Отзывы покупателей о Кабель Intaleo CBFLEXTL1 Type-C to Lightning 1.2 м 20 Вт Белый (1283126504099)
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.2. Цвет: Белый
Використовую понад тиждень, усе влаштовує
- Достоинства:
- Працює справно
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо вам за відгук. Приємного використання.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Якісний кабель, користуюсь уже пів місяця
- Достоинства:
- Ціна та довжина
- Богдана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.2. Цвет: Белый
Зручно брати його з собою в дорогу
- Достоинства:
- Мініатюрность
Представник постачальникаДоброго дня, Богдано! Дякуємо вам за відгук. Приємного використання!
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Топ за свою цену
- Достоинства:
- Довжина і гнучкість
Представник постачальникаДоброго дня, Олександро! Дякуємо за відгук. Гарного вам користування!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.2. Цвет: Белый
Весь тиждень у сумочці з павербанком не раз виручав, дуже зручно
- Достоинства:
- Прикольний і компактний
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо вам за відгук. Приємного використання!
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Заряджає айфон 12 швидко, відповідає заявленим характеристикам
- Достоинства:
- Нормальний кабель
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Дякуємо, що високо оцінили наш товар. Приємного використання!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.2. Цвет: Белый
Для повербанку якраз
- Достоинства:
- Недорогий і якісний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Оксано! Дякуємо вам за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.2. Цвет: Белый
Відмінний кабель для зарядки від павербанка: зручно взяти з собою в кишені чи рюкзаку. Залишилась задоволена.
- Достоинства:
- Якісний, надійний, гарна упаковка
Представник постачальникаДоброго дня, Наталіє! Щиро дякуємо за ваш відгук. Бажаємо приємного користування!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Беру вже другий кабель, перший служить понад рік без проблем: заряджає і передає дані. Раджу)
- Достоинства:
- Ціна, якість і термін служби
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олено! Дякуємо вам за відгук. Бажаємо приємного користування!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Якісний кабель, довжини вистачає, мій iPhone 11 заряджає без проблем, тож рекомендую
- Достоинства:
- Усе відповідає характеристикам, довжина, якість
- Недостатки:
- Немае
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо, що високо оцінили наш товар. Бажаємо приємного використання!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Не робочий кабель
- Геннадий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.2. Цвет: Белый
Перестал работать практически сразу
Нужно держать неподвижно чтобы шел заряд
Хотя визуально никаких перегибов - Дринь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Перший пропрацював 5 місяців і здох.
Купив такий самий другий - близько 40 днів і здох.
Це дуже мало.
Він працює начебто нормально, але раптово менше, ніж за півтора місяці - це не ок взагалі. - Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Мені попався бракований кабель нажаль. І я втратив чек щоб зробити повернення або заміну. Взагалі кабель хороший оскільки я його розрізав щоб мати контакту групу на Type-C, пропускає 20Вт )
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Попався брак. Вихід на lightning був несправний.
- Дринь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Пару місяців - все гуд.
Працює як заявлено.
Поки без нарікань.- Дринь Д***
Майже 5 місяців і раптово здох.
До цього «не хворів», жодних ознак що щось не так, просто різко здох в один день.
5 місяців - як на мене це малувато, але до цього працював круто, пропускав все так як в описі.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Перестав працювати через 4 місяці
- Недостатки:
- Погана якість
Представник постачальникаВітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що товар не задовольнив в повній мірі Вашу потребу. Ми врахуємо Ваші зауваження для подальшого покращення якості нашої продукції.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Отличный кабель. Ни капли не жалею что купил именно этот кабель
- Достоинства:
- Быстро заряжает 18Вт. Type-C - Lightning
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Привабив хороший опис товару і відгуки клієнтів на інших сайтах.
- Достоинства:
- Надіюсь на довгу експлуатацію.
- Недостатки:
- Поки що не знаю.
- Владислав Л***Продавец: Rozetka. Длина: 1.2. Цвет: Белый
Кабель дуже подобається на вигляд, користуюсь другий день, покищо задоволений.
- Достоинства:
- Ціна та вигляд
- Недостатки:
- Не виявив