Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Настольное крепление для монитора ITech LDT117-C012E 17"-40"

Оценка пользователей 4.57/5
  • Олексій Л***

Гарне кріплення, якісні матеріали, легко збирати. Є кабель канал (можна приховати дроти) є заглушки під юсб дроти в основі. При бажанні там можна закріпити зарядку або дата кабель, зручно. За свою ціну чудове рішення.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Стас К***

Дуже добре тримає мій монітор. Немає хитання або люфтів чому дуже радію. Доволі якісний товар.

Достоинства:
    якість, ціна, швидка доставка

• Юрій Д***

Для монітора 27 дюймів підійшов. Тримає стабільно не трусить і не хилить до низу. Регулюється легко. Рекомендую

Достоинства:
    Швидка достака, якісний товар

• Арсен К***

Прекрасно тримає монітор 32"" дюйми. 5 місяців як встановив радуюст кожен день

Достоинства:
    Ціна, кабель менеджмент, регулювання нахилу та повороту екрана, легка збірка
    Недостатки:
    Все ок

• Святослав Б***

Все підійшло. Кріплення гарно зроблене, дуже зручне в користовані ,особливо якщо порівнювати з класичною ногою,. Монітор хоч і великий але легкий в мене, тримає міцно

Достоинства:
    Гарна якісна зібрка, ціна приємна
    Недостатки:
    Ні

• Тарас Ш***

Стандартний кронштейн, легкий в збиранні і кстановці, але прямо з коробки, при повороті кронштейна був присуній скрип

Достоинства:
    - ціна
    - дизайн
    - легкість збірки
    Недостатки:
    - легкий скрип з коробки при повороті

Добрий день! Дякуємо вам за покупку і зворотний зв'язок - ваша думка допомагає нам ставати кращими. Усі ваші зауваження ми уважно вивчимо й обов'язково візьмемо до уваги, а також передамо на виробництво. З повагою, представник постачальника

• Алексей Б***

Пришел с небольшим браком, пластмассовая деталь была сильно вдавлена в механизм регулировки наклона монитора, поколупал вроде-бы норм.