Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Кератиновый крем-спрей Inebrya Keratin One Multi-action с керамидами 15 в 1 200 мл (8008277263151)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Наталия Х***
    Продавец: Rozetka

Несмывашку посоветовала моя мастер. Сначала я его "не поняла". А потом стала наносить на совсем мокрые волосы. Нанесла, закутала в полотенце, чтоб волосы подсыхали перед сушкой, высушила феном. Восторг! Волосы, как в рекламе!

Достоинства:
    Уплотняет тонкий волос, придает блеск, не жирнит.
    Недостатки:
    Когда заканчивается, на дне остается очень много средства - баночку разрезать приходится.
  • Маришка К***

Дуже сподобався, волосся після хімічної завивки,ожило,не пухнасте,гладеньке і шовковисте! рекомендую ❤️❤️❤️

Достоинства:
    З першого разу вже є результат
    Недостатки:
    Не помітила
  • Марина Д***
  • Марина Д***
  • Ann V***

Дівчата, якщо у Вас волосся кудряве, а після гребінця у Вас зачіска « Пушок», не раджу це купувати. Я перечитала велику кількість позитивних відгуків і повелася на маркетинговий хід)) на вологе волосся і так далі, ефект... точно такий як без цього засобу... єдине, якщо помити та висушити, і потім нанести завсім трохи, аби прибрати ефект пуху на кінцях)))

Достоинства:
    Чудова реклама
    Недостатки:
    Ціна, ефекту немає взагалі, лише трохи на кінцях.
  • Евгения П***
    Продавец: Rozetka

Мне не подошёл, волосы после него очень быстро жирнеют, цена касается, но эффекта к сожалению я не заметила...

Достоинства:
    К сожалению не нашла
    Недостатки:
    Жирнеют волосы,цена.
  • Алена К***

Сушить волосся, ніякого єфекту з перерахованих немає. Не рекомендую. Не сподобалось