Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Устройство для нагревания табака IQOS ILUMA Графитовый (7622100824732)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Павло П***

Краще як айкос дуо цей зі стіками ТЕРЕА набагато кращий міцність диму така сама як і в хеетс але такие враження що дим чистіший і мякший тепер буду на люмії з ТЕРЕА проте тут обман з індукційним нагріванням нема тут ніякої індукції принцип нагрівання такий же як в айкос дуо тільки вдосконалений тобто в кожному стіку ТЕРЕА є в середині тютюного контейнера металева малюсінька пластинка і тютюн так само як і в дуо нагрівається з середини я розірвав стік і не один і побачив що в кожному стіку є металева пластинка АЛЕ ПРИ ТОМУ ВСЬОМУ ОБМАНІ САМ АПАРАТ І САМЕ КУРІННЯ БОМБЕЗНЕ ВОНО ТОГО ВАРТЕ ЩО тереа капільку дорожча видно додали вартість металу яого нема в хетс а так все ок тепер буду курити люмію)))

Достоинства:
    ЛЮМІЯ КРАЩЕ ЯКЕ ДУО
    Недостатки:
    ОБМАН З ІНДУКЦІЄЮ АЛЕ НЕ ВАЖЖАЮ ЩО ЦЕ НЕДОЛІК ТО ПРОСТО ФАКТ
    • Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Та усі пристрої IQOS ILUMA дійсно працюють за індукційною технологією нагрівання. Тримач IQOS ILUMA генерує електромагнітне поле, яке розігріває металеву пластину, заховану всередині стіка. А пластина нагріває тютюн до випаровування з нього аерозолю.

Для порівняння, пристрої попередніх поколінь мали резистивне нагрівання. Тобто, електричний струм від батареї подавався напряму до контактів нагрівального леза. Під дією струму лезо нагрівалося та нагрівало стік.

• Руслан П***

Сподобалось

• Виталий А***

Прийшов швидко, працює без нарікань. Після нього звичайні сигарети відчуваються так, наче купив самосаду в стакані , та закрутив в газету

Достоинства:
    Велика різноманітність смаків
  • Олександра Г***

чохол більший і важчий
    сам айкос також більший і важчий
    стіки менше смердять після використання - для мене це найбільша перевага
    не треба тиснути кнопку, щоб почати курити, - просто вставляєш стік і починає нагрівати
    прямо радикальних відмінностей не бачу, це просто як новий айфон))

Достоинства:
    все те саме, але зручніше
    Недостатки:
    поки не бачу
    • Олександра Г***

невелика недолік: чохол більше залапується, коли шкіра рук масна, і ці відбитки потім важче витерти. за старим айкосом такого не помічала

• Пётр К***

Всё отлично.

• Остапчук Б***

Зовсім інші відчуття куріння з цим пристроєм. Смак стіків став набагато приємнішим и чистим. Я не любив стіки з ментолом на минулих моделях айкосів, але на iluma це щось неймовірне.

Достоинства:
    Чистий смак
  • Сергій

Все Ok

• Роман

Цей прилад працює тільки зі стіками TEREA, які вдвічі дорожчі за HEETS та Fit. Їх треба спеціально замовляти.
    А в описі явно продукту не вказано, що інші стіки не підходять.
    Так само не вказано це ніде і в інструкції самого приладу.
    Сама морока.

Достоинства:
    гарно виглядає
    Недостатки:
    працює тільки зі стіками Terea
    • Олександр Т***

Вказано

• Олександр Т***

І дорожчі вони на 5 гривень

• Микита Ш***

А чому не втричі дорожче ?

• Олександр Д***
    Продавец: Rozetka

Раніше користувався лімітованою серією IQOS Originals Duo космічний. Через несправність пристрою довелось зробити гарантійну заміну на цю модель. Так, його не треба чистити, більше диму, але на цьому плюси закінчуються. Пристрій важчий, тримач слизький і важкий порівняно з старою моделлю. До того ж він повністю круглий і скочується на більшості поверхонь. В старої моделі був жолоб, який не давав цього зробити. Найголовніший мінус для мене особисто - це смак стіків. Я перепробував абсолютно всі і вони всі риготні. Смаку тютюну нема зовсім, серія Тобакко ні разу не тютюнова, всі інші схожі на дешевий лм з капсулою. Хотілось би курити щось, що хоч наближено схоже за смаком на тютюн, а не ці дешеві хімозні "миючі засоби".

Достоинства:
    не треба чистити
    Недостатки:
    все інше
    • Представник бренду

Олександре, добрий день! Дуже дякуємо за відгук. Тримач IQOS ILUMA дійсно важчий за попередні серії IQOS, адже зроблений з суцільного алюмінію. Щодо стіків – зверніться, будь ласка, за номером 4767, щоб ми допомогли знайти "ваш" смак.

• Олександр Д***

Хочу доповнити відгук. З виходом нової лінійки стіків Delia враження про цю модель тільки позитивні. Нарешті годні стіки.

• Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Тримач IQOS ILUMA виготовлений з алюмінію, на відміну від IQOS ORIGINALS DUO, у якого тримач був виготовлений з пластику. Тому тримач IQOS ILUMA дійсно трохи важчий за попередню модель.

• Сергій
    Продавец: Rozetka

Смердить і димить абсолютно так само як і минулий айкос, немає залишків тютюну в шахті, але там накопичуються смоли які теж горять і їх треба вичищати. Компанія вводить в оману тим, що нібито це менш шкідливо аніж сигарети, хоча Всесвітня організація охорони здоров'я це повністю спростовує. Повне розчарування і провал

Достоинства:
    Недостатки:
    Розвод на гроші
    • Максим К***

кинути палити єдине що є менш шкідливим