Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Поп ит электронный антистресс интерактивные игрушки для детей с брелком Hausland музыкальный pop it с подсветкой попот приставка 4 режима Kurumi черный с розовым + в комплекте 3 шт батарейки (01800023)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland

Працює іграшка чудово, недоліків не знайшов

• Евгения Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland

Нам сподобався попит, мала грає постійно, все працює.

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland

поп ит прикольний, працює справно, ніяких недоліків не виявлено

• Каріна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland

Забрала іграшку без огляду, бо була з дитиною, для якої купувала на миколая до свята. І одразу про це пожалкувала.
    Розпакувала пізніше, іграшка вся в пилюці, колір кнопок не співпадає з реальністю, наче нею вже довго грались і вона на сонці вигоріла.
    Вживу б ніколи таку не купила, настрій зіпсований, іграшка розчарувала.
    Надіюсь працювати буде від батарейок, бо тепер велике питання чи іграшка нова.

• Продавец  The Hausland

Вітаємо Каріно,

Усі іграшки надходять до нас новими та запакованими від постачальника. Наявність пилу або візуальні відмінності у відтінках кнопок не є ознакою використання товару, а можуть виникати через умови зберігання, транспортування або особливості матеріалу та освітлення. Функціонально це не впливає на роботу пристрою.

Разом з тим хочемо наголосити: у Вас завжди є можливість оглянути товар при отриманні та, якщо він не відповідає очікуванням, відмовитися від посилки без жодних зобов’язань. Також у випадку сумнівів щодо стану чи роботи іграшки радимо одразу звертатись до нас у зручний для Вас спосіб (телефон, месенджери, чат в особистому кабінеті). На товар діє гарантія, і ми завжди допомагаємо з обміном або вирішенням питання.

Якщо ж виникнуть будь-які питання — ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти.

• Юрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland

попіт сподобався, працює нормально, нарікань немає. Дитина задоволена.

• Ярослав К***

Якісний товар, відповідає опису

• Никита А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: The Hausland

Чудова цікава іграшка для малечі. Все працює, дякую.