Отзывы покупателей о Зарядная станция Jackery Explorer 1000 EU / 1000 Вт / 1002 Вт⋅ч / Li-ion (PB930982)
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Холодильник 30-40w потребляет газовый котел 70-80w все отлично работает.
- Достоинства:
- Работает котёл и холодильник без проблем
- Недостатки:
- Цена, долго заряжается к сожалению
- Артур Г***
Мої привітання!!
Якщо використовувати лише для газового котла - наскільки вистачає потужності?
І скажіть: куди саме підключення газового котла, прямо підключення розетки до цієї станції?
І як її заряджати - прямо від звичайної розетки?
Бажаю бути здоровими!!!!!! - Сергій Г***
Мой котел Bosch хватает 12-14 часов +-
Подключаю котел к станции напрямую через вилку а заряжается тоже от розетки как ноутбук например. Но советую лучше брать Pro версию там есть функция быстрая зарядка и больше информации на дисплее. А эта станция +- 5-7 часов заряжается
- Коваленко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна річ, але ціна... (я купив, поки що не жалкую)
- Достоинства:
- Зручність, ємність
- Александр Д***Продавец: Rozetka
Не відповідає характеристиці.
- Недостатки:
- Заряд близько 8 годин. Після експлуатації 4 місяців, розряд падає, при 70% на 0% через годину. Електронне відображення заряду не відповідає дійсності.
- Вадим М***
калибровать батарею нужно, а так конечно он у вас будет падать
- Андрей К***Продавец: Rozetka
Може хтось під скаже, іноді вимикається живлення 220. Тобто станція підключена до змінного току, працює, але іноді живлення від самої станції просто вимикається. Що це може бути? (Великої нагрузки немає)
- Петр
така сама ситуація. якщо підключений лише WiFi роутер то виключається через деякий час
- Олександр П***Продавец: Rozetka
Станція повний аналог Bandera Power 225 S як по емності так і по швидкості зарядки (а це 9-10 годин). Навіть не можу уявити як ця станція взагалі згадується в оглядах на Ecoflow/Bluetti) Це просто кам’яний вік у порівнянні зі сучасними станціями)
- Достоинства:
- немає ніяких
- Недостатки:
- повільна зарядка, ціна, тільки два роз’єма AC
- Дмитрий Я***
Я так розуміющо ви маєте Ecoflow/Bluetti і вам є з чим порівнювати? Чи просто слова.
- Ангелина М***
Не згодна з інформацією. По-перше, ця зарядна станція заряджається за 1.8 годин. По-друге, емкість не обмежується 500 ват. Отже, ваша інформація є некоректною і не відповідає дійсності.
- Павел Ш***
Анна Мельник, швидка зарядка є тільки у моделях ПРО - ця ж модель дійсно має лише повільну зарядку 8-9год. У сьогодняшніх реаліях це дуже важлива характеристика