Отзывы покупателей о Защитное стекло Intaleo 9H 3D для смартфона Samsung Galaxy M33 5G Black (1283126522598)
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наклеївся добре, тримається аналогічно. Картинка передається добре, чутливість теж не хромає. Комплект для приклейки теж повний, серветки наліпки в наявності.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після наклеювання залишалася маленька бульбашка, але до ранку все пройшло, скло лягло ідеально і має чудовий вигляд.
- Достоинства:
- Дуже класно лягло, скло виглядаэ на екраны суперово
- Недостатки:
- не помітив
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стекло приехало быстро все было хорошо. Все красиво упакованно и довольно понятно как клеить само стекло. Ну вот когда поклеили снизу на телефоне остался воздух я был разочерован подумав что 300 грн в некуда но через 2 дня вечером я заметил что этот воздух пропал и стекло полностью легло на телефон. Незнаю должно ли это быть так но в любом случии 4 звезды точно оно заслужило.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не сразу поклеилось
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Вадим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мне прийшло стекло не этой модели как указано на упаковке оно маленькоє и нету места для датчиков за 300 грн и прийшло совсем другое стекло я розочаровен
- Достоинства:
- Их нету потомучто другое стекло а не то которое я заказывал
- Недостатки:
- На фотке видно что оно маленькое и на фото видно какое одно должно быть пример с первым стеклом и то которое я заказал
Представник постачальникаВітаємо, Вадиме!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро через ситуацію, що виникла.
Приносимо свої вибачення за створені незручності. Будь ласка зверніться до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни товару.
Сподіваємось на швидке та успішне вирішення Вашого питання!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Про якість казати не буду , але на перший погляд все відмінно.
Комплектність відповідає замовленню.- Достоинства:
- Лягає як раз по рамках смартфона , тому нічого не перекриває. Світлопередача не змінилась,чутливість сенсору не змінилась.
- В'ячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав разом з телефоном "разом дешевше" - була скидка на саме скло і ще одне - дали у подарунок. Взяв з пропозиції "разом дешевше" - саме дороге, бо на інші були відгуки, що відразу стріскають від притискання чи якщо нігтем зачепиш. З цим склом жодних проблем немає, легко ліпиться, добре пристає, не відходить. Я всим задоволений.
- Достоинства:
- Добре скло, добре липне, не відходить.
- Недостатки:
- Немає.
- АнонимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее стекло, нормально лягло.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло, просто супер. Дуже легко кріпиться. Дякую