Отзывы покупателей о Автодержатель для телефона iOttie Easy One Touch Wireless 2 Black (HLCRIO143)
Снят с производства
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мене кріплення не підійшли. CD-тримач як горобець у сараі. А прещіпка хоч і якісна, але вага конструкціі з телефоном десь 350 грамів, теж не тримає як того хотілося б. Ще й принцип роботи вставляння/виймання телефону потребуе великоі тактильноі взаємодіі з конструкцією. Перше, що спало на думку при використанні - "соплі"
Нащастя, від минулого тримача залишився зажим з упором, який гарно підійшов- Достоинства:
- Наче гарна, але...
- Недостатки:
- Кріплення заслабкі
- Медвидь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала на подарунок чоловікові на Новий Рік. Тримач хороший, не дряпає телефон, зручний і плюс в тому,що можна ще й телефон підзарядити в машині. Рекомендую.
Доброго дня, Татьяна. Дякуємо за відгук
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар якісний, все відповідно працює, добре тримає телефон і зарядка супер.
- Недостатки:
- Не було в комплекті однієї деталі
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав тримач без однієї деталі, яка входить у комплект, Розкомплектовано товар. Прикро. Надіюсь на відповідальність продавця. Відсутнє кріплення (мале), саме це кріплення мені було необхідне.
- Недостатки:
- Доброго дня. Отримав цей тримач тільки з одним кріпленням(велике), а малого кріплення не було в упаковці. Саме його мені і потрібно було. Надіюсь на відповідальність продавця.
Здрастуйте, Леоніде. Будьте ласкаві, зв'яжіться з відділом сервіса та вкажіть точно якої деталі не було в комплекті. Зробіть фото того, що Вам приїхало, ми перевіримо з повним комплектом і раптом буде виявлено недокомплект - ми вам доукомплектуємо його.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный держатель, зарядку для андроид даёт 15w, качество материалов на высоте. Не дешёвый давай, но качественное дешёвым быть не может. Рекомендую для покупки.
- Достоинства:
- Качество материалов, функционал.
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобен в использовании, виды креплений (2 шт)
- Достоинства:
- Удобен в использовании, виды креплений (2 шт ).
- Недостатки:
- Нет.
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тримач сподобався
- Достоинства:
- На вигляд надійний. 2 кронштейна дозволяють кріпити як на дефлектор повітропровіду так і в CD слот. Взимку з дефлектора дує тепле повітря і нагріває телефон, тому в CD слот.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Надежда П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказала на подарок, приличный автодержатель,оригинал
- Достоинства:
- Качество