Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Настенное крепление для телевизора ITech PTRB14 32"-65"

• Татяна Р***

Брали для 32 " все супер !

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Іванна М***

Кронштейн 10/10

Достоинства:
    Різні кути повороту. Надійна фіксація. Міцна конструкція з якісного матеріалу.

• Сергей К***

Креаление просто супер легкий монтаж и крепкий маткриал

Достоинства:
    Все супер ппочное
    Недостатки:
    НЕТ

• Дмитро С***

Все чудово, висить 43'' телевізор, порядок.
    Трошки ослабляли гвинти, бо були з заводу сильно зажаті, тяжкий хід був.
    І комплектні гвинти для кріплення телевізора, самі маленькі, біли крапельку більші потрібного(ТВ Liberton).
    Взяв з іншого кронштейну, підійшли.
    VESA 200x100.

В цілому, без претензій, 1 раз повісили й забули.

Достоинства:
    Міцний, якісний, зручний

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Оксана К***

Кронштейн выше всяких похвал. У нас Xiaomi 55. Предыдущий кронштейн брали с учётом,что выдержит вес 20 кг. Прошло пару недель и метал покрутило.
    А этот выдержит наверное и слона. Метал толстый,прочный. Телевизор как влитой. В набор входят болты для крепления разных производителей телевизоров, уровень ( маленький,но всё же), стяжки для проводов.
    Да ещё и такая цена!!!

Достоинства:
    Прочность, комплектация,цена,
    Недостатки:
    Не нашли

• Аня Е***

За свої гроші я вважаю супер. Багато регулювань, що порадовало. Люфтів та хитань, провисань теж немає. Приємно задоволені покупкою

• Александр Д***

Метал виглядає солідно, монтувати просто, багато ступенів регулювання

• Алексей И***

Прикрутив, повісив і забув. Добре зроблений, тримає надійно і виглядає акуратно. За свою ціну прям топчик

• Стас К***

Метал міцний, монтаж простий, тримається надійно. Підійшов під мій TV, нічого не скрипить і не хитнеться, дуже зручний