Отзывы покупателей о Крем-краска для волос Inebrya Color Linseed Oil and Aloe Vera 5/9 Extra Chocolate 100 мл (8033219167587)

Оценка пользователей 4.23/5
  • Ая Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 8/00 Intense Light Blonde Color Inebrya

Оплатила замовлення, а потім подивилась на дату виготовлення фарби для волосся. Термін її використання 3 роки, прострочений ще у 2025 році, а саме: дата виготовлення в квітні 2022 р
    Я відмовилась її брати, але тут знову незручності: для повернення коштів потрібні документи, яких при собі не було, або на картку, у мене пенсійна, на яку гроші не нараховуються.
    Дуже прикро що Розетка не перевіряє дату виготовлення товару, а також дуже не зручні умови для повернення.

Недостатки:
    Товар прострочений Крем-фарба для волосся Inebrya Color Linseed Oil and Aloe Vera 8/00 Intense Light Blonde 100 мл (8033219166795)

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 5/9 Extra Chocolate Color Inebrya

Супер.

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 7/00 Intense Blonde Color Inebrya

Краска супер! Гарного закрашує сивину

Доброго дня, Марино. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
      Відтінки з нулями після дробу (зокрема 7/00) у палітрі Inebrya - це спеціальна інтенсивна натуральна серія, яка розроблена саме для роботи зі складною, склоподібною або щільною сивиною. Вони містять підвищену кількість пігменту для максимальної покривної здатності.
      Окрім бездоганного зафарбовування, завдяки лляній олії та алое вера у складі, ця фарба дбайливо ставиться до структури волосся та шкіри голови, зберігаючи локони м'якими, блискучими та зволоженими після процедури.
      Ваша оцінка 5 з 5 найкраще підтвердження високої якості професійної лінійки Inebrya.
      Дякуємо, що обираєте нас. Будемо раді вашим новим замовленням!
      З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 10/0 Blonde Platinum Light Color Inebrya

Замовлення прийшло без подарунку. Хотіла відмовитись, але пообіцяли відправити подарунок. Чекаю майже два тижні. Чи вже й не чекати?

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 8/27 Light Powder Blonde Color Inebrya

Взагалі не сподобалася. Вперше за все життя не могла діждатися доки змию. Все пекло. А колір то окрема історія. Можливо хто користується по накатаній роками схемі, бере один і той же тон, то норм. Мій результат мене шокував. Колір бургунді, як раніше його називали. Малиново-рожево-фіолетове жахіття. Якби я фарбувалась якоюсь "Рябіною" то було б норм. А так....

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Фарба, колір

Доброго дня, Вікторіє!
      Дякуємо вам за зворотний зв'язок. Нам шкода, що результат фарбування вас розчарував і виник дискомфорт під час процедури.
      Дозвольте пояснити специфіку цього продукту, оскільки робота з професійними фарбами має певні тонкощі.
      Відтінок 8/27 (Light Powder Blonde) створений для часткової нейтралізації небажаних фонів осветлення та створення делікатних фантазійних нюансів з рожевим підтоном. Через складний пігментний склад (40% червоного, 35% синього та 25% жовтого пігментів), на різних базах він може спрацювати неочікувано яскраво.
      У професійному фарбуванні майстри зазвичай не використовують цей відтінок у чистому вигляді, а додають його в кількості 20%-40% від загальної суміші. Це робиться для нейтралізації жовтизни або надання кольору м’якого "пудрового" напрямку. На дуже світлому або пористому та 'пустому' знебарвленому волоссі цей пігмент може проявитися занадто інтенсивно, що й призвело до ефекту "малиново-фіолетового" кольору.
      Відчуття печіння може бути індивідуальною чутливістю до компонентів або реакцією на високий відсоток окисника. Ми завжди рекомендуємо проводити тест на алергічну реакцію за 48 годин до фарбування.
      Ваш досвід дуже важливий, він підкреслює, що професійні корегуючі відтінки потребують особливого розрахунку пропорцій залежно від початкової бази волосся.
      Дякуємо за ваш відгук. Якщо вам знадобиться допомога у підборі більш нейтрального відтінку, ми з радістю вас проконсультуємо.

• Валентина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 5/00 Intense Light Chestnut Color Inebrya

Чудова фарба , користиюсь уже давно, гарно зафарбовує сивину .

Достоинства:
    Стійка фарба
    Недостатки:

Валентино, щиро дякуємо за ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви вже тривалий час довіряєте фарбуванню від Inebrya.
      Відтінок 5/00 (інтенсивний натуральний світлий каштан) спеціально розроблений для роботи з сивиною, яку навіть важко зафарбовувати. Завдяки підвищеному вмісту пігментів та доглядовим компонентам (насінню олії льону та алое вера), ця фарба не лише забезпечує 100% покриття сивого волосся, а й зберігає його м'якість та блиск.
      Ваш відгук щодо стійкості фарби це найкраще підтвердження якості лінійки Inebrya Color.
      Дякуємо за вашу лояльність. Бажаємо, щоб колір завжди радував вас своєю насиченістю та глибиною. Будемо раді новим замовленням.

• аня з***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 6/00 Intense Dark Blonde Color Inebrya

Краска подобається, тримається добре. Сивину зафарбовує.

Достоинства:
    Тримається добре

Доброго дня, Анно.
      Дякуємо вам за відгук про крем-фарбу для волосся Inebrya Color з олією насіння льону та алое вера у відтінку 6/00.

Нам дуже приємно чути, що фарба вам подобається і ви задоволені результатом. Те, що вона добре тримається та ефективно зафарбовує сивину, є ключовими перевагами цієї серії. Завдяки вмісту олії насіння льону та алое вера, ця фарба не лише дає насичений колір, а й дбайливо ставиться до структури волосся під час фарбування.

Ваша оцінка 5 з 5 та відсутність недоліків - це найкраще підтвердження якості продукції Inebrya!

Щиро дякуємо за ваш вибір та довіру до бренду. Нехай колір вашого волосся завжди залишається насиченим та сяючим.

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 9 Pure Very Light Blonde Color Inebrya

Гарна крем-краска

Доброго дня, Надіє.

Дякуємо вам за відгук про крем-фарбу для волосся Inebrya Color у відтінку 9.

Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом. Фарба Inebrya цінується майстрами та клієнтами не лише за насиченість кольору, а й за доглядові властивості олії льону та алое вера, які допомагають волоссю залишатися м'яким навіть після освітлення.

Ваша висока оцінка 5 з 5 дуже важлива для нас.

Дякуємо за ваш вибір та довіру до бренду. Бажаємо вашому волоссю сяйва та бездоганного вигляду.

З найкращими побажаннями, провідний технолог бренду Inebrya, Олександр Ш.

• Юлия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 6/11 Dark Blonde Intense Ash Color Inebrya

Это отличная фирма пользуюсь этой продукцией не первый год.

Доброго дня, Юліє.
      Дякуємо за ваш відгук про крем-фарбу для волосся Inebrya Color у відтінку 6/11.

Нам дуже приємно, що ви обираєте продукцію Inebrya вже не перший рік. Ваша багаторічна довіра - це найкращий доказ високої якості та надійності бренду. Відтінок 6/11 є одним із фаворитів для створення холодних шляхетних кольорів, а вміст олії насіння льону та алое вера забезпечує дбайливе фарбування.

Ваша оцінка 5 з 5 надихає нас продовжувати радувати вас найкращими засобами для краси волосся.

Дякуємо за вашу лояльність. Нехай ваш колір завжди залишається бездоганним.
      З найкращими побажаннями, провідний технолог бренду Inebrya, Олександр Ш.

• Уляна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 6/62 Dark Blonde Red Violet Color Inebrya

Гарно тримається колір, волося гладке після фарбування

Недостатки:
    Не знайшла

Доброго дня, Уляно.
      Дякуємо за чудовий відгук про крем-фарбу для волосся Inebrya Color 6/62 Dark Blonde Red Violet. Нам надзвичайно приємно, що ви задоволені тим, як гарно тримається колір, а ваше волосся залишається гладким та доглянутим після фарбування.
      Саме для цього ми створюємо наші продукти - щоб вони дарували стійкий колір та красу волосся.

Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за високу оцінку 5 з 5! Ваша думка дуже цінна для нас.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 3 Pure Dark Chestnut Color Inebrya

Стійка фарба, гарно зафарбовує сивину, моему волоссю підійшла

• Татьяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 5/20 Violet Cherry Light Brown New Color Inebrya

Краска нравится. Покупаю не в первый раз. Подобрала два цвета 5.20 и 8.02 и смешиваю в пропорции. Закрашивает седину отлично (делаю щелочную предпигментацию).

Доброго дня, Тетяно.

Дякуємо за ваш відгук про крем-фарбу для волосся Inebrya Color Linseed Oil and Aloe Vera New 5/20 Violet Cherry Light Brown. Нам дуже приємно, що вам подобається наша фарба і ви є нашим постійним клієнтом.

Особливо цінно, що ви поділилися своїм секретом ідеального кольору - поєднанням фіолетових відтінків 5.20 та 8.02. Це чудовий приклад того, як наші клієнти майстерно використовують продукти Inebrya для досягнення бажаного результату!

Щиро дякуємо за ваш вибір Inebrya та за такий детальний та корисний відгук, а також за високу оцінку 5 з 5. Ваша думка дуже цінна для нас та для інших покупців.
      З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya.

• Алина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 7/4 Blonde Copper Color Inebrya

Фарба супер, швидко дійшла в пункт видачі розетки

Достоинства:
    Швидко

Доброго дня, Аліно!
      Дякуємо за відгук про крем-фарбу для волосся Inebrya Color Linseed Oil and Aloe Vera 7/4.
      Дякуємо вам за вибір Inebrya та за високу оцінку 5 з 5! Ваша думка важлива для нас.
      З найкращими побажаннями, команда бренду Inebrya

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 5/66f Light Chestnut Red Fire Color Inebrya

Стійкий колір, довго тримається

Достоинства:
    Професійна фарба за гарну ціну

Доброго дня, Тетяно.
      Ми дуже раді, що крем-фарба для волосся Inebrya Color 5/66f Light Chestnut Red Fire вам сподобалася.
      Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку 5 з 5. Нам надзвичайно приємно чути, що ви відзначили стійкість кольору та тривалий результат, а також те, що це професійна фарба за гарну ціну. Раді, що ви не виявили жодних недоліків.
      З найкращими побажаннями, колектив бренду Inebrya

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 12/22 Superlight Platinum Blonde Extra Intense Pearl Color Inebrya

Півтора року намагалась «зіскочити » з порошкового освітлення,які я фарби тільки не використовувала ,поки випадково не натрапила в тік-ток на відео відгук про цю фарбу спецблонд 12/22. Мій рівень натуральної бази 7 ,використовувала 9% оксид ,1/2 на 50 хвилин .Колір неймовірний в мене такого навіть з порошком не було ,постійно після тонування була синя або фіолетова ,тут неімовірний колір ,без тонування .Я в захваті .

Достоинства:
    Колір ,ціна ,якість

Доброго дня, Аліно.
      Ми дуже раді, що крем-фарба для волосся Inebrya Color Linseed Oil and Aloe Vera 12/22 Superlight Platinum Blonde Extra Intense Pearl стала для вас справжньою знахідкою.
      Дякуємо за ваш надзвичайно детальний та захоплений відгук, а також за найвищу оцінку 5 з 5. Нам надзвичайно приємно чути, що ви нарешті знайшли ідеальне рішення після довгого пошуку, і що результат перевершив навіть ваші очікування після освітлення пудрою. Особливо цінно, що колір вийшов неймовірним, без небажаних синіх чи фіолетових відтінків.
      Дякуємо за довіру до Inebrya!

• Дарія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 1/0 Black Color Inebrya

Замовлення відправили як і обіцяли , прийшло дуже швидко.

Достоинства:
    Товар відповідає дійсності

Даріє, доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш відгук, найвищу оцінку та за те, що поділилися фото! Дуже раді, що ви залишилися задоволені і продуктом, і сервісом rozetka. Нехай ваш колір буде насиченим та стійким!
      З повагою, команда бренду Inebrya.

• Тетяна Н***

Користуюся цією фарбою 3 роки. Задоволена

Шановна Тетяна, дуже раді чути такий позитивний відгук!
      Дякуємо вам за лояльність та довіру до крем-фарби для волосся Inebrya Color. Нам надзвичайно приємно, що ви користуєтеся нею вже 3 роки і повністю задоволені результатом! Ваша висока оцінка 5 з 5 - це найкраще підтвердження якості продукту.
      Нехай ваш колір буде насиченим та стійким!
      З повагою, команда бренду Inebrya.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 7/17 Cashmere Blonde Color Inebrya

Жахлива фарба, маю мало сивини, але вона й ту не зафарбувала(

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук про фарбу Inebrya Color 7/17. Нам шкода, що ви не отримали бажаного результату у зафарбовуванні сивини. Для кращого покриття сивини рекомендується використовувати натуральний /0 або інтенсивний натуральний ряд /00 у поєднанні з бажаним відтінком. Наприклад 7/0(15) + 7/17(25) + 3% або 4,5% або 6% 1:1,5 60 гр. Якщо сивини більше ніж 50-60% або є сивина яка важко зафарбовується - додайте інтенсивного натурального ряду, наприклад 7/00 (30)+7/17(20)+6%(75)

• Оо
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 8 Pure Light Blonde Color Inebrya

фарба жахлива!!нічого не зафарбовує!!!

Доброго дня! Нам дуже шкода, що у вас виник негативний досвід з фарбою Inebrya Color 8 Pure Light Blonde. Щоб зрозуміти, що саме пішло не так і як ми можемо вам допомогти, не могли б ви, будь ласка, розповісти детальніше:
      Який ваш вихідний колір волосся?
      Який результат ви очікували отримати?
      Як саме ви використовували фарбу (час витримки, який окисник обрали, чи є сивина, наносили на чисте/брудне волосся, тощо)?
      Будемо вдячні за деталі, щоб ми могли розібратися у ситуації та запропонувати вам рішення.

• Ольга К***

Отличная краска, использую много лет

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що фарба Inebrya Color так довго залишається вашим вірним вибором!
      Ваша відданість – найкраща нагорода для нас!

• Наталія Д***

В мене шкіра сильно реагує на різні хімічні подразники. Ця фарба підійшла дуже добре.

Достоинства:
    добре зафарбовує сивону
    • Марина С***

Підкажіть будь ласка, чи вийшов у Вас колір як на фото?

• Наталія Д***

Колір я змішувала з 9.17 в пропорції 1х2 Получилось гарно

• Оксана Х***

Замовляю не перший раз, дуже подобається)

Достоинства:
    Добре закрашує сивину
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 3/0 Dark Chestnut Color Inebrya

дуже добре

• Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 8/1 Ligt Blonde Ash Color Inebrya

Хорошая качественная краска.Аллергию не наблюдаю.Немного затемняет.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 8/44 Intense Copper Light Blond Color Inebrya

Купили фарбу, тримала на голові 10 хвилин, навіть менше чим написано в інструкції. Колір червоний, як у бабульки на лавочці, немає навіть натяку на той колір який повинен був бути.

Достоинства:
    Ніякі
    Недостатки:
    Не той колір
    • Олександра П***

Як я вас розумію. Років 10 тому взяла гарніер, малась бути кольору Роксолани, а вийшла червона. Колір через місяць був як треба, але на день народження в 16 років я була червона.

• Лілія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 8/11 Ligt Blonde Intense Ash Color Inebrya

Сподобалась фарба.
    Зафарбувала гидкий жовто-рудий після іншої фарби. Сивину взяла добре на 3% окислювачі.
    Після фарбування були темні, я б сказала на 6.11 але після двух помивок голови колір став світліший і сивина не вилізла!
    В мене тонке пористе волосся і я переживала що після аміачної фарби вони відпадуть, але все в нормі, не ламаються.

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 5/11 Light Chestnut Intense Ash Color Inebrya

Фарба сподобалась, добре зафарбовує волосся. Відтінок нейтральний, без заходу в червоний або рудий

Достоинства:
    Добре зафарбовує
  • Светлана Т***

Краска хорошая. Немного затемняет.

Достоинства:
    Закрашивает седину
    Недостатки:
    Нету
  • Светлана Т***

Хорошая краска. Оттенок 8.11 .Седину закрашивает на 3% оксиде.

Достоинства:
    Стойкая.
  • Юлія О***

Фарба сподобалась.

Достоинства:
    Зафарбовує сиве волосся .
  • Марина Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 6/8 Dark Blonde Matte Color Inebrya

Ця фарба — справжній відкриття для мене! Я обрала відтінок 6/8 Dark Blonde Matte, і результат просто чудовий. Фарба має дуже приємну текстуру, легко наноситься і не псує волосся, навіть при тривалому впливі.

"Справжнє відкриття" - це найкращий комплімент для нас! Дуже дякуємо за такий емоційний та позитивний відгук про фарбу Inebrya Color! Ми раді, що відтінок 6/8 Dark Blonde Matte потрапив прямо в ціль! Фарбування з Inebrya Color – це завжди задоволення! Сподіваємось, і надалі будемо вас тільки радувати!

• Юлия Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 6/8 Dark Blonde Matte Color Inebrya

Давно хотіла оновити колір і вирішила спробувати крем-фарбу Inebrya Color 6/8 Dark Blonde Matte відтінок вийшов чудовий: приглушений темний блонд з матовим відливом, виглядає дуже природно і стильно. Завдяки цій фарбі волосся не тільки отримало новий колір, але й стало виглядати здоровішим і доглянутим.
    Наносити фарбу зручно: вона має кремову текстуру, яка легко розподіляється по пасмах і не стікає. Колір тримається стійко, поступово вимивається, залишаючись насиченим і рівномірним. Для тих, хто хоче отримати натуральний відтінок без шкоди для волосся, Inebrya Color 6/8 Dark Blonde Matte — чудовий вибір.

• Лиля А***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл. Оттенок: 6/0 Dark Blonde Color Inebrya