набір Inebrya Keratin! Ми дуже раді, що він вам сподобався!

• Тетяна Д***

Купувала два набори. Люблю цю серію. Після маски , волосся мякеньке і не обємне. Щиро дякую

Достоинства:
    Волосся не пушиця і мʼяке
    Недостатки:

Пані Тетяно, доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш вибір набору Inebrya Keratin! Нам надзвичайно приємно знати, що ви так любите цю серію та вже придбали два набори! Ми дуже раді, що після використання маски ваше волосся стає м'яким та не пушиться. Ваша оцінка 5 з 5 та щира подяка – найкраща нагорода для нас!

• Олена К***

Очень нравиться продукция. Посоветовала парикмахер. Пользуюсь второй год. Довольна))

Достоинства:
    Цена, ксчество

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про набір Inebrya Keratin для відновлення волосся! Нам дуже приємно, що ви задоволені продукцією та відзначаєте її ціну та якість. А рекомендація від вашого перукаря та дворічний досвід використання – це найкраща похвала!

• Лариса Б***

Хорошая маска, волосы мягкие и легко расчесываются 214.92

Достоинства:
    Классный запах
    Недостатки:

Дякуємо за ваш позитивний відгук про маску з набору Inebrya Keratin! Ми дуже раді, що вам сподобався ефект м'якого волосся, легке розчісування та гарний запах

• Ольга

Мені сподобались засоби! Маску тримаю 10-15 хвилин. Волосся гладке !

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не помітила

Доброго дня! Дякуємо вам за такий чудовий відгук про набір Inebrya Keratin! Нам надзвичайно приємно, що вам сподобались засоби, і ви відзначили гладкість волосся після використання маски! Раді, що наша продукція дарує вам позитивні емоції!

• Наталья К***

Мне не очень понравился запах,вау эффекта не заметила

• Валентина Б***

Дуже підходить для мого освітленого волосся. Купую другий раз.

• Яна В***

Маска та шампунь сподобалися. Запах чудовий. Волосся після миття м'якеньке. Шампунь в поєднанні з маскою волосся не обтяжує, дарує відчуття легкості. Частого миття не потребує.

Достоинства:
    Великий об'єм, приємний запах
  • Інна

Шампунь сподобався. Маска така собі. Пахне дуже хімозно, ефекту майже немає, волосся плутається на кінчиках ще на етапі змиття, хоча на дотик по довжині ковзає аж. Не змогла подружитися з цією маскою, вона точно не для "відновлення волосся", "пошкодженного волосся", вона для тих у кого взагалі проблем по довжині немає, тоді може і класна буде.

• Алла М***

отримала товар дуже швидко)) вже спробувала, вау ефекта не відчула, але в порівнянні з іншими то досить не погано

• Альона С***

Дуже сподобався

• Марина О***

Купую вже третє продукцію даного бренду. Ця серія сподобалась і підійшла моєму волоссю найкраще( маю сухе,курчаве волосся) Після використання шампунь маска, волосся зволожене,м'яке і блискуче. На запах норм.

• Анастасія Б***

Супер !

Недостатки:
    Нету
  • Інна В***

Шампунь сподобався,волосся м'яке.Маску,щоб був ефект,треба тримати хв.15.
    Приємний, ніжний аромат.

• Альона

Запах жахливий - особисто для мене. Ефекту не помітила. Дарма втрачені гроші.

Недостатки:
    Не сподобалось.
  • Света Л***

Шампунь гарно промиває, а маска дуже гарно зволожує та живить не обтяжуючи волосся. Супер!

• Иванка
    Продавец: Rozetka

Не удалось оценить товар, так как приехала разбитая банка с маской. Отказ.