Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Спортивный костюм велюровый утепленный женский ISSA PLUS 14874 S Серый (issa2007682643486)

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный кларет

Дуже невдалий крій штанів, якась незрозуміла резинка на поясі.

Достоинства:
    Колір, матеріал
    Недостатки:
    Крій

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Коричневый

Колір красивий. Гарно виглядає костюм. Тканина прям грає. Фасон мені підійшов. Не додає ваги. Як буде носитися то подивимося.

Достоинства:
    Гарний вигляд. Невелика ціна.

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Валерія
    Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный кларет

Даже класний костюм, задоволена, шикарний колір і тканина подвійний велюр дуже мʼяка і приємна до тіла. Що правда колір не такий як на фото, а сливовий, майже фіолетовий. Мені тепло, ношу постійно, ще чорний такий взяла. Штани як раз дуже вдалі, зручні, ідеальна довжина на мій зріст 166 см, висока посадка, не занадто кльош, резинка зручна, не тисне. А яка ще може бути резинка в спортивному костюмі?

Достоинства:
    Красивий, зручний.
    Недостатки:
    Немає.