Отзывы покупателей о Очки виртуальной реальности Inspire VR Park с джойстиком Terios T3 Black (VR-Park)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Руслана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-White

Окуляри сподобалися як мені так і дитині, працює все добре, налаштування дуже легке.

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я так задоволена була вашим сайтом. Тільки у вас все замовляла, і була постійним клієнтом роками. Але тут я в шоці! Товар не новий, ним користувались до мене це точно. Джойстик весь в плямах жовтих, очки в подряпинах. Не весь комплект з шнурами. Коробки побиті, видно, що їх відкривали не один раз що так затаскали. Так жалкую, що на пункті видачі не завернула товар і все таки забрала, бо скільки часу вам довіряла і не могла повірити що можете так зробити! Дійсно не має слів. Купляла для дитини на день народження, він так чекав Мдааа розчарували так розчарували. Я розумію, що мій коментар вам далеко і не потрібен одним клієнтом більше одним менше, головне товар пропхнули. Але можливо хтось з майбутніх клієнтів зверне увагу на мій коментар та буде обережним перед тим як у вас щось купляти.

Достоинства:
    Тут я навіть не знаю що написати. Їх немає!
    Недостатки:
    Товар не новий б/у, а продають як новий!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не працює, не заряджається, не підключається, дуже розчарована.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не працює
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купував окуляри для сина – залишився дуже задоволений покупкою! Матеріали приємні на дотик, що було неочікуванно за цю ціну.
    Син використовує їх як для ігор, так і для перегляду навчальних відео, зображення чітке і насичене. Все підключається без проблем.
    Джойстик – приємний бонус. За свою ціну гарний комплект.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Після використання віар очі не болять, голова не крутиться. Сподобалися, без зауважень.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купували на подарунок підлітку. Крута штука мала би бути. Але.. не вартує вона тих коштів. По факту лежить собі зараз пилюкою припадає.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!