Отзывы покупателей о Надувная кровать-матрас Intex 64114 со встроенным насосом 220-240 В 152х203х30 см Серая

Оценка пользователей 4.05/5
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 30. Цвет: Серый

Чудовий, насос працює справно

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 30. Цвет: Серый

Огидна якість, здувається в продовж експлуатації кожні 1,5 години, треба постійно підкачувати, не рекомендую

Представник бренду

Вітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (ссылка) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.

• Катерина С***

Классний і дуже зручний

Достоинства:
    Недостатки:
    Незнайшли

• Денис Ш***

Звернувся в сервіс , дали новий

Достоинства:
    Сервіс працює
    Недостатки:
    З першого разу був брак

• Анна Н***

Не рекомендую. Не вартує цих грошей. Спускає за дві-три години повністю.
    Брали для гостей. Прокинулись на підлозі. Розчаровані.

Достоинства:
    Стильно виглядає. На цьому все
    Недостатки:
    Увесь матрац!

• Микола К***

Наявність насосу дає змогу швидко надувати та здувати виріб. Товщина забезпечує комфорт навіть коли трохи вийшло повітря з матрацу. Велюрове покриття утримує простирадло.

Достоинства:
    Наявність насосу. Товщина 30 см. Велюрове покриття.
    Недостатки:
    Трохи виходить повітря. Насос працює коли є електроенергія.
      Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук! Намагатимемося покращувати нашу продукцію!

• Денис Ш***

Дуже розчарований в ньому, почав спускати відразу .
    Спочатку думав що розтягується , але ні , післі 5 разів використання нічого не помінялися

Достоинства:
    Насос качає електричний
    Недостатки:
    Спускає

• Александр С***

Сдувается ща сутки сам.качество такое себе

• Олександр Х***

Чудове ліжко, для відпочинку в кемпінгу

• Арина Л***

Не рекомендую купувати цей матрас. Практично одразу почав спускати, на ніч не вистачає

Недостатки:
    Швидко спускає, на ніч не вистачає

• Арина Л***

Написала лист на офіційний сайт INTEX, відправили нове надувне ліжко, користуємося біля двох тижнів, все добре, навіть підкачувати не треба

• Олег Б***

Сплю третій день все ок. Але крутілка для надування дуже не практична. Чуть зачепив крутнув і почало сдуватись. .

Достоинства:
    Недостатки:
    Поворотна система для надування і сдування. Великі хвилі площини матраса.
      Представник бренду

Дякуємо за Ваш відгук! Намагатимемося покращувати нашу продукцію!

• Олександр Г***

вже більше місяця користуюся без нарікань

Достоинства:
    Виконує свої функції

Вдячні за оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Юрій Г***

2 місяці у використанні було ок. Тепер щодня потрібно підказувати майже на третину.

Достоинства:
    Купив по акції
    Недостатки:
    Щодня потрібно підкачувати.
  • Оксана В***

Задоволена товаром

• Марія П***

Гарна якість!

• Інна О***

Зручний

Достоинства:
    Надувається швидко і не дуже шумить
    Недостатки:
    Через насос здувається

• Вікторія

Купили цей матрац для гостей, вже випробували. Все добре, всі задоволені. Ввечері швидко надули, вранці так само швидко склали, щоб не заважав, дуже зручно.Дві ночі спали на ньому двоє людей, на ранок все добре, не спускав. Задоволена покупкою.

Достоинства:
    Високий, майже як ліжко, легко надувати та здувати.
    Недостатки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Велике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.

• Наталия Ж***

К сожалению хватило на пару месяцев. Начал у утру просто спускать. Дырку найти не смогли.

• Олексій З***

Швидко надувається!

Користуйтеся із задоволенням!

• Светлана К***

швидко здувається, оформили повернення, сподіваюся отримаю свої гроші

Достоинства:
    На вигляд супер
    Недостатки:
    Не тримає форму
      Представник бренду

Нам дуже шкода за Ваш випадок, але можливо ми Вам зможемо допомогти якщо Ви пройдете онлайн діагностику на нашому сайті ссылка

• Тетяна Д***

Товар прийшов вчасно.
    Але не було повної комплектації товару. Відсутня зазначена в комплекті сумка для матрацу. Прикро, бо товар купувався як подарунок для близької людини.

Недостатки:
    Відсутня сумка

• Ольга Б***

Матрас просто чудовий))Якість і дизайн дуже гарні,а наповнюється повітрям за лічені хвилини

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Ми вдячні за Вашу увагу до деталей та за Ваш час, приділений написанню відгуку. Ваші слова — не лише похвала, а й заряд енергії для нас. Обіцяємо продовжувати створювати Вам ідеальні рішення для приємних спогадів.

• Роман З***

Дуже зручний і комфортний!

• Володимир К***

Через рік щоденного використання не тримає повітря

Достоинства:
    Насос вбудований
    Недостатки:
    Недовговічний

Доброго дня,

Нам шкода що у Вас стався такий випадок. Будь ласка, заповніть заяву на ссылкащоб ми змогли Вам докладніше допомогти.

• Єлизавета Ж***

Дякую за швидку доставку! Тепер є шанс виспатись під час тривог, ліжко супер, поясниця на ранок не болить, матеріал приємний та щільний - витримав кігті кота)

Достоинства:
    розмір, мішок для зберігання, вбудований насос
      Представник бренду

Прийміть наші щирі подяки за ваш відгук! Ми щиро раді, що наша продукція виправдали очікування і Ви поділилися своїм позитивним досвідом. Ваші детальні коментарі роблять нас ще більш рішучими у нашому розвитку. Ваш вибір нашої компанії є найвищою нагородою для нас. Ми обіцяємо зберігати високі стандарти та радувати Вас при кожній покупці.

• Лілія Н***

Надувається швидко, підкачую не часто, добре тримає велику вагу і сильно не просідає

• Юрій Р***

Ну як на мене класний матрац, не очікував якогось супер комфорту, але на ділі справді комфортно було спати

Достоинства:
    не просідає, міцний, зручний
    Недостатки:
    нема

• Наталія Л***

Норм

• Даниил М***

Якщо порівнювати з синьою аналогічно версією але з позначкою Plus, яка трохи дорожче, то дана модель конкуренції нажаль не витримує.

• Андрей Р***

Порадував що носос не лище може надувати, але і здувати матрац. Спати комфортно. За 4 дні практично не здувся

Достоинства:
    Високе від звичайного матрасу. Вмонтований носос
    Недостатки:
    Скрипить коли спиш)
  • Олег С***

Спати на ньому класно ,без питань но вистачило на пів року ,почало спускати ,обдивився все 20 раз не найшов нічого,якась мікро тріщина чи шо непойму

• Станіслава Л***

Якісний матрац за адекватні гроші. Поки що тільки позитивні враження

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Ні
  • Ігор Б***

Матрас, что надо. Удобно и быстро, надул и забыл. Спасибо за оперативную доставку!

Достоинства:
    Встроенный насос, размер, качество
  • Евгений Б***

Все понравилось ) пользуюсь неделю , каждых три дня немножечко подкачаю, это лучший вариант за эти деньги

• Артем Г***

Файний матрац. По лінолеуму не їздить, надувається сам швидко, щоб спускався поки що не помічав, можна брати

• Александр Д***