- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався декілька років назад поперєднікамі айкос.Дівчині взяв на днях з кейсом.Наразі вимушений мінімізувати маніпуляції з гаджетом,тож відсутність обмеження в заряді мундштука кожні дві папіроси,виправдовує себе абсолютно.Однозначний
- Достоинства:
- Нажаль в час відсутності вільного і розпланованого перекуру,маю можливість вшатать стільки стіків підряд, скільки моє знервоване нутро потребує,після не дуже позитивних емоцій,від воєнних дій.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отправили в течении суток с момента заказа , товаром доволен !
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Представник бренду
Дякуємо за відгук!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я мала можливість використовувати всі лінійки IQOS від самого першого до останнього. Мені подобається саме цей формфактор з одного девайсу. У мене була попередня версія. Тепер вона модернизована і використовувати зараз приємніше. Зʼявився індикатор заряду і кришечка що закриває отвір для стику тепер зсувається, а не крутиться. Це зручно. Загалом чудовий пристрій, звісно, якщо немає наміру позбавитись негативної звички)
- Достоинства:
- Набагато ліпший попереднього варіанту
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Представник бренду
Марино, дуже дякуємо за відгук :)
- Ирина М***Продавец: Rozetka
Стіки не мають смаку....зовсім... окрім ментолу. Не рекомендую!!!!!!
- Достоинства:
- Нема'
- Недостатки:
- Стіки
- ПокупательПродавец: Rozetka
Айкос не покупайте, он не курится.
Купил гло хайпер плюс — реальная вещь.
И дыма много , и чистить не нужно.
Айкос мучаться чистить просто ужас.
Ещё и не курится, по сравнению с гло.- Достоинства:
- Красивое
- Недостатки:
- Барахло
- сергей д***
Не курится потому, что в нём табака в 3 раза меньше, чем в glo. Нечему куриться.
- Василь
Маю три різних гаджета Гло - погані, курити не можу - дуже вологе куріння, зразу в легенях робиться слизь і кашляю, поки все не викпшлчю аж груди болять. На роботі у колег беру айкос - зовсім інша річ. Так в стіках від Гло є більше тютюну, але ж звичайний тютюн від температури ні димить, ні парить, він там взагалі майже не потрібен, париться тільки пропитка тютюну. В айкосах тютюн перероблений, подрібнений, тому трохи дає свого нікотину, хоча також добавок багато. І в айкосах дим (пар) сухіший.
П.С. курю сигарети 25 років без перерви, а Гло не можу курити (парити), хай вибачить мене їхній виробник. Пробував різні стіки - не допомагає, тому комбінував 1 стік через 5 сигарет.
- ОлексійПродавец: Rozetka
Товар так і не прибув. Термін прибуття у точку видачі постійно продовжувався. Служба підтримки некомпетентна, пишуть нісенітницю
Сподіваюсь, це виняток і решті клієнтів замовлення вдалось отримати. Але краще скористатися офіційним продавцем- Достоинства:
- Не вдалося зашкодити здоров'ю, оскільки не отримав замовлення
- Недостатки:
- Так і не вдалось спробувати