Картка Rozetka

Отзывы покупателей о POD-система IQOS VEEV 1.5 мл Аквамарин (7622100818151)

Оценка пользователей 2.67/5
  • Татьяна Т***

Пристрій прийшов без картриджу. Купила картриджи окремо. Вс працює,нічого не тече. Дуже зручно тримти у руці.

Достоинства:
    Зручний,смак приємний. Легко змінювати картриджи.
    Недостатки:
    Нема картриджа у комплектаціі пристрою
    • Представник бренду

Привіт! Поди не йдуть в комплекті з IQOS VEEV та не є частиною пристрою. Змінні поди можна замовити окремо. Також наші експерти служби підтримки 4767, за необхідності, допоможуть підібрати для вас смак

• Елена

Сам гаджет выглядит стильно и качественно. Но мне не подошёл. После затяжки душит кашель и неприятная сухость в горле. Потратила деньги зря. Обслуживание Розетки ,как всегда, отлично.

• Евгений Д***

Спасибо за отзыв, оказывается я не одинок. Много лет курил сигареты, затем айкос, а этой штукой не могу затянуться вообще - кашель.

• Олексій

Приєднуюсь до попереднього відгуку. Сам девайс виглядає супер, приємно тримати в руці, швидко заряджається, але якість того, що в середині подів це просто не передати словами... Перший VEEV придбав в кінці лютого, з того часу я спробував усі смаки подів, кашель та подразнення горла - стабільно, смаки (у порівнянні з ельфбаром) - в 2-3 рази гірше. Найбільш підходящий для мене виявився смак Green Mix, але буквально тиждень тому вирішив поставити крапку на VEEV після того як 1 под з пачки майже повний - викинув у зв'язку з горілим смаком, другий з тієї ж пачки більш менш був норм, але теж не осилив, хоча до цього часу саме по цьому смаку питань не було. Інші смаки - це наче знущання, солодкі палити просто неможливо, з нових - Кавун+м'ята ще більш менш, але Медовий - наче якісь ліки від горла)) Шукав альтернативу, спробував ельф, так він теж зі своїми особливостями, але ельф я можу палити 1 раз на 2-3 години, а VEEV мені просто хочеться палити постійно. Ну і якщо порівнювати ці 2 системи, то від ельфу приємний присмак залишається (хоча що те що інше для здоров'я шкідливе), а від VEEV просто куриш заради процесу та бажання палити. Девайс сам залишу, почекаю може все ж виробники зможуть придумати щось більш цікавіше ніж те що є зараз.
    п.с. 1 пачки подів (2 шт), вистачає приблизно на 2-4 дні, це якщо палити десь 100 тяг на день, 400 тяг з поду як заявив виробнк - це мабуть якщо втягувати 0.1 секунди, тоді буде 400...
    п.с.с. зверніть увагу на відгуки під под системами від IQOS, різниця написання в 1-3 дні, без відмітки про покупку на розетці.

Достоинства:
    приємно тримати в руці, швидко заряджається
    Недостатки:
    смаки жахливі, подразнення у горлі, кашель
  • Анечка Т***
    Продавец: Rozetka

Купила сьогодні цей пристрій,вкус купила кавун з м'ятою,запах ощущається,но немає дима (пара цього вкуса).Чому?

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Запах чути,но нічого не тягнеться,немає пара
    • Представник бренду

Привіт! Спробуйте робити більш потужні, проте плавні затяжки. Також в додатку IQOS App можна налаштувати кількість пари. В разі чого – зверніться на гарячу лінію 4767, щоб наші експерти могли допомогти. Дякуємо!

• Сергей К***

Не советую

Достоинства:
    Внешний вид
  • Олег К***
    Продавец: Rozetka

Пробував різномінтні одноразки, але Под система від Айкоса виявилась самою не смачною, то буває різко на кашель пробиває, але це не найгірше, найгірше це сам смак, це просто жах, цікаво творці цього поду самі хоч пробували його вдихати ? Перепробував всі смаки, думав хоч один буде нормальний, але нажаль чуда не сталось, спочатку робиш 3 затяжки і ще може бути, а потім просто щось незрозуміле в роті відчуваєш з тим смаком, а післясмак це взагалі кошмар якийсь, не можу більше 7-8 затяжок зробити, в роті жахливий присмак просто і відразу вимикаю бо здається ще тягу зробиш і знудить, очікував більшого від такого популярного бренду, пропоную провести якусь модифікацію і змінити ПОВНІСТЮ всі смаки.

Достоинства:
    зручний
    Недостатки:
    смаки просто жах, зробіть щось з цим
    • Представник бренду

Привіт! Дуже шкода, що вам не підійшов IQOS VEEV. Ми регулярно випускаємо нові смаки подів: фруктові, ментолові, тютюнові. А спеціальна технологія MESH допомагає запобігти горілому смаку при використанні Айкос Вів. У разі питань звертайтесь, будь ласка, в службу підтримки за номером 4767. Наші експерти спробують розібратися в ситуації та знайти рішення!

• Yulia V***
    Продавец: Rozetka

Не рекомендую,жидкость часто попадает на губы ,в рот ,думаю что стоит хорошо подумать ,прежде чем покупать этот дивайс

Достоинства:
    Вкусы
    Недостатки:
    Быстро садится,жидкость разливается
    • Представник бренду

Привіт! Дякуємо за ваш коментар. Ця проблема може бути пов'язана з занадто сильними та інтенсивними затяжками. Рекомендуємо робити плавні затяжки із середньою силою тяги

• Сергей П***

Всё же напишу отзыв...
    Приобрел сей девайс в физическом магазине в Харькове, давно хотел заказать, и, забирая айкос классик для жены, купил заодно Вив себе, т.к. нравятся вэйп курилки всякие...ожидания, что это девайс от Айкос и типа будет круто и в исполнении и в качестве - оправдались....но вот поды, вернее то содержимое, которое в них- это сплошное разочарование...и вроде как курильщик(паровщик) со стажем, перепробовал всякие одноразовые системы- iGet, Vaal, Elfbar считаю лучшими, а вот парилку от Айкос курить не могу, кашель просто душит...почему так? Кстати с подсистемами от Фитч- такая же история...не понимаю только: почему у именитых производителей так получается, что не получается...и это не только одно моё мнение...в общем буду ждать каких-то изменений в жидкостях от Айкос...дэвайс куплен на данный момент зря...пусть пока полежит...аппарат Айкос - супер, хоть приложение через блютуз ещё доделать надо, чтобы 2й раз подключиться- надо переподключиться с удалением девайса...подсистемы сменные- отстой...уж извините, Айкос...

Достоинства:
    Хороший девайс
    Недостатки:
    Невозможно нормально парить, душит кашель
    • Сергей П***

Добавлю важное... из-за чего стоит купить сей девайс - это сетевая зарядка))) за 400 грн вы приобретаете качественный кабель type C и зарядное устройство)))

• Аліна З***
    Продавец: Rozetka

Крутий дивайс, колір в житті виглядає ще крутіше