- Петро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо у вас Iphone 17 не купуйте це скло адже в 17 рамки тонші ніж в 16 і чорні бортики скла будуть перекривати вам екран і сіточка для верхнього динаміка навіть не достає до нього, для 16 про можливо і норм скло але не для 17
- Недостатки:
- Непідходить це скло для айфон 17 навіть попри те що в них олнакова діагональ екран з 16 про
Представник постачальникаДоброго дня Петро! Нам дуже шкода що ви отримали негативний досвід використання Захистного скла з аплікатором. Гарного дня!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дешеве неякісне скло, за першу неділю без падінь вже скол на рамці, розсипається на очах.
Із перевагах тільки одноразовий аплікатор. Краще купити рамку для поклейки і окремо якісне скло.- Достоинства:
- Аплікатор
- Недостатки:
- Скло
Представник постачальникаДоброго дня, Віталію! Нам дуже шкода, що ви отримали негативний досвід використання захисного скла з аплікатором. Зверніться, будь ласка, до сервісного центру Rozetka для заміни.
- МИКИТА К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Єдина перевага цього скла — те, що його легко наклеїти самостійно. За місяць довелося замінити. За місяць таке враження, наче я грав цим телефоном у хокей — купа подряпин. Хоча телефон я бережу і навіть не кладу його в одну кишеню з ключами. Інші бренди трималися значно довше. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Легко клеїти
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після наклейки не видно, що є скло якщо не придивлятись. Рамка рівна
Представник постачальникаДоброго дня, Тарасе! Дякуємо за відгук! Гарного дня!
- Гліб Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже легко клеїти
- Достоинства:
- Швидка доставка, ціна, легко клеїться
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Глібе! Дякуємо за відгук! Гарного дня!
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Річ однозначно коштує своїх грошей. Вся процедура займає 3 хвилини. Олеофобне покриття присутнє.
- Достоинства:
- Швидкість встановлення, зручність
- Недостатки:
- Потрібно ретельно слідкувати щоб не було ніякого пилу на екрані.
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом поклейки скла за допомогою аплікатора. Гарного дня!
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вері найс)
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенію! Дякуємо за відгук! Гарного дня!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло легко наклеїлося, приємне на дотик, не збирає відбитки пальців і виглядає якісно. Рекомендую!
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук та бажаємо гарного Вам дня!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшло на 16 Pro без зауважень, датчик працює, відбитків немає, механізм справний. Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук, гарного Вам дня!
- Марк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша покупка. Скло має дуже гарну якість, топова коробка, зрозуміла інструкція. Виробник дуже сильно постарався
Представник постачальникаДоброго дня, Марк! Дякуємо за відгук, гарного Вам дня!
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже легко приклеїлося. Скло приємне на дотик і не залишає слідів на екрані, тож рекомендую
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук, гарного Вам дня!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В Rozetka майстер наклеїв скло всього за кілька хвилин — швидко й акуратно. Дуже задоволена, рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано! Щиро дякуємо за відгук і бажаємо вам гарного дня!
- Ігорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наклейка самая простая, но само стекло классное, олеофобное покрытие реально круто работает
- Достоинства:
- Очень удобно
Представник постачальникаДоброго дня, Ігоре! Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного дня!
- Анджела Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Механізм працює відмінно на всі 100%! Наклеювання скла дуже просте, а комплектація приємно здивувала
- Достоинства:
- Ідеально приклеїлось
Представник постачальникаДоброго дня, Анджело! Дякуємо вам за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Ермакова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 2 минуты наклеил: почистил телефон, приложил аппликатор, провёл — и стекло уже было на телефоне
- Достоинства:
- Цена, Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Дякуємо вам за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо ви хочете самі спробувати наклеїти скло, але не хочете морочитися з поклейкою звичайного скла, то цей аплікатор вам добре підійде: проста поклейка у кілька кроків, як показано на відео.
- Достоинства:
- Простота поклейки, Ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо вам за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Любой может наклеить, посмотрев ролик в карточке товара. У меня это заняло примерно 2 минуты, и новое стекло уже было на телефоне. Рекомендую!
- Достоинства:
- Удобно и быстро
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякую за відгук. Гарного вам дня.