- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після звичайної підставки різниця дуже відчувається. Не скрипить, хороші кути нахилу, обертання як по маслу, без проблем тримає два монітори по 27дюймів
- Достоинства:
- якість та надійність, легке встановлення, на два монітори
Представник постачальникаДобрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Встановлення виявилось простішим, ніж очікував. У комплекті було все необхідне, інструкція нормальна та зрозуміла)
- Достоинства:
- топове кріплення
- Недостатки:
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручне кріплення, особливо якщо мало місця на столі, весь день працюю за компʼютером, спині та шиї реально стало легше, щиро раджу
- Достоинства:
- витримує до 9кг, сумісний з більшістю моніторами, легко повертається в будь-яку позицію
- Недостатки:
- ніяких
- Леонід Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість металу й сама конструкція ок. Нічого не хитається, механізм плавний. Для 32 дюймового монітора підійшло без проблем.