- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Темный серый
Курточка повністю як на фото. Колір темно-сірий - майже чорний, із сизим відтінком, трохи блищить. Тканина м'яка, аж не віриться, що не промокає, наповнювач середньої товщини, на холодну осінь - теплу зиму. Розмір S гарно сів на 90-70-94. Крій такий, що на великий бюст не підійде, куртка пласка, а якщо брати більший розмір, пузир на спині.
Вироблено у 2023 р.
Хотілося б ширшого вибору кольорів, не лише темні.- Достоинства:
- Фірма
- Недостатки:
- Вибір кольорів
Большемерит
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный серый
Тёплая и лёгкая куртка. Единственное, с размером немного не угадала, надо было на размер меньше брать. Цвет красивый вживую.
- Достоинства:
- Лёгкая и тёплая
- Недостатки:
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Темный серый
В ній або холодно, або тобі дуже гаряче. Не комфортна взагалі.
Вибирала її на осінь, але ходити в ній неможливо. Розчарована брендом та якістю даного товару.- Достоинства:
- Має гарний відтінок
- Недостатки:
- Куртка зовсім не дихає, 100% поліамід
Соответствует
Комфортно для температуры до
0°C
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Темный серый
Класна куртка, зручна, тепла, легка, вітронепродувна, під легенький дощем чи снігом не промокає.
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Темный серый
Щойно купила другу куртку-пальто цієї фірми, сподіваюсь буду так само задоволена, як і першою.
- Достоинства:
- сподобався фасон, мені личить, Wolfskin то є правильний вибір
- Недостатки:
- поки недоліків не знайшла
Соответствует
Комфортно для температуры до