Отзывы покупателей о Надувная кровать - матрас с насосом Intex 152 х 203 х 46 см (64414)

Оценка пользователей 3.9/5
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 46. Цвет: Серый

Чудовий матрац, 8 місяців на ньому спав, підкачувати потрібно рідко, покупкою задоволений.

Достоинства:
    Зручно надувати та здувати за допомогою вбудованого насоса. Якісний.

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• ОЛЕКСАНДР К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 56. Цвет: Серый

Місяць в користуванні кожен день по 8-12 годин на день. Ще жодного разу не підкачував. По відгукам готувався підкачувати кожен день, але поки що не спускає. Постійне навантаження - малорухома одна людина вагою 90 кг.

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 46. Цвет: Серый

Супер якісне. Автоматичне.
    Витримало 120 кг без проблем

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Дякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Єлизавета

Рекомендую - 100%. Коли обирала - хвилювалась на рахунок якості і довговічності, але користуюсь вже майже два місяці і все супер. Читала, що люди підкачують матрац кожні пару днів, але мені достатньо раз на тиждень/два буквально секунд 20 підкачати. Він ну дуже великий, дуже подобається, що високий. Але вдвох буде трохи незручно, бо по краям трохи мʼякий, хоча може я не до кінця накачала, боюсь перекачати Матеріал достатньо товстий, можна не хвилюватись, що дуже легко пробʼється.

Достоинства:
    Якісний матеріал, добре тримає повітря, дуже зручний, як на мене - навіть зручніше ніж звичайні ліжка. Сильний насос - з нуля накачав матрац за хвилину-дві. Не спускає, головне правильно закривати.
    Недостатки:
    На початку був трохи запах, але вивітрюється за добу і зовсім не пахне потім.
  • Максим

Через один рік використання можна викидати, бо воно вже наполовину здувається за ніч

• Андрей Д***

Ліжко чудове, на ньому зручно спати. Лише за два-три дні підспускає, але саму форму тримає чудово.

Представник бренду

Велике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.
      Дякуємо, що обрали INTEX

• Яна В***

Легко складається, надувається швидко, гостям було зручно.

Достоинства:
    велике, швидко надувається
  • Ігор Ж***

Спав на ньому кілька ночей і ліжко не сплющилось.

Достоинства:
    є насос, високе, велике
    Недостатки:
    жодних
  • Дем’ян Ж***

Матрас прочный и стабильный, не прогибается даже если спят два человека, не деформируется после сна.

• Ирина М***

Здравствуйте!
      Вы уже матрасом пользуетесь с января месяца. Подскажите как в эксплуатации, не разочаровались? А то хочу приобрести и не знаю стоит ли.

• Андрій П***

Вбудований насос надуває швидко, плюс продавець додає безкоштовно механічний насос, що під час відсутності світла дуже добре якщо потрібно підкачати . Ліжко зручне лише посередині, по краях відчутно слабша пружність і тому відчуття що зараз впадеш. Якщо спати вдох потрібно обом якось вміщуватись по центру. Кожні кілька днів підкачую бо трішки здуваються, не критично, але люблю коли більш тверде.

Достоинства:
    Швидка електронакачка, додатково ручний насос
    Недостатки:
    Нерівномірне пружність-по центру ОК, по краях напівздуте.
  • Олександр Т***

Товар прийшов уже з тріщинами по шву

• Іван Ш***

Якість на 5 з 5. Доставили дуже швидко, вже протестували, враження тільки хороші. Гарна підтримка спини та попереку. Легко надувати. Супер!

Недостатки:
    Не знайшли
  • Володимир Х***

Ліжко якісне та варте свої грошей. Спина подякувала, що сплю тепер не на підлозі з карематом. Надуваєтсья легко, сдувається за потреби - теж легко. Дуже подобається велюр на дотик і білизна не скочуєтсья за ніч

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Ні
  • Дмитро Ш***

Качественная надувная кровать. Взял для ребенка, очень удобно, сам тоже спал иногда, рекомендую от души

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обнаружили
  • Наталя О***

Дуже зручно

• Микола І***

• Сергей Б***

Матрас то хороший але через 3 дні почав спускати. Протягом місяця насос погано почав качати. Гадав що кіт пробив його, але ні....з'явилась грижа і лопнув.

Достоинства:
    Не дуже великий, насос швидко качає, спина не болить.
    Недостатки:
    Почав сам спускати, грижа, насос перегрівається, повністю не може накачати
  • Ірина Е***

Виявляється можна спати, як людина і на такому тимчасовому ліжку. Для мене плюс, що воно довго тримає правильний тиск всередині. За 5 діб не відчула, що воно просіло чи здулось, мені важливо бо люблю спати на досить жорсткому. Швидко надувається, не треба зайвих рухів.

Достоинства:
    Ціна, розмір, якість
    Недостатки:
    Жодних
  • Максим

Кровать вроде качественная, я довольно крупный, ничего не треснуло, грыжи тоже не появились, жесткость такая же как в первый день. Надувается за минуту и так же быстро можно сдуть. Удобно, что есть сумка для хранения и кровать не пылиться.

Достоинства:
    Нормально держит воздух, легко пользоваться
  • Виолетта

Для двоих людей можно было взять шире, но в целом нам нормально поспать ночь-вторую. Легко надувается встроенным насосом, вполне устойчивое и высокое. Спина после сна не болит, качество и цена соответствуют, так что рекомендую.

Достоинства:
    Комфортное, хорошая цена
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Мирослава У***

У нас таке ліжко пролежало місяць у коридорі. Підкачували два рази. Спали і дорослі і діти і собаки. Якість влаштовує, до нього розглядали дорожче, але добре, що взяли саме це.

Достоинства:
    Вбудований насос, ціна, швидка доставка
  • Олег

Нормальний матрас, взяв з хорошою знижкою. Користуємось час від часу, пару хвилин і готове спальне місце. Надуваю до потрібної жорсткості, але не на повну. Тримає повітря добре, перевірено за 4 доби сну двома дорослими

Достоинства:
    Приємний матеріал та якість, швидка доставка
  • Юрій

Купував для гостей, їм сподобалось. Якщо користуватись інструкцією і правильно надувати – довго прослужить. Міктротріщини з часом не зявились, ніяких гуль, сам по собі майже не здувається

Достоинства:
    Швидко надувається, приємна ціна
  • Сергей

Качественный матрас. Спим 3 месяца, иногда подкачиваем.

• Ольга

Почитав отзывы, очень сомневались в покупке... Да, сдувается, но совсем немного, раз в три дня подкачиваем, так как нравится спать на жёстком.
    Розетка товар доставила быстро, в течение двух дней.

• таня Т***

Приятный на ощупь, удобный. Удобно и быстро накачивать и спускать. Но к сожалению действительно спускается и очень заметно, что очень разочаровало .

Достоинства:
    Быстро надувать, удобный.
    Недостатки:
    Быстро сдувается.
  • Алина С***

Майже одразу став спускатися. Але на добу норм. Сам матрац дуже зручний для сну. Швидко насувається і здувається. У використанні з червня. Попри спускання не шкодую, що придбала - є тепер місце для гостей

• Антон М***

В середине ночи ты уже на сдутом матрасе! Непонятно откуда выходит воздух. Ужасный товар.

Достоинства:
    Недостатки:
    Сдувается практически сразу.
  • Елена

підкачувала через місяць, але використовую поки тільки кілька разів на тиждень

Достоинства:
    зручне ліжко, спати комфортно, нічого не болить)) простирадло не сповзає, висока, насос качає швидко декілька хвилин
    Недостатки:
    На даний час немає
  • Сергій А***

Все нормально... Подкачиваю раз в два дня.

Достоинства:
    Удобная
    Недостатки:
    Сдувается
  • Яна Б***

Клас! Користуємся вже 3 місяці! Зручно спати, дійсно не прогинається! Тільки на бортах трішки.

Достоинства:
    Незамінний у подорожі або тимчасовому проживанні!
    Недостатки:
    Немає!
  • Николай

Немного сдувается, приходится каждый день подкачивать

• Ростислав Ф***

Взяли для гостей, начиталися відгуків що вся ця мебель від компанії Intex буває досить бракованою, ну і нас не обійшло строною, в перший же день надув його і просто залишив стояти, в результаті за 4 години спускає десь на 10%-15%, перед сном, докачав його повністю і залишив, на ранок він спустив десь на 35%-40% і це ж без навантаження, ніхто на ньому не спав
    Не раджу купувати, брак не в лодного чи вдвох а просто в колосальних об'ємах, будь яка модель має велику кількість негативних відгуків

Значючи як тут все влаштовно і дивлячись на коментарі, навіть не знаю чи варто пробувати обміняти чи повернути це ліжко, чи варто воно того часу і сил і коштів, бо ж прийдеться за доставку платити.

Достоинства:
    розмір, зручний (ніби)
    Недостатки:
    Спускає
    • Ян

ссылкавозврат

• Ростислав Ф***

Скороистався обміном, замінили без проблем, нове ліжко вже стоїть більше 2 днів, першу годину трохи підстустило, розтягнулося трохи, але вже стоїть і не спускає

Не знаю як буде з часом, гарантія тільки 14 днів і браку багато, рекомендувати не став би
      з очевидних мінусів це запах і шанс нарватися на брак
      з плюсів, доволі комфортне і з насосом, на випдок якщо зламається є окремо під ручий насос.
      якби міг змінив би оцінку на 3 або 4 зірочки

дуже приємно здивований тим як просто відбувся обмін на новий, без будь яких додаткових запитань чи перевірки і очікування, відніс у суботу і у понеділок забрав новий.

• Татьяна Т***

Получила бракованный товар. Матрас забрала в отделении Розетки, на месте проверить его не дали (аргументируя это большим объемом и невозможностью надуть на месте). Привезла домой, надула, в матрасе оказалась большая дырка(фотография имеется), вернулась в отделение Розетки - с момента получения до момента возврата прошло 2 часа (время на дорогу и накачать матрас). У меня его забрали на экспертизу на 14 дней (после того, как не дали проверить на месте), я сейчас и без денег и без матраса. Набирала оператора - говорят, что 14 дней тщательно проверяют, кто повредил матрас, чтобы решить, будут ли мне возвращать мои деньги или небракованный товар. С таким уровнем обслуживания я еще не сталкивалась.

Достоинства:
    не успела ощутить
    Недостатки:
    получила бракованный товар с огромной дыркой
  • Елена Н***

мені подобається. Зараз сплять діти, а коли придбаємо диван, буде додаткове місце для гостей.

Достоинства:
    повноцінне спальне місце на двох. як тимчасова альтернатива до придбання дивана або ліжка.
    Недостатки:
    особливих не виявила. перед сном потрібно підкачувати.
  • Светлана А***

Не рекомендую! Матрас первые дни нужно подкачивать утром и вечером,а с третьего дня пользования каждые 2 часа,днём и ночью. Просыпаешься от того,что находишься в сдутом коконе.
    Оказывается!:гарантия на него только 2 недели, представителей Intex в Украине нет,а Розетка ничем помочь не может.
    Прекрасный одноразовый матрасик почти за 2000

Недостатки:
    Сдувается
    • Лариса М***

Через місяць почала на ранок спускати, відсотків на 35-40
      Не рекомендую, ні в якому разі

Представник бренду

Вітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (ссылка) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.