Отзывы покупателей о Стул Nowy Styl ISO-17 BLACK C-38

Оценка пользователей 4.43/5
  • AI аналіз відгуків
    145 відгуків:  65% позитивні, 20% нейтральні, 15% негативні.
    Стилець ISO C-38 отримав переважно схвальні відгуки за зручність, комфорт та відповідність ціні. Покупців особливо приваблює його бюджетність, простота та практичність. Разом із цим, клієнти часто вказують на проблеми з якістю конструкції, передусім слабкі місця зварювання та короткий строк служби при інтенсивному використанні. Деякі нарікання викликають також запах нових виробів, дефекти обивки та рівень післягарантійного сервісу. Стилі рекомендують для офісу, приймальні чи домашнього використання, проте не для великого навантаження чи тривалого щоденного сидіння.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор

Стілець сподобався
    Зручний, м'яке сидіння та нормальна спинка. Зібраний акуратно, не хитається, виглядає гарно. Для комп'ютера та повсякденного використання відмінний варіант за свої гроші.

Достоинства:
    Зручний, простий, легкий.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня

• Наталія В***

Гарні стільці,рекомендую

Представник бренду

Добрий день. Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стілець купувався тут 13 років назад для офісу. Використовувався щоденно-круглорічно під час робочого часу. За 13 років він досі живий і досі більш-менш нормально виглядає, не поламався, не облізла фарба, не поржавів, тканина звичайно підзатерлась вже добряче, але не порвалась, не відірвалась, не протерлась до дірок. Дуже хороші стільці.

Достоинства:
    Витривалість, довговічність
    Недостатки:
    Не виявив

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший, зручний і практичний стілець за адекватну ціну.

• Руслан К***

55555

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

, крепкий, качественный, за полтора месяца эксплуатации никаких нареканий, хочу заметить что из эксплуатировался в достаточно жёстких условиях

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стілець зламався на четвертий день після покупки. Відламалась ніжка від кріплення самого стільця. Я в шоці. 4 дні. Можливо брак був

Достоинства:
    Недостатки:
    Зламався, можливо брак

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

Представник бренду

Добрий день. Нам дуже прикро, що така ситуація сталася. Гарантія на нашу продукцію складає 12 місяців. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Щоб дізнатися найближчу адресу, треба надіслати листа на наш мейл [email protected]
      Гарного дня.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В цілому — хороший, зручний і практичний стілець за адекватну ціну.

Сидіти на ньому зручно, спина не втомлюється навіть після кількох годин за комп’ютером. Оббивка приємна на дотик, не ковзає і легко чиститься.

Достоинства:
    Зручний, м’яке сидіння та спинка
    Стійкий, не хитається і не скрипить
    Гарний стриманий дизайн
    Легкий у догляді
    Недостатки:
    Поки не знайшла

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Стілець зручний і мʼякий, комфортно на ньому сидіти цілий день за робочим столом.

Достоинства:
    Зручний, мʼякий
    Недостатки:
    Поки не знайшла

• Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Низька якість металу, маленький строк служби, враховуючи, що важче 80 кг ним ніхто не користувався.

Недостатки:
    Через півтора року відвалилася ніжка з одного боку у місці кріплення сидіння
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати краще. Гарного дня.

• Володимир С***

Супер стілець

Достоинства:
    М'який, зручний та легкий
    Недостатки:
    Не виявив

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вітаю. За вашою порадою, учора 02.07.2025р. я звернувся із своєю претензією про бракований товар до сервісного відділу. Заповнив відповідний бланк заявки на повернення/заміну товару. Пояснив ситуацію, вказав, що хочу замінити бракований товар на новий і якісний. Минула доба. Відповіді від ваших сервісменів досі немає. Чи є вища інстанція, куди я можу звернутися із скаргою? Чи мені напряму написати вашому керівництву?

Достоинства:
    Недостатки:
    Брак.

• Євген Б***

Розетка,

не псуйте собі репутацію. Вимагайте від виробника відповідальності при перевірці якості товару перед відправленням.

Сьогодні придбав у вас 3 стільці Nowy Styl ISO C-11. Привіз додому і виявив, що 2 стільці нормальні, а 1 хитається на рівній поверхні - виявляється, в нього різної довжини ніжки. Куди звернутися, щоб замінити бракований стілець?

Достоинства:
    Брак нівелює переваги.
    Недостатки:
    Купив 3 стільці: 2 нормальні, 1 бракований. Виробник безвідповідальний. Розетка теж.
  • Віктор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Стул вартує своїх грошей. Доставлено вчасно

• Лариса Г***

Зручний та міцний
    Раджу до покупки

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні

• Юля Т***

Дуже комфортні крісла.

Достоинства:
    Прибули у зібраному стані

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В користуванні більше року, ще й досі цілий, не розвалився.

Достоинства:
    Функцію сидіння забезпечує на всі 100
    Недостатки:
    Не бачу поки що

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Повторю предыдущий отзыв: "Лучше еще не придумали")

Достоинства:
    !!!

• Алина

Хороший стілець, якісно зроблений

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Почав скрипіти вже через тиждень.

Достоинства:
    Недостатки:
    Скрипить
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ровно год прожил и помер

Достоинства:
    Цена, качество+-, впринципе удобный, постоянно использовался
    Недостатки:
    без сварки не отремонтировать
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок! Ваша думка цінна для нас, ми докладемо всіх зусиль, щоб стати ще краще. Гарного дня.

• Евгений

Хороший стул.

Достоинства:
    Мягкая обивка
    Недостатки:
    4 ножки)

• Василь В***

Добрий день!

Приходься залишити відгук тут, так як іншим способом не можливо зв'язатись з продавцем(ROZETKA). Зробив замовлення 20.09.2024 і одразу ж оплатив. Зараз 02.10.2024 і товар досі в статусі "Комплектується". Писав продавцю в чат підтримки з приводу замовленням - відповіді нема. Знайшов і інтернеті номера ROZETKA, додзвонитись не можливо - відповідає, що робота телефонної лінії припинена.

Як мені получити відповідь, щоб з'ясувати чому товар ще не відправили?

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Звичайний, гарний стілець. Очікування= реальність ))

Достоинства:
    Добре зібраний стілець
      Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. Гарного дня.

• Валерій К***

Лучше еще не придумали

Достоинства:
    Ціна,якість

• Василий И***

Хороший стул

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо, що обрали нас. Ваша думка цінна для нас. Користуйтеся із задоволенням. Гарного дня.

• Марьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар чудовий. Все сподобалось.

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо, що обрали нас. Ваша думка цінна для нас. Користуйтеся із задоволенням.Гарного дня.

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Все гуд! И качество и удобно!

Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.Гарного дня.

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Колись (2017 р.) брав 2 шт., обидва зламалися відпрацював десь по 2 роки. потім (січень, 2019) купив схожий ссылка, бо він був тоді у акції, за відчуттям цей десь за місяців 2-5 теж зламається, тому зараз замовляю крісло (бо коли воно коштувало коло 500 грн, це мало сенс)

• Лана

Я тоже покупала где-то в 17м году, и вот сейчас сломался в месте пайки ножек. Теперь они стоят в 3 раза дороже.

• Роман

Стул как стул.
    Полгода в использовании, претензий нет.

• Наталя Н***

Все ок

Достоинства:
    Зручний

Доброго дня.
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Бажаємо приємного користування.

• Надія Я***

Супер!

Добрий день.
      Дуже вдячні за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• Павел

Швидко доставили, виглядає якісно. Зручний

Достоинства:
    Зручний, виглядає якісно. Маю надію-буде довго служити)
    Недостатки:
    Постійно кіт любить поспати на кріслі і не дає працювати)
  • Вячеслав К***

Хороший стул)

• Никита М***

Все добре

• Вячеслав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже комфортний стілець. Для сидячої роботи те що треба. Якісно виготовлений, простий, зручний.

Достоинства:
    Ціна. Якість.