Отзывы покупателей о Маска для волос Inebrya Shecare Repair Mask Восстанавливающая 250 мл (8008277262765)
- Анна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Волосся стало мягке і блискуче,мені подобається.
- Ира К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Отличная маска
- МаріяПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Придбала відновлюючу маску Inebrya Shecare Repair Mask для свого пошкодженого волосся, і результатом залишилася дуже задоволена! Маска справді працює — вже після першого використання волосся стало м’якшим і більш слухняним. Зазвичай мої кінчики виглядають сухими, але після цієї маски вони стали набагато здоровішими.
Ще один приємний бонус — маска не обтяжує волосся, тому об’єм залишається природнім. Це ідеальний засіб для тих, хто хоче відновити пошкоджене волосся, особливо після фарбування чи термоукладання. - Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Підходить особисто. Фарбоване , темне волосся . Після використання волосся слухняне, не ломке, зволожене.
- Достоинства:
- Ціна того варте. Приємний запах.
- Недостатки:
- Відсутні.
Доброго дня, Анно.
Дякуємо за ваш чудовий відгук про маску для волосся Inebrya Shecare Repair Mask.
Нам надзвичайно приємно, що маска ідеально підходить особисто вам, особливо для вашого фарбованого темного волосся. Ми дуже цінуємо, що після її використання ваше волосся стає слухняним, не ламким та зволоженим.
Ваші слова про те, що "Ціна того варте" та відзначення приємного запаху, а також відсутність недоліків і висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності Inebrya Shecare Repair Mask.
Зверніть увагу на шампунь цієї серії та магічний спрей Inebrya Shecare Repair Magic Spray, за допомогою якого Ви можете робити салону реконструкцію у себе вдома: 2 рази миєте голову шампунем. На віджате рушником волосся розпорошуємо спрей. Час витримки 10 хвилин. Не змиваючи його поверх наносимо маску на 5 хвиин. Змиваємо водой.
Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya.
З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
чудова маска, надає блиску
Доброго дня, Яно.
Дякуємо за ваш чудовий відгук про відновлюючу маску для волосся Inebrya Shecare Repair Mask. Нам дуже приємно, що ви вважаєте її "чудовою маскою" та відзначили, що вона надає блиску вашому волоссю.
Відсутність недоліків та висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності нашого продукту.
Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за ваш відгук.
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.
- Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
нормально, но есть и получше маски
- Достоинства:
- среднее качество
- Недостатки:
- среднее качество
- Марьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Користуюсь 2 місяці. Особливих змін не відчула. Але за якістю та консистенцією краща за деякі маски з масмаркетів. Волосся не зіпсува-вже добре.)
- Надежда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л
Так, волосся після маскі дуже гарно розчешуються і аромат приємний,більш нічого видатного не помітила.
- Достоинства:
- Аромат і гарно розчешуються
Доброго дня, Надіє.
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що маска не викликала у вас очікуваного захоплення, проте ми вдячні за відмічені плюси щодо аромату та легкого розчісування.
Inebrya Shecare Repair Mask це специфічний продукт професійної лінійки. Її склад та дія кардинально відрізняються від більшості масок на ринку професійної косметики.
Головна особливість цієї маски полягає в тому, що в її складі повністю відсутні силікони, парабени та агресивні консерванти. Саме тому вона не дає миттєвого "силіконового" блиску чи штучної гладкості, які часто створюють лише видимість відновлення.
Замість силіконів тут працює потужний комплекс амінокислот пшениці та сої, аргінін та серин. Ці компоненти є "будівельним матеріалом" для білку волосся (кератину). Вони проникають всередину пошкодженої структури, щоб зміцнити її на молекулярному рівні.
За м'якість та зволоження відповідають натуральні інгредієнти - олія ши, сік алое вера та кокосова олія. Вони роблять волосся еластичним та здоровим зсередини, не обтяжуючи його.
Тому ця маска ідеальна для тих, хто надає перевагу еко-свідомому догляду та прагне саме лікувального, відновлювального ефекту, а не просто косметичного блиску.
Для повноцінної салоної процедури відновлення волосся зверніть увагу на відновлювальний шампунь Inebrya Shecare Repair Shampoo та відновлювальний магічний спрей Inebrya Shecare Repair Magic Spray, який використовується після миття шампунем та перед нанесенням маски. Тобто ми розпорошуємо на злегка вологе волосся магічний спрей, тримаємо його на волоссі 10 хвилин, не змиваючи поверх нього наносимо маску і ще тримаємо 5 хвилин.
Ми цінуємо вашу думку, адже вона допомагає іншим споживачам зрозуміти філософію серії Shecare Repair - амінокислотне відновлення без зайвої "хімії".
Якщо ви бажаєте отримати інтенсивніший візуальний ефект "глянцю", ми залюбки порадимо вам засоби з інших лінійок бренду, наприклад косметичну ламінуючу серію для надання гладкості та блиску Inebrya Shecare Glazed.
З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya