- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Коричневый
Світшот. на флісі. сподобався і розмір підійшов, теплий. Дякую продавцю!!
- Достоинства:
- Теплий і м'який.
- Недостатки:
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Зеленый
Гарний світшот, теплий. Якість хороша.
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бежевый
Приємний матеріал, але виглядає трошки мішкувато.
Соответствие размерной сетке
Большемерит
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Серый
Гарний світшот,все підійшло!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Колір ніжно молочний, якість хороша тепленька.За таку ціну рекомендую не пошколуєте.
- Недостатки:
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Коричневый
Тепла якійсь хороша
- Наталя Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Коричневый
Розмір ХЛ на груди 95см. впритик.
Довжина рукава на зріст 1.74 добра за рахунок манжету.- Достоинства:
- Приємна тканина,гарний колір,теплий
- Недостатки:
- Маломірить трішки
Соответствие размерной сетке
Маломерит
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Голубой
Трохи маломірить. На розмір. Тому вільним як на фото в мене не буде.
- Недостатки:
- Маломірить.
- Марина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Коричневый
Маломірить. Кошлатиться.
- Марія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Коричневый
Світшот теплий, приємний колір, як на фото.В житті ношу S, і замовила цей світшот розміру S.
Не маломірить- Достоинства:
- Теплий, недорогий.
- Недостатки:
- Із мінусів після 2прання трохи закошлатився в одному місці.
- Юлія Я***Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Бежевый
Колір дуже гарний, розмір підійшов, але якість не дуже, на 3 день покашлатився повністю
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Єрмолаєва С***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Коричневый
Якість жахлива, нитки тирчать всюди,розмір М більш схожий на xs,не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість,маломеріт
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.