- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь, добре промиває та живить волосся, не пересушує його. Має приємний запах. Купую вже не перший раз
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь дуже сподобався, це вже друга шампунь цієї фірми що я замовляла через Розетку.
- Достоинства:
- Добре вимиває волосся , довго свіже волосся.
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Доброго дня!
З того часу як я його спробувала цей диво шампунь, моє волосся приємне на дотик, не сухе, дуже живить посічене та перепалене волосся.Тепер користуюсь лише їм, вражаючий ефект.- Достоинства:
- Живить, відновлює волосся
- Екатерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Обычный, нормальный шампунь
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь дуже сподобався. Приємне відчуття після миття.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Купую в друге
- Достоинства:
- Все
Доброго дня, Оксано!
Ми дуже раді, що шампунь Inebrya Dry-T для сухого, кучерявого та фарбованого волосся вам так сподобався! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
Нам надзвичайно приємно чути, що ви купуєте його вдруге і повністю задоволені результатом. Це найкраща похвала для нас і для продукту!
Дякуємо, що обираєте бренд Inebrya!
З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Замовила не вперше, дуже подобається
Дякуємо за ваш відгук, пані Світлано. Ми дуже цінуємо те, що ви вже не вперше обираєте шампунь Inebrya Shampoo Dry-T. Це найкращий показник того, що наш продукт відповідає вашим потребам і дарує вам задоволення. Дякуємо за вашу довіру та за ваш позитивний відгук!
- Владислава С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Покупаю не в первый раз безумно довольно замечательный запах
- Достоинства:
- Большой объём, запах, кожа головы надолго остаётся свежей
- Марина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь гарно очищує шкіру голови,після миття гарний об'єм та блиск,дякую за швидку доставку та приємну ціну
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Мені сподобався шампунь. Взяла ще кондиціонер з цієї серії.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Користуюсь давно цим шампунем,добра якість,волосся в гарному стані
- Недостатки:
- Без коробки
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь, приемлемая цена, немного жидковат, но моет хорошо, мягкий, применяю вместе с маской этой же фирмы
- Достоинства:
- Мягкий, не содержит красителей
- Наташа У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Мені дуже подобається.Волосся м'яке після застосування
- Достоинства:
- М'яке волосся
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже класний
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий шампунь! Мені підійшов. Гарно живить та зволожує волосся! Використовую разом з маскою даної серії.
Рекомендую!- Достоинства:
- Ціна. Якість.
- Прокопчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Крутий шампунь!
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
хороший шампунь, приятный запах
- Достоинства:
- хороший шампунь
- Савчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
На тонке та посічене волосся підійшов. Аромат гарний.
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь хороший. Пользуюсь не первый год.
- Красільчук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь хороший. Гарно зволожує та додає об'єму. Шампунь має сильний, але приємний запах - морозиво, проте на волоссі запаху не чути. Шампунь сульфатний. Але нічим не гірший, ніж безсульфатні шампуні.
- Достоинства:
- Зволоження, ціна, об'єм
- Недостатки:
- Має сильний запах, сульфатний
- Лысенко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
классно что есть в наличии, много магазинов облазил перед заказом а по факту там нет.
- Достоинства:
- получаеш то что хочеш
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Дуже гарний шампунь, мої кудряшки , гарно виглядають після нього, кожний локон гарно виглядає.
Вітаємо, Світлано!
Ми дуже раді, що шампунь Inebrya Dry-T для сухого, кучерявого й фарбованого волосся вам так сподобався.
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку 5 з 5. Нам надзвичайно приємно чути, що ваші кучері гарно виглядають після нього і кожен локон чітко сформований. Це саме той результат, якого ми прагнемо!
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Дуже гарний шампунь для сухого волосся.
Вітаємо, Олено.
Ми дуже раді, що шампунь Inebrya Shampoo Dry-T для сухого, кучерявого та фарбованого волосся вам так сподобався!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку 5 з 5. Нам дуже приємно, що він виявився дуже гарним для вашого сухого волосся, і ми раді, що в поєднанні з Кондиціонером Inebrya Dry-T ви отримуєте комплексний догляд!
З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Задоволена якістю товару та обслуговуванням. Рекомендую!
Пані Олено, ми дуже раді, що ви повністю задоволені шампунем Inebrya Dry-T для сухого, кучерявого та фарбованого волосся. Дякуємо за ваш відгук та відмінну оцінку 5 з 5! Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені якістю продукту.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь отличный волосы как после салона,доставили быстро
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук про шампунь Inebrya Shampoo Dry-T. Ми надзвичайно раді, що ви відчули ефект салонного догляду після його використання! Ваша оцінка 5 з 5 – найкраща похвала для нас! Дякуємо за ваш вибір!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Супер! Волосся м'яке, аромат ніжний, приємний
Дякуємо за ваш позитивний відгук про шампунь Inebrya Shampoo Dry-T! Дякуємо за ваш вибір!
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарний шампунь, приємний аромат
- Достоинства:
- Надовго зватає
- Тамара А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Гарний шампунь, приємно пахне. рекомендую
- Достоинства:
- Гарний шампунь, приємно пахне. рекомендую
- Недостатки:
- не має
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Хороший шампунь, після миття волосся мʼяке і добре розчісується.
- Рябоконь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
а мені дуже подобається аромат. насичений, смачний, одне задоволення - кава з молоком або навість зі згущеним молоком :)
- Достоинства:
- аромат
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
- ЛайлаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Чудовий шампунь, особливо для волосся, яке в'ється
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що шампунь Inebrya Dry-T вам сподобався, особливо для вашого в'юнкого волосся! Це найкраща похвала для нас!
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Покупала еще в оранжевой упаковке. Шампунь понравился. После него ни маской ни кондером не пользовалась, решила посмотреть что будет. Все супер. Аромат насыщенный но приятный. Пенится хорошо. Большой обьем. Возможно повторю, если не вызывает привыкание.
- Ирен Т***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Шампунь - бомба!Волосы вымывает до скрипа при этом прекрасно увлажняет их. Нет раздражения, перхоти и всякие прочие раздражители которые иногда есть.Волосы от него блестят, переливаются и рассыпчатые.
- Достоинства:
- Питает и увлажняет
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Шампунь хорошо вспенивается, подойдет для не сильно поврежденных окрашенных волос и натуральных. Даже после одного шампуня, волосы мягкие без использования маски или бальзама. Приятный запах. И вообще, вся косметика Инэбри мне очень импонирует и в работе и в домашнем уходе.
- Достоинства:
- Доступная цена. Хороший шампунь,
- Недостатки:
- Нет!