Отзывы покупателей о Настенное крепление для телевизора ITech PTRB14 32"-65"
- Татяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для 32 " все супер !
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Іванна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кронштейн 10/10
- Достоинства:
- Різні кути повороту. Надійна фіксація. Міцна конструкція з якісного матеріалу.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Креаление просто супер легкий монтаж и крепкий маткриал
- Достоинства:
- Все супер ппочное
- Недостатки:
- НЕТ
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, висить 43'' телевізор, порядок.
Трошки ослабляли гвинти, бо були з заводу сильно зажаті, тяжкий хід був.
І комплектні гвинти для кріплення телевізора, самі маленькі, біли крапельку більші потрібного(ТВ Liberton).
Взяв з іншого кронштейну, підійшли.
VESA 200x100.
В цілому, без претензій, 1 раз повісили й забули.- Достоинства:
- Міцний, якісний, зручний
Представник постачальникаДобрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кронштейн выше всяких похвал. У нас Xiaomi 55. Предыдущий кронштейн брали с учётом,что выдержит вес 20 кг. Прошло пару недель и метал покрутило.
А этот выдержит наверное и слона. Метал толстый,прочный. Телевизор как влитой. В набор входят болты для крепления разных производителей телевизоров, уровень ( маленький,но всё же), стяжки для проводов.
Да ещё и такая цена!!!- Достоинства:
- Прочность, комплектация,цена,
- Недостатки:
- Не нашли
- Аня Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші я вважаю супер. Багато регулювань, що порадовало. Люфтів та хитань, провисань теж немає. Приємно задоволені покупкою
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Метал виглядає солідно, монтувати просто, багато ступенів регулювання
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прикрутив, повісив і забув. Добре зроблений, тримає надійно і виглядає акуратно. За свою ціну прям топчик
- Стас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Метал міцний, монтаж простий, тримається надійно. Підійшов під мій TV, нічого не скрипить і не хитнеться, дуже зручний