Отзывы покупателей о Чехол для смартфона Intaleo SoftShell для Samsung Galaxy M32 4G Blue (1283126568114)
- Тамара М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Облазить.
- Достоинства:
- Прилягає добре, телефон захищає.
- Недостатки:
- Не з зеленого пластику, фарбований, облазить через тиждень користзюування.
Представник постачальникаДоброго дня, Тамара! Дякуємо що поділилися своїм досвідом використання чохла для телефона! Гарного дня!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Першочергову функцію свою виконує, але є нюанси. При замовленні кольору Blue надіслали Dark Blue, загалом для мене це було не критично, тож не повертав на обмін. Ідеальне прилягання зі сторони камери, чого не сказати про порт для заряду - маючи Type-C 1.2 см x 0.5 см з чохлом погано входить у порт, воно й не дивно, адже на чохлі зробили отвір 1.2 см x 0.6, але скруглили кути так, що прямокутний офіційний кабель не входить в габарити з легкістю, треба вдавити, що не дуже зручно. Від інших виробників на таку ж модель подібних проблем не було. Звісно, дуже швидко протерлись кутові місця та місце біля кнопки увімкнення, але це, для подібних чохлів, звична справа.
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
- Отвір для порту заряджання замалий
- Тетяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Сам чохол дуже сподобався по зовнішньому вигляду і по самому матеріалу. Але за кілька місяців в декількох місцях дуже стерся. Повторно я би не брала його
- Достоинства:
- Приємний на дотик, гарний дизайн
- Недостатки:
- Швидко стерся
- Наталья М***Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Два раза привозили чехол и оказывался не тот, который на фото. Не рекомендую!
- Недостатки:
- Товар не соответствовал заявленному. Нет выступа для защиты камеры.