Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Увлажняющая маска Inebrya Dry-T Mask для сухих, вьющихся и поврежденных волос 1000 мл (8008277263274)

Оценка пользователей 4.38/5
  • AI аналіз відгуків
    48 відгуків:  позитивний — 73%, нейтральний — 8%, негативний — 19%
    Користувачі загалом позитивно оцінюють маску для волосся Inebrya Banana, відзначаючи її приємний запах, здатність зволожувати та робити волосся м'яким і блискучим. Багато хто вважає її особливо корисною для сухого та пошкодженого волосся. Водночас є низка негативних відгуків, що стосуються індивідуальної несумісності, появи жирності волосся, відсутності очікуваного ефекту або змін у якості продукту після оновлення формули чи упаковки. Деякі користувачі залишилися незадоволені ароматом або текстурою маски.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Віта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Хороша маска ,волосся мʼяке після неї і гарно розчісується .

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Чудова маска, підходить для сухого фарбованого волосся. Живить, не переобтяжує

Достоинства:
    Приємний аромат, гарно зволожує
  • Аліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гарний запах, волосся легко розчісується, приємне на дотик і має гарний вигляд, використовую з кондиціонером

Достоинства:
    Підходить для мого тонкого кучерявого волосся, не обтяжує
  • Вікторія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Гарна маска, беру для фарбованого волосся!

• Елена Х***

Дуже гарна маска

Доброго дня, Олено.
      Дякуємо за ваш відгук про маску Inebrya Dry-T Mask.

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені результатом. Маска серії Dry-T у великому об'ємі 1 л. - це справжній бестселер для догляду за сухим, сухим кучерявим або сухим фарбованним волоссям, оскільки вона глибоко живить локони, роблячи їх слухняними та сяючими.

Ваша оцінка 5 з 5 - ценайкраще підтвердження якості продукції Inebrya.
      Чи не бажаєте ви підібрати шампунь з цієї ж серії для комплексного догляду?

Дякуємо за ваш вибір. Будемо раді бачити вас знову серед покупців. З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Аліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Для мого тонкого кучерявого волосся підходить, гарний запах і взагалі найкраща з усіх масок, що я використовувала

Доброго дня, Аліно.
      Дякуємо за ваш чудовий відгук про маску Inebrya Dry-T Mask для сухого, кучерявого та пошкодженого волосся.

Нам надзвичайно приємно чути, що вона ідеально підходить для вашого тонкого кучерявого волосся і ви вважаєте її найкращою з усіх масок, які ви використовували. Відзначення гарного запаху також є для нас важливим показником.

Ваша висока оцінка 5 з 5 є найкращим підтвердженням якості та ефективності Inebrya Dry-T Mask.

Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за ваш відгук.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya

• Тетяна Ю***

Супер!

Недостатки:

Дякуємо, Тетяно, за ваш лаконічний, але дуже приємний відгук про зволожувальну маску Inebrya Dry-T Mask для сухого, кучерявого та пошкодженого волосся.

Нам дуже приємно, що ви оцінили її на 5 з 5 і не виявили недоліків. З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.

• Антоніна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Маска супер мені подобається.

Достоинства:
    М'яке шовковисте та доглянуте волосся

Антоніно, добрий день! Дуже дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що маска Inebrya Dry-T вам подобається і робить волосся м'яким, шовковистим та доглянутим.
      З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya

• Ирина С***

Очень хорошая увлажняющяя маска

Достоинства:
    Хорошо для блонда
    Недостатки:

Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук про зволожуючу маску Inebrya Dry-T Mask! Ми дуже раді, що ви вважаєте її дуже хорошою зволожуючою маскою і що вона добре підходить для вашого світлого волосся. Дякуємо за ваш вибір!

• Светлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Супер маска, купую вже вдруге

Дякуємо за ваш відгук про маску Inebrya Dry-T. Ми дуже цінуємо те, що ви обираєте серію Dry-T. Це означає, що всі продукти Dry-T вам підходять та дають бажаний результат вашому волоссі. Дякуємо за вашу довіру!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Непогана маска відповідає якості цін

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук про зволожуючу маску Inebrya Dry-T Mask! Ми дуже раді, що ви вважаєте її непоганою та відзначаєте відповідність якості ціні. Ваша оцінка 5 з 5 є для нас дуже важливою!

• Даша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Маска супер,на моєму волоссі кератин,важко було підібрати маску,але ця підійшла чудово,живильна,гарно розчісується волосся

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що маска Inebrya Dry-T Mask вам так сподобалася і чудово підійшла для вашого волосся з кератином! Ваша думка – найкраща похвала для нас!

• Владислава С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Покупаю маску не впервые очень довольна

Достоинства:
    Большой объём, надолго хватает, волосы не путаются после применения
  • Юлія Т***

Приємний аромат

Достоинства:
    Великий об'єм, на довго хватає.
  • Ксенія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Дуже хороша маска мені підійшла,волосся блискуче

• Світлана Б***

Сподобалась.

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Жахлива, як і всі їх маски…
    Колись була маска в зеленій баночці, і вона була крута, цю маску зняли з виробництва, яку не пробувала з нових масок все жахливе, волосся стає ніби брудне, наношу на корені

• Даша М***

Доброго вечора, спробуйте не наносити на корені, зазвичай такі маски використовують лише наносячи на довжину.

• Анна Т***

Ніколи не наношу маски на корені

Доброго дня! Нам дуже шкода, що ви залишилися розчаровані маскою Dry-T. Ми розуміємо, як прикро, коли продукт не виправдовує очікувань, особливо якщо у вас був позитивний досвід з нашою маскою в минулому.

Хотіли б зазначити, що серія Dry-T розроблена спеціально для інтенсивного зволоження та живлення сухого, в'юнкого та пошкодженого волосся.

Щодо відчуття "брудного волосся" – це нетиповий ефект для масок серії Dry-T. Такий ефект виник через нанесення маски на корені волосся. Як вірно зазначив інший користувач, маски для волосся рекомендується наносити відступаючи від коренів, зосереджуючись на довжині та кінчиках волосся. Нанесення на корені може створювати відчуття обтяження та швидшого забруднення.
      Хоча маска Dry-T призначена для сухого волосся, для дуже тонкого або схильного до жирності волосся рекомендуємо звернути увагу на Inebrya Dry-T Conditioner та наносити продукт саме на довжину волосся, відступаючи від коренів.
      Ми цінуємо ваш відгук та сподіваємося, що зможемо допомогти вам знайти ідеальний продукт Inebrya для вашого волосся!

• Владислава Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Жахлива маска, пересушує волосся, наче мочалка.

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:
    Жахливий результат
  • Дарина М***

Замовлю ще)

• Алина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Брала по акції, розетка доставила швидко і на той момент ще безкоштовно
    Сама маска гарно зволожує волосся

• Дар'я Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Чудова маска ,сприяє зволоженню та легкому розчісуванню.

Достоинства:
    Ціна,об'єм,приємний запах
  • Наталия В***

Масочка подошла на 100%,волосы 'живые ', мягкие, блестят

Достоинства:
    Экономный расход
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Маска дуже хороша. Брала інші аналоги за таку ціну, помітно уступають в якості.

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Маска хороша, робить волосся м’яким і гоадким, гарно пахне,а об'єму банки вистачить на довго.

• Руслана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Чудова маска, користуюсь не вперше. Не обтяжує волосся, має приємний аромат.

• Оля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Відгуки не дуже, але маска супер рекомендую! Волосся в мене дуже сухе і при митті не можливо роздерти , ця маска здійснила чудо ) бо з цією проблемою могла впоратись лише маска яка коштує 550 грн за 300 мл . Дівчата рекомендую спробувати

Достоинства:
    Ціна , результат
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Користуюсь вже 1,5 місяці. Ну поки що того зволоження, як хотіла немає. Продовжую користуватись.

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Непогана за свою ціну,але не справляється зі своєю функцією. Волосся не розгладжує.

• Віта К***

Гарна маска

Достоинства:
    На довго вистачає,волосся після неї приємне на доитик
  • Анжела К***

Хороша маска!

• Ангеліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

все супер) був огляд на розетці при видачі, є захисна плівка.

Достоинства:
    великий об'єм, за таку ціну. вистачить надовго
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Не сподобалась, жорстке і тьмяне волосся після використання, бистро жирніють волоси.

• Віра Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Цю маску беру вже не перший раз, дуже подобається волосся після неї м'яке та приемне на дотик, а ще дае неймовірний блиск.

Достоинства:
    Підходить для сухого волосся
  • Наталка Я***

То моя любов

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Маска мені сподобалась. Вона густа, тому треба небагато. Використовую по всій довжині ( крім коренів). Гарно розгладжує волосся і робить його слухняним. Використовую на освітлене волосся. Запах ненавʼязливий. За ці гроші дуже гарно справляється зі своєю задачею.

Достоинства:
    Класна маска
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1 л

Запах приємний. По текстурі заважкий, волосся швидко жирніє. Неприємне відчуття.