Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Лосьон Ing Professional против выпадения 12 х 7 мл ампулы (8033075885267)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Альона

Купила і пробую вперше. Тому про ефективність говорити ще рано.
    В упаковці 10 флакончиків по 10 мл, одного вистачає на 2 рази для середньої довжини волосся. Є кришка-дозатор. Запах приємний, але комусь може не подобатися камфора.Наносила тільки на вологе волосся після миття, не потрібно змивати. Відчувається ефект поколювання і прохолоди. Волосся не жирнить. Подразнення не викликає. Поки подобається.
    Нажаль, на упаковці не вказано як часто потрібно наносити, бо написано на вологе або сухе волосся. Якщо на вологе , то ніби логічно, що після миття. Якщо на сухе, то тут питання це 1 чи 2 рази на день? Термін як довго використовувати також не вказано. На упаковках продуктів від випадіння волосся у інших фірм зазвичай вказується, як використовувати з профілактичною, а як з лікувальною метою: частота і тривалість. Можливо , через це і не у всіх є ефект від даного лосьйону, а можливо і через інші нез'ясовані причини.

Достоинства:
    Натуральний, але у складі як консервант використовується пропіленгліколь, якщо у когось на нього є алергія
    Недостатки:
    Немає інструкції по використанню
  • Олександра К***

Вижу результат)))

• Чепижная Д***
    Продавец: Rozetka

Покупала эти ампулы не здесь, но отзыв оставлю. Действительно хорошее средство при выпадении волос. Пользоваться нужно циклами для поддержания эффекта. Удобный пластиковый колпачок, который навинчиваешь на каждую новую ампулу при использовании. И наносится средство экономно по всей голове, иногда можно одну ампулу на 2 раза растянуть. После нанесения хорошо помассажировать, чувствуется сильное тепло, как бы кровь приливает.
    Мне нравятся эти ампулы, буду покупать их ещё однозначно.

Достоинства:
    Качественный продукт
  • Кристина Ж***

Хороший, мне помог. Волосы сыпались сильно, сейчас все в норме

Достоинства:
    Результат
  • Ірина Ш***

Добрый вечер. Получила сегодня лосьен и нимогу понять с датой изготовления .по какой год .221821 PR07/22 ?

• Ірина С***

Дякую

• Ганна П***

Мені дуже сподобався засіб, використовувала більше двох років тому, позитивний ефект був. Можливо, щось там співпало так, але думаю, що засіб теж вніс свою долю. Зараз знов хочу купити. Шкода, що ціна виросла майже вдвічі

• Віталій М***

Мені сподобався, буду замовляти ще. Діючий.

• Тетяна П***

Дуже класний лосьйон, швидка доставка

• Светлана И***

Мені сподобався)

Все,як і очікувалося.

Дійсно допомагає

• Світлана Б***

однієї пташечки вистачає на пару разів. Наче допомагає

• Сергей Я***
    Продавец: Rozetka

Заказываю третий раз.Все соответствует описанию.Быстрая доставка,хорошая цена.

Достоинства:
    Сервис,цена
  • Альона О***

Отримано, в упакуванні 10 шт
    Буду випробовувати

• Лена

Класна сироватка.Дійсно ефективна.Волосся перестало випадати.Має приємний запах та охолоджувальний ефект.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помітила
  • Владислав К***

Засіб допоміг,виробник на висоті.

• Альона О***

Скільки в упаковці?

• natalka b***
    Достоинства:
    Начал помогать сразу после первых раз применения. Ощущается ментол в составе после нанесения. Волосы реально стали меньше выпадать и растут заметно новые.
    Недостатки:
    Стали быстрее жирнеть волосы, но, стоит потерпеть некоторое время, так как результат ощущается
  • Люда У***

Есть наверное бренды намного дороже и по эффективности лучше просто взяла на пробу можно брать то что рекламирует салонах красоты и деньги эти отработают своё предназначение

• Наталия
    Продавец: Rozetka

Користувалася 2 місяці ,ніякого ефекту !

• Наталья Б***

Оримала зовсім інший товар цієї фірми. Заявлений професійний засіб від випадіння волосся в скляних баночках, приїхав Лосьон вітамінізірований для волосся в пластикових ампулах. При поверненні в відділенні умови повернення грошей ДО 14 ДНІВ!!!! Дуже довго, як по мені. Не очікувала від РОЗЕТКИ такого

• Лілія К***

2 штрих кода під фото. От і відправили той що дешевше. Я також отримала цей, але відмовилась, бо склад гірший та об'єм менший

• Вита П***

Ефекту взагалі немає, незрозуміла упаковка на якій не вказано виробника, не очікувала такого

• Ігор Р***

До оплати не перевірив належним чином комплектацію. Результат відсутній дозатор, який вкручується замість кришки для нанесення на шкіру голови.