- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший інвертор, але ціна трохи кусається. Він не занадто гучний, але супер тихим його не назвеш. Рекомендую перед заливкою мастила першим запуском, злити залишки мастила "з заводу", бо я злив десь 200 г, після цього мастило заливається до верхнього рівня 900-950 г. Після обкатки 20м/год масло злив, було як нове, взагалі ніякого "сліду" експлуатації. У генератора більше переваг, але для себе виявив один недолік, так як відсутній вмикач/вимикач розеток 220, хто використовує для дому підключення "вилка-вилка" зрозуміють, що це незручно, так як генератор треба прогріти трохи перед подачею електроенергії. По споживанню палива не заміряв, але скажу, що він багато не споживає, скоріш економний. Генератор сам важкий, але це більш перевага, так як свідчить про якість. Взагалі більш приємні враження, так як в мене ще 2 генератори, то цей дасть фору всім.
- Достоинства:
- Інверторний, якість збірки
- Недостатки:
- Відсутній вимикач для вихідних розеток 220
- Вадим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тепер я залишу свій відгук...
Значить придбав я цей генератор у 23 році. В залежності від графіків він працює кожний день. Останніх місяців 5 він працює по 10 годин на добу. Генератор працює на приватний будинок, в якому три окремі квартири. Тобто його задача підтримувати 2 насоси в криниці, циркуляційний насос на твердопаливному котлі, 2 газові котли, 5 холодильників, інтернети, телевізори, комп'ютери, повністю освітлення в будинку та на подвір'ї.(звичайно бойлери, пралки, посудомийки, обігрівачі на період його роботи - вимикаєм). Я з'ясувалось, він має якісну електроніку. У мене був випадок, коли я випадково його підключив на замикання, і нічого страшного, він просто відсік напругу. Особисто сам перевіряв його навантаження, він тягне 3.7квт. (важко, але з задачою справляється). Звичайно, він має один мінус. Дуже важко заводиться(особливо в мороз). Той мотузок з ручного стартера як ялинка, і я все чекаю коли він лопне!!! Але якщо на це не звертати уваги, то апарат вогонь. Рекомендую!!!- Достоинства:
- Витривалий, не шумний, не еко режимі взагалі вогонь
- Недостатки:
- Важко завезти особливо в мороз. Коли нагріється, то заводиться з пів шнурка
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ця покупка найгірша на розетці. Нажаль генератор дуже поганої якості. Обороти не стабільні, не витримує 2квт навіть при 10 хвилинах. Про 2,5квт взагалі мовчу , одразу вибиває. На режимі ЕКО 1квт тримає більш менш, але завжди обороти скачуть. Обкатку робив, тому справа не в цьому. Або з браком, або просто вони всі такі поганої якості. Ці проблеми почались одразу, думав що через годин 15 пофікситься, але ні. Повернути або обміняти, я так розумію, не варіант, бо вже був у використані, тому відгук як є
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість
- Костянтин
у меня тоже скакали обороты пока я не отрегулировал зазоры на клапанах. нашел инфу какие они должны быть и изначально тут они были даже не близко. плюс на улице в мороз перемерзает трубка сапуна, надо следить чистить ее или на мороз снимать ее вообще
- Дмитро М***
Обороты и не должны быть стабильны, это инверторный генератор.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив такий апарат ще в 2023 році але справжнє "бойове застосування" він проходить зараз! Запуск в мороз -15 не так щоб легкий але у мене був колись "Восход 3М" тому це не проблема :D. Тягне опалення, водяний насос, холодильники, телевізори, освітлення і комп. Пару разів вмикали електродуховку - тягнув але починав "танцювати гопака" по всьому двору! Працює достатньо тихо! Апаратом задоволений! Зараз він реально рятує!
- Достоинства:
- Стабілно працює, тихий
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виробник Китай, навіщо брехати? Китайські є дешевші в нормальних марках.дешевий трюк
- Достоинства:
- Поки не знаю
- Недостатки:
- Набрехали про виробника
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за Ваше звернення. Інформацію на сайті виправили.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв минулої зими на заміну іншому, чудово справляється зі своїми задачами. Дуже легко заводиться з мотузки
- Достоинства:
- Доволі тихий
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрав зробив первивий прогон вродіби все норм..заміри ще не робив повний тест також розход ще не заміряв!!сумно те що на розетка задавав питання а мене тупо про ігнорили
- Достоинства:
- Мало шума
- Недостатки:
- Інструкція не від цого пристрою
- Марина Л***
Скажите, замерили расход? Как впечатления от использования?
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично, работает все отлично
Спасибо Розетка!!!- Достоинства:
- Тихий, економний
- Недостатки:
- Не выявил
- Макогон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На фото інша модель з електричним пуском.
Решта характеристик ідентичні.- Комар А***
Якщо Ви його купили, можете описати як працює? Все задовольняє чи є нюанси?
- Сергій П***
Не вижу кнопки старт и аккумулятора ?
- Євгеній М***Продавец: Rozetka
Еле завел, в обратную дает , пальцы чуть не поломал, что это???
- Недостатки:
- Во всем
- Андрій С***
Схоже невірно виставлені зазори на клапанах
- Евгений М***Продавец: Rozetka
Добрый день, на нем напруга скачит от 230 до 257 это норм для него?
Обороты не стабильные, даешь киловатта три работает ровно но громко- Достоинства:
- Пока не знаю
- Недостатки:
- Не стабильные обороты
Експерт RozetkaДоброго дня! Якщо обороти і напруга плавають без навантаження - це норма.
- Лариса К***Продавец: Rozetka
Маємо генератор з 23 року. Задоволені дуже. А зараз особливо, бо підключились на газ. Вистачає на приватний будинок( котел, холодильник, морозилка, пралка, ще й хліб печемо) працює тихо. При нагрузці трішки сильніше, але мʼяко. Рекомендую.
- Сергій М***Продавец: Rozetka
Задоволений, працює добре, а головне!!! - тягне мій глибинний насос 2,1 квт без усяких там частотників.
- Достоинства:
- працює як годинник
- Недостатки:
- гучний
- СергійПродавец: Rozetka
Генератор супер. Купляв в іншому місці. Якщо схочете його перевести на газ...буде проблемкою.) Зараз на цю модель багато підробок в інтернеті. Будьте уважні!
- Достоинства:
- Стабільність напруги
- Недостатки:
- Не зовсім і малий,хоч і інверторний
- Оксана Я***
Як виявити?
- Сергій Л***
На газ перевів .Трішки пришлось помудрувати.Працює пречудово. Заводиться на газу зразу. Все тягне по будинку, але чередуєм потужні прилади