Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Кератиновый укрепляющий двухфазный спрей-кондиционер Inebrya Keratin Bi-phase Conditioner с керамидами 200 мл (8008277263137)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Інна Б***

Хороший спрей з приємним запахом

Недостатки:
    Розпилювач пшикає струєю, а не розпилює, що не зручно.
  • Оксана Р***

Чудовий кондиціонер

Достоинства:
    Не обтяжує волосся
    Недостатки:
    Не знайшла

Доброго дня, Оксано.
      Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
      Нам дуже приємно, що двофазний спрей-кондиціонер Inebrya Keratin став чудовим доповненням до вашого догляду.
      Ваша характеристика "не обтяжує волосся" це саме той результат, якого ми прагнемо для наших клієнтів.
      Дякуємо, що обираєте Inebrya. Будемо раді вашим новим замовленням.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya.

• Тетяна Ч***

Це для мене найкращій кондиционер! Пробувала інші і повертаюсь назад до нього. Не обтяжує, м'якенькі мої кучері, блискуче волосся)

Достоинства:
    Легкий, не жирнить

Доброго дня, Тетяно.
      Ми дуже раді чути, що кератиновий зміцнювальний двофазний спрей-кондиціонер Inebrya Keratin Bi-phase Conditioner з керамідами є для вас найкращим! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку. Нам надзвичайно приємно, що ви повертаєтеся до нього знову і знову, і що він робить ваші кучері м'якенькими та блискучими, не обтяжуючи волосся. Ваша лояльність - це найкраща похвала для нас! З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.

• Ольга Р***

Спрей суперовий!!! Волосся тримає об'єм, не електризується

Щиро дякуємо за ваш відгук, який так чітко та позитивно описує дію нашого продукту! Ваша думка – дуже цінна для нас!

• оксана м***

Отличный товар

• оксана м***

Понравился, для лёгкого нанесения поменяла распылитель

• Анастасія

Непоганий спрей, але не вау. Мені гліскур більше подобається. Добре що не купувала, а отримала в подарунок.

• Анастасия Л***

До этого уже покупала этот спрей, но после этой покупки решила, что в следующий раз выберу какой-то другой

Достоинства:
    Достаточно хорошая цена
    Недостатки:
    Быстро жирнеют волосы
  • Ольга С***

неплохой спрей, волосы более послушные, выглядят более ухоженно

Достоинства:
    хорошо разглаживает волосы,подготавливает к укладке феном
    Недостатки:
    не замечено
  • Тютя т***

Самый обычный двухфазный спрей, после нанесения легче расчесываются волосы, приятный аромат, не жирнит волосы. Но можно найти много вариантов с таким же эффектом по более низкой цене.

Достоинства:
    Аромат
  • Olga U***
    Продавец: Rozetka

Нравится что это спрей, наносить удобно, хорошо распыляется. У меня волосы крашенные. После применения: волосы стали легче расчесываться, выглядят более ухоженными, мягкие, кончики не секутся.