- Валентин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Home&Tech
Я дуже задоволений цією камерою. Вона справді вражає — має три об’єктиви які сповіщають про рух, що дозволяє охопити велику площу одним пристроєм, і це дуже зручно. Встановив біля будинку — і отримую повний огляд прибудинкової території, без «сліпих» зон. Головним є додаток icsee на український мові
- Достоинства:
- Стильний дизайн та не великий корпус
- Продавец Home&Tech
Дякую за відгук! Ця камера дійсно дуже крута та функціональна! Користуйтеся із задоволенням!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Home&Tech
Я дуже задоволений цією камерою. Вона справді вражає — має три об’єктиви які сповіщають про рух, що дозволяє охопити велику площу одним пристроєм, і це дуже зручно. Головним є додаток icsee на український мові
Переваги: Стильний дизайн та не великий корпус- Достоинства:
- Але трохи непоганий стильний дизайн та не великий корпус
- Недостатки:
- Пока все хороший без проблем
- Продавец Home&Tech
Вдячні за зворотний зв’язок! Гарного користування!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: Home&Tech
Недарма людина в попередньому відгуку матюкає. Коли ви тратите купу часу на якесь , яке не працює. А продавець відписується загальними фразами "повинно працювати, ви щось не те робите"
висновок: якщо хочете затратити купу нервів і часу, купуйте у Home&Tech- Достоинства:
- Недостатки:
- не підключається ні до смартфону, ні до реєстратора
- Продавец Home&Tech
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження. Ми пропонували надати Вам відеоінструкцію з підключення та намагалися допомогти в межах консультації. Водночас ми не здійснюємо індивідуальне налаштування обладнання та не можемо надати точні рекомендації без інформації про модель Вашого реєстратора, спосіб підключення та параметри мережі.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Home&Tech
Как эту х***у сконектить с компом или телефоном?
Она неотсвечуется ни с какой стороны, инструкции нет в нутри а значит е***я сам .- Продавец Home&Tech
По-перше, просимо утримуватися від використання ненормативної лексики у відгуках. Публічні образливі формулювання не вирішують технічні питання та не відображають реальної якості товару.
Камера підключається через мобільний застосунок (назва зазначена в описі товару). Для запуску необхідно подати живлення та виконати стандартну процедуру первинного налаштування через Wi-Fi . Без цих дій пристрій не буде «відсвічуватися».
Кожна камера перевіряється перед відправкою. У переважній більшості випадків складнощі виникають через неправильне перше налаштування або непідключене живлення.
Ви не зверталися до нас за консультацією, хоча ми надаємо безкоштовну покрокову допомогу кожному клієнту. Замість публічних емоційних формулювань достатньо було написати в чат продавця — питання вирішується за декілька хвилин.